- AI аналіз відгуків70 відгуків: Позитивний 89%, нейтральний 7%, негативний 4%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дарина Н***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Чудова підставка, задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Легка збірка, дуже економить місце на підвіконні, квітам комфортно
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець BeStand
Пані Дарина, щиро дякуєма Вам за чудовий відгук! Бажаемо Вам всього найкращого, Миру та Перемоги!
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Відмінно
- Продавець BeStand
Пане Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук!!!
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Чудова розпірка на вікно для квітів, опис по складанню дбайливо складений: лаконічно, по суті і зрозуміло , ще й милий комплімент додали.
Дякую, успіхів, здобутків і Перемоги.- Переваги:
- Міцна і зручна конструкція.
- Продавець BeStand
Вітаємо , Олена! Щиро дякуємо за Ваш відгук і теплі слова! Чекаємо нових замовлень!
Всім нам скорішої Перемоги
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Вау, усе чудово, мені дуже сподобалося, економне місце! Рекомендую!
- Переваги:
- Швидко прийняли та відправили замовлення
- Продавець BeStand
Пані Євгенія, щиро дякуємо Вам за яскравий відгук!!!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Чудова підставка. Зручна, має стильний вигляд.
Для монтажу потрібна хрестовидна викрутка і сильні руки, бо пружина можна нівроку.- Продавець BeStand
Пані Марина, щиро дякуємо Вам за відгук! Пружину мусимо робити міцною, щоб підставка була надійною на весь час її експлуатації
- Анастасія Ч***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Дуже зручна підставка! дуже все тепер компактно на підвіконні
- Переваги:
- Дуже зручна
- Продавець BeStand
Піні Анастасія! Щиро дякуємо Вам за підтримку та чудовий відгук! Бажаємо Вам щастя!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Придбали дві такі підставки. Все дуже чудово. Як придбати додатково кошики для квітів?
- Продавець BeStand
Доброго дня. Дякуємо за відгук! Додаткові кошики та багато інших елементів Ви можете замовити в нашому магазині на сайті Розетка.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Рекомендую. Товар відповідає дійсності.
- Продавець BeStand
Щиро дякуємо вам за відгук, пані Оксана!!!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Рукомендую товар та продавця- дуже чемні та приємні. Доставка 3 дні. Підставка займає мало місця. Для балкону- чудово! Дякую
- Переваги:
- Швидка доставка. Все підійшло. Зібрати підставку дуже просто. Кріплення тримається добре. Витримує важкі горщики до 3 кг- якщо більше- корзинка сповзає по трубі
- Недоліки:
- нема
- Продавець BeStand
Пані Алла, щиро дякуємо вам за відгук!
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Дякую. Підставка дуже зручна иа якісна.
- Продавець BeStand
Доброго дня!
Дякуємо за ваш теплий відгук
Нам дуже приємно))
Звертайтеся)
Дякуємо, шо обираете нас
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
От подставки осталась в полном восторге. Собирается просто, самостоятельно разобралась и справилась со сборкой, даже не привлекая мужа. Место на подоконнике экономится отлично. Нравится, что можно как угодно регулировать положение горшков.
- Переваги:
- Быстро и просто собираемся, экономит место на подоконнике
- Недоліки:
- Недостатков нет)
- Продавець BeStand
Александра, большое Вам спасибо за объективный отзыв!!!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Перш за все хочу відмітити приємну і дуже адекватну комунікацію зі сторони продавця! Виникли непорозуміння з доставкою, але все владнали дуже швидко! Підставка чудова, обовʼязково замовлятиму товар ще!
- Продавець BeStand
Пані Анна! Вітаємо Вас з Різдвяними святами та щиро дякуємо за відгук!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Легко збирається і надійно встановлюється. Підставка повністю виправдала очікування.
- Продавець BeStand
Пані Юлія, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно чути, що підставка Вам сподобалось. До речі, «СТАНДАРТ» є однією з наших найпопулярніших підставок для квітів.
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Гарна підставка, все швидко доставили, дуже економить місце
- Продавець BeStand
Пані Наталія, ми вдячні Вам за відгук!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Підставка збирається легко. Є всі комплектуючі. Має гарний вигляд
- Переваги:
- Міцна, якісна
- Продавець BeStand
Пане Олексію, дякуємо Вам за відгук!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Дуже гарна, зручна та витривала підставка. В користуванні вже 4 роки, виконує свою функцію без нарікань
- Переваги:
- Вигляд, міцність.
- Продавець BeStand
Пані Марина, дякуємо за відгук! Нам дуже приємно чути, що впродовж досить тривалого терміну використання наша продукція показала себе тільки з гарної сторони! До речі, «СТАНДАРТ» є однією з наших найпопулярніших підставок для квітів.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Гарна підставка, якісна
- Продавець BeStand
Пане Володимиру, щиро дякуємо вам за відгук!
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Якісна поличка
- Продавець BeStand
Пані Любов, дякуємо Вам за відгук!
- Світлана Ж***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Отримала своє замовлення -підставка - розпірка для квітів BeStand.Задоволена всім- зразу зі мною зв'язалася дуже приємна і привітлива продавець,швидко відправили ,гарно упаковано,ще й подаруночок( знизу на фото,яскраві ).Спробувала й кріплення - "паровозик"- зручно,можно прищепити по декілька корзиночок разом з моїми фіалочками.Дякую Всій Вашій команді! Удачі Вам!
- Продавець BeStand
Пані Світлана, щиро дякуємо вам за високу оцінку наших підставок для квітів! І окрема подяка від нашої компанії за теплі слова щодо нашого адміністратора!!!
- ЗояВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Дуже вдала покупка, найкраща полиця для квітів! Дуже дякую!
- Переваги:
- Просто досконала
- Продавець BeStand
Пані Зоя, щиро дякуємо Вам за відгук! Такі щирі та теплі слова надихають нас!
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Подставка отличная! Я в диком восторге! Благодарю за идею и исполнение
- Переваги:
- Очень лёгкая в сборке и экономит место на подоконнике
- Продавець BeStand
Светлана, большое спасибо Вам за отзыв! Нам очень приятно, что Вы по достоинству оценили те преимущества, которые присущи производимыми нами подставкам!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Надзвичайно зручна підставка, тепер і для квітів є місце, і кіт може відпочивати на підвіконні. Зручно організовано. Тепер хочеться всі квіти «переселити» на такі підставки. Найголовніша перевага - там, де раніше стояло 15 горщиків, тепер можна поставити 2 (навіть 3!) таких підставки, і на кожну по 10+ квіточок. На підставку 155 см влізло 10 кошиків і можна додати ще декілька при бажанні
- Переваги:
- Економія місця, легко зібрати, можна змінювати місце розташування (не потрібно свердлити, крутити), можливість додавати кошики, гарний вигляд, простір для нових квітів
- Продавець BeStand
Пані Катерина, дякуємо Вам за щирий відгук! Нам приємно, що підставка «Стандарт» Вам дуже сподобалась та допомогла краще розмістити квіти на підвіконні. А ще нам сподобалося те, що Ваш кіт зможе спокійно та без зайвого стресу милуватися краєвидом зі свого улюбленого віконця!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Хочу дополнить свой отзыв. Подставка отличная, мобильная, подстраивается под любые размеры растений. Но есть один недостаток (это сугубо для орхидейщиков), когда цветок не цветет, все отлично, а вот цветущее растение неуверенно себя чувствует в держателе с дном, переворачивается, а в держателе "кольцо" без дна просто отлично, но два/три кольца нельзя соединить друг с другом "паровозиком". Может есть вариант или возможность углубить держатель с дном, либо чтоб можно было крепить держатели без дна друг с другом?))
- Переваги:
- Надежные и удобные крепления, легкая сборка, множество вариантов установки.
- Недоліки:
- Недостаток "огромный")) держатели для цветов не размножаются)).
- Продавець BeStand
Светлана, спасибо за Ваше неравнодушие к нашей продукции! Благодаря отзывам и идеям любителей цветов мы постоянно улучшаем наши подставки. Идею «Паровозика» нам подсказала наша клиентка из Запорожья. Благодаря другим клиентам, у которых орхидеи неустойчиво стояли в корзинках, мы разработали держатели для орхидей. Постараемся что-то придумать, чтоб воплотить и Ваше пожелание в жизнь. К сожалению, из-за войны, быстро это не получится. Ещё раз спасибо за отзыв и хорошего Вам дня.
- Світлана Є***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Найвдаліше рішення для вузького підвіконня. Буквально у повітрі можна розмістити багато квітів. Збірка елементарна. Все продумано до дрібничок. Але є суттєвий недолік - неможливо зупинитись у придбанні з'єднувачів та додаткових кошиків.) Щира подяка продавцеві за оперативність та клієнтоорієнтованість (замовлення миттєво обробили і відправили у вихідний день). Задоволена покупкою, раджу.
- Переваги:
- Гарна, зручна, легка.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець BeStand
Пані Світлана. Дякуємо Вам за теплі слова. Дуже приземною чути, що наші зусилля, спрямовані на вдосконалення нашіх підставок для квітів приносять багатьом людям радість!
- Парфьонова М***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Ще більше орхідей можна розташувати на підвіконні. Я задоволена
- Переваги:
- Дуже зручна підставка та практична
- Недоліки:
- Трохи вартість завелика, як на мене
- Продавець BeStand
Пні Марія, дякуємо Вам за добрі слова в адресу наших виробів!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Очень удобная подставка, в процессе сборки и установки почувствовала себя ребенком))... пазлы отдыхают. С установкой легко справятся женские руки, нет нечего сложного. Встала как влитая. За подарочек спасибо.
- Переваги:
- Надежные и удобные крепления, легкая сборка, множество вариантов установки.
- Недоліки:
- Недостатков явных нет!)
- Продавець BeStand
Светлана, спасибо за отзыв!
Вы очень верно подметили, что наши подставки - как «пазлы»! И это действительно так. Мы очень рады, что облегчаем уход за растениями многим любителям цветов!
- Ганна Л***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Дуже класна стійка! Швидко збирається, легко встановлюється.
- Переваги:
- Якість, легкість зборки
- Продавець BeStand
Пані Ганна!
Дякуємо Вам за класний відгук. Ми дуже раді, що підставка «Стандарт» цілком Вас задовільнила! - Продавець BeStand
Пані Ганна! Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що підставка «Стандарт» цілком Вас задовільнила!
- Светлана Н***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Дуже зручна підставка, легко встановлюється, кошики можна встановити як Вам потрібно. Замовлення доставили швидко.
- Переваги:
- Дуже зручна підставка, даже на маленькому вікні можна встановити багато квітів
Пані Світлана!
Дякуємо Вам за відгук і раді, що підставка «Стандарт» цілком Вас задовільнила! - Продавець BeStand
Піні Светлана, дякуємо Вам за класний відгук! Нам дуже приємно, що ідеї, втілені нами в наші підставки для квітів Вам сподобалися.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Хочу подякувати за підставку. Вона класна. Надійна і дуже легка у своїй конструкції. Також приємно було отримати маленький презент від продавця)
- Продавець BeStand
Пані Світлана, дуже вдячні, що Ви звернули увагу саме на то, що ми постійно впроваджуємо в конструкцію наших підставок! А саме, простота, легкість, надійність!
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Відмінна продукція!!! Легко збирається, відмінно виглядає, чудовий сервіс. Дякуєм за співпрацю!
- Переваги:
- Сервіс, якість, естетичність.
Дякуєм Вам за відгук!
Дуже приємно, що Ви підкреслили головне, на що наша компанія звертає дуже багато уваги₴
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Щиро дякую продавця за індивідуальний підхід до клієнта, швидку доставку і маленький подаруночок сюрприз ! Дуже приємно
На фото кошики діаметром 13 см.- Переваги:
- Можливість закріпити кошики для вазонів за бажанням на будь якій висоті.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець BeStand
Пані Валентина!
Щиро дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно, що наша продукція Вам сподобалась!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
прочитала відгуки про те що тут потрібні чоловічі руки й побоювалась, що не справлюсь - справилась, головне вірно підійти і увімкнути інженерну думку.
- Переваги:
- виглядає пристойно, збирається просто - навіть я справилась
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець BeStand
Пані Наталія, дякуємо за відгук! Зважаючи на Вашу інженерне мислення, як що у Вас виникнуть думки щодо покращення підставки, то повідомте про це нам, будь ласка. Завдяки неординарним думкам користувачів, ми постійно покращуємо нашу продукцію.
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Давно хотела такую подставку для цветов. Очень понравилась.
- Переваги:
- Легко собирается, крепкая.
- Продавець BeStand
Алла, спасибо за Ваш отзыв. Мы рады, что наша подставка не обманула Ваших ожиданий.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Підставка чудова. Рухомі кошики дозволяють розгорнути всі рослини до світла. Збирається і кріпиться просто. Сподіваюсь, що триматиметься міцно.
Дякуємо Вам за відгук!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: BeStand. Колір: Білий
Підставка дійсно класна. Давно про неї мріяла і натершті придбала. Я розмістила 8 горщиків. Планую доповнити ще декількома. У мене висота віконного пройому від підвіконника до стелі майже 181 см. Думала буду щось підкладати. І не дивлячись на це мені підставка підійшла і підкладати нічого не прийшлося. Хоча в описі її максимальна висота 180 см., але невеличкий запас є. Так мені і сказав менеджер при покупці. Можливо ця інформацію комусь стане в нагоді.
- Переваги:
- Вміщує багато ківтів. міцна.
Дякуємо за Ваш коментар!
Нам дуже приємно, що Ви задоволені нашим товаром і професійністю менеджнрів!