- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"
Хотела сэкономить - получила одно разочарование, шланг тонкий, легко перекручивается, на солнце слипается, все время нужно контролировать чтоб не перекрутился и не замялся, не полив - одни нервы. Лучше доплатить и купить качественный шланг. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- очень тонкий, легко скручивается, на жаре слипается
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"
Шланг на таку ціну добрий,але з послугами Нової пошти обійшовся у 286 грн,за таку ціну на ринку можна придбати кращої якості.
- Переваги:
- Гарний шланг за таку ціну,але з оплатою за доставку , у нас в магазині за таку ціну можна було купити кращої якості.
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"
товар соответсвует описанию. цена этого шланга ниже фактического в магазине
- Переваги:
- Качественный шланг
- Недоліки:
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 30. Діаметр: 1"
Бюджет........
- Переваги:
- Цена. Быстрая доставка
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"
Спасибо , шланг хороший . Рекомендую
- Владислав З***Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"
Армированный?
- Magazine N***
- Кусса В***Продавець: Magazine N-O. Колір: Темно-зелений. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"
Подскажите это цена за 20метров?
- Magazine N***
Да, это цена за бухту 20 метров шланга