- Ольга Ю***Відгук від покупця. Продавець: MyFun. Мова: Російська
На моє питання- чому немає вибору- менеджер досить сміливо відповіла, що я можу замовити іграшку в інших продавців. Серйозно? думаю, що більше саме в цьому магазині я нічого замовляти не буду. До товару питань немає, але сервіс не сподобався.
- Переваги:
- Швидко відправили замовлення, іграшка відповідає опису.
- Недоліки:
- Немає вибору доставки (наприклад, Укрпошта, Джастін), тільки Нова пошта, тільки за рахунок покупця.
- Юля П***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Мова: Російська
Продавец, увидев негативный комментарий о том, что планировали получить игру, как на картинке большую Джанго,перезвонили и предложили возврат денег или замену на ожидаемую игру. Заменили
- Переваги:
- Оперативность, честность. Игра та что хотели.
- Недоліки:
- Уже не обнаружено
- Юля П***Відгук від покупця. Продавець: Prime. Мова: Російська
Маленькая башня, расчитывали что как на картинке будет большой и состоять из 4-х брусков один слой.
- Переваги:
- Коробка.
- Недоліки:
- Мини башня несообветствует фото
- Продавець Prime
Добрий день. Вибачте за незручності. Товар можна повернути або обміняти на інший. Наш менеджер вже з вами зв'язується.
- КРИСТИНА З***Відгук від покупця. Продавець: MarketCrane. Мова: Російська
Игра класс, ребёнок довольный
- Переваги:
- Качество
- Онищук А***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos
- Переваги:
- удобная туба. разнообразит досуг
- Недоліки:
- Екатерина Е***Відгук від покупця. Продавець: Your board games. Мова: Російська
качество на вид хорошее, но по фотографиям создается ощущение, что башня раза в два больше.
по факту высота этой башни - 16 см.- Переваги:
- аккуратные брусочки
- Недоліки:
- маленькая башня
- Федоренко о***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos
- Переваги:
- очень интересная игра. не оставит равнодушным ни ребенка, ни взрослого.
- Недоліки:
- не выявлено
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos
Гра чудова. Бруски (54 шт) 1.5 см*5см. Зручна туба для зберігання .Купувала доньці 14 років, дуже задоволена .