Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Щітка для сухого масажу EcoTools "Dry Body Brush" бамбукова ручка із синтетичним ворсом / щетиною середньої жорсткості для лімфодренажу тіла від целюліту (1 шт.)

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця ФІТОСЕЙЛ
  • Аня К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ

Нигде в интернете или на сайте ecotools нету такого дизайна. Откуда взялся такой дизайн? Штрих-код - не проблема.

• Продавець  Прекрасная Жизнь

Наш менеджер зв'яжеться з вами в особисті повідомлення для надання доказів оновлення дизайну даного товару. Хочемо зазначити, що товар 100% оригінальний - підробка товару і штрих-коду повністю виключена. Дякуємо за звернення.

• Аня К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ

Пришёл абсолютно не тот товар, с другим ремешком, с ободком другого цвета. Деревянная плоскость в царапинах, ясно первой открыла товар не. Я так подразумеваю это подделка, ибо даже ворсинки вставлены не качественно и у корнях торчат. Очень неприятно, прошу продавца вернуть деньги пожалуйста, мошенничество не красит ваш магазин.

Переваги:
    Недоліки:
    Сам товар.
    • Продавець  Прекрасная Жизнь

Добрий день. Вся реалізована продукція "EcoTools" є 100% оригінальною (це можна перевірити по штрихкоду зазначеному на зворотному боці упаковки). Виробник має право змінювати зовнішній вигляд товару без попередження (на фото оновлений дизайн 2021 року).

• Продавець  Прекрасная Жизнь

Щітка до вас не відкривалася, тому що щоб її відкрити потрібно розірвати пломби і упаковку, які прийшли до вас цілі, а також хочемо відзначити, що ви оглядали товар післяплатою і мали можливість відмовитися від товару. Дякуємо за звернення.

• Юлия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ

Связались и отправили очень быстро! Щетка очень классная! Спасибо!

• Продавець  ФІТОСЕЙЛ

Дякуємо вам за цей відгук — для нас дуже важлива ваша оцінка! Ми раді, що у вас залишилися тільки позитивні емоції від товару.

Будемо раді бачити вас знову, вдалих вам покупок і гарного настрою!

• Валера К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
    Переваги:
    Отличные щетки ,мягкие ,удобные всем рекомендую.Купил в подарок для своей бабушки она очень довольна.
    • Продавець  ФІТОСЕЙЛ

Будемо раді бачити вас знову, вдалих вам покупок і гарного настрою!

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group

Чудова щітка,оригінал 100% . Дуже задоволена покупкою !

• Продавець  D&I Retail Group

Дякуємо за ваш відгук.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group

Щеточка понравилась. На ощупь достаточно жёсткая. Но тело не царапает. В руке держать удобно. Массажировать тело тоже удобно. Рекомендую.

Переваги:
    Удобно держать в руке.
    • Продавець  D&I Retail Group

Спасибо за Ваш отзыв.

• Катерина Д***

Очень удобная щетка

Переваги:
    Маленька и практична
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group

дуже зручна щітка, одягається на руку, зап"ясток не втомлюється. Гарно виглядає. Рекомендую.

Переваги:
    зручна, якісна
    Недоліки:
    не бачу
    • D&I R*** Group

Дякуємо за Ваш відгук.