Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Повідець для Собак Bronzedog Active з Шнура Тренувальний Помаранчевий 7 мм 1000 см (47354)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Адель
    Відгук від покупця. Продавець: Bronze. Довжина: 10. Колір: Чорний

Дуже класний повідець, рекомендую. Підходить для місць де не виходить відпустити собаку, або ж для собак які не знають підзив

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Bronze. Довжина: 10. Колір: Чорний

Дякую за повідець. Сьогодні його випробували. Прогулянка/тренування в парку була в задоволення і мені і цуці. Якість чудова. Не зважаючи на довжину, повідець легкий і в тому чисті за рахунок карабіну, який хоч і невеличкий проте свою функцію виконує добре.
    Окремо хочу відмітити роботу менеджерки, яка зі мною зв‘язалась уточнити замовлення. Дякую за піклування, за те що впевнились, що я ознайомлена з усіма характеристиками товару і що саме він мені потрібен! Дуже ціную такий підхід, який впершу чергу про клієнтську потребу, а не про продаж.
    Коротко кажучи — рекомендую!

• Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Bronze. Довжина: 10. Колір: Жовтогарячий

Повідець дуже гарний, паракорд приємно лягає у руці, діаметр, пластикова фурнітура та колір- супер! Але карабін… це просто непорозуміння, він дуже маленький і заїдаючий, якісь найдешевший, разовий, декоративний варіант до першого ривка. Я не наважусь взяти на нього собаку. Доведеться купувати окремо карабін і звертатись в майстерню для заміни(

Переваги:
    Довжина, якісний паракорд, шикарний колір та стильно оформлені зʼєднувальні вузли пластиковою фурнітурою
    Недоліки:
    КАРАБІН(
    • Виктория Г***

Хочу доповнити свій відгук. Я придбала окремо запасний карабін на під страховку, причепила на петлю ручки, але поки все чудово. Маленький карабін витримує ривки 30 кг собаки і розвалюватись не збирається!

• Віталій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Bronze. Довжина: 10. Колір: Жовтогарячий

ВІдповідає заявленому опису. Легкий, шнурок добре видно.
    треба розуміти, що це не так зручно, як звичайни повідець, треба звикнути.
    Шнур може поранити руку, якщо собака побіжить, і схильний більше заплутуватись, ніж плаский повідець. в той же час значно легший
    думаю для малої-середньої собаки (до 20 кг й не дуже темпераментної) цілком підійде, шнур витримає, проте карабін виглядає доволі тендітним.