- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Гарний шейкер, точно як на фото
Дуже приємний бархатний мішнчок- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Класний шейкер, користуватися ним одне задоволення. Добре зібраний, не підтікає, легко відкривається після охолодження. Дуже сподобалися обтяжувачі на дні чаш — шейкер відчувається більш збалансованим і комфортним при використанні. До того ж дуже гарно виглядає. Для своєї ціни — супер варіант, покупкою задоволена.
- Переваги:
- Якісний метал, герметичний, зручно лежить у руках, легко відкривається після використання, стильний вигляд
- Недоліки:
- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Люкс
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Досить якісна річ за свої гроші.
Прийшов саме такий шейкер як на фото. - Христина П***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
- Іван Т***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
На фото без малюнків, доставили з гравіюванням
- Переваги:
- Прикольний
- Недоліки:
- Невідповідність товару
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Шейкери ТОП!
- Переваги:
- Швидка доставка + приємна ціна!
- Продавець BARWARE U
Сергій, дякуємо, що обрали нас :)
- Дмитро П***Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Крутий бостон, рекомендую!
- Переваги:
- Легко відкривати, обʼєм, гарний метал
Дякуємо, за відгук! :)
- Александр Б***Продавець: BARWARE U. Об'єм: 750. Колір: Сріблястий
Сегодня забрал шейкер, всё понравилось, и подарок приятный в виде трубочек, спасибо
- Переваги:
- Качество, ёмкость, скорость доставки, приятный подарок
- Продавець BARWARE U
Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування інвентарем