- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: Best Zont. Колір: Чорний
Гарно виглядає, але нажаль міцним його не назвеш, парасолька зламалася при першому серйозному вітрі
- Переваги:
- Компактний варіант
- Недоліки:
- Зламався при першому ж вітрі
- Алёна З***
По поломці вже питання вирішується, така ремарка клієнт не уточнив , що вітер бів сильний... При штурмовому вітрі ( можна подивитися прогноз погоди за 18-19 листопада 2023 Одеса ), коли, навіть дерева додолу, не витримає жодна парасолька.
- Козик А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный зонт, на ветру не сломался)
- Переваги:
- Качество сборки!
- Недоліки:
- Не выявил
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Чорний
Зонт!
Спасибо. - Боровик Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрий день, шановна компанія ROZETKA. Вчора отримав замовлення, яке розмістив у Вас. Це парасоля Trast ZTR31550. Дякую за вчасну доставку і, як завжди, за високий рівень обслуговування кліентів. Але на цьому все... Брендом TRAST (попередня парасоля), користувався більше десяти років, тому сумнівів у виборі наступної не виникло! В характеристиках зазначеної парасолі вказано про те, що спиці СТАЛЕВІ. Для мене це був вирішальний фактор у придбанні саме цієї моделі! Розгорнувши парасолю вдома, я з прикристтю для себе, побачив карбонові спиці замість сталевих... Можливо я випадково отримав іншу модель? Якщо ні, то вимагаю від Вас надати роз*яснення, що до неправдиво розміщеної інформації, яка ввела мене в оману і змусила придбати невідповідний заявленим характеристикам товар!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Офігезний зонт!!! Рекомендую! Найкращий та найякісніший за таку ціну. На подарунок купляв сподобалось взагалі всім
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна парасолька за свої гроші, із мінусів досить тонка тканина купола.
- Переваги:
- Якісна збірка, дерев'яна рукоять
- Недоліки:
- Тонкий матеріал купола
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Зонт сделан качественно, металл и все крепления более толстые и крепкие, чем в более дешевых зонтах
- Недоліки:
- Чехол очень узкий, как сейчас часто делают на многих зонтах. Запихнуть туда зонтик после использования очень тяжело, и можно порвать.
- Артём Б***
Попробуйте взять сложенный зонт в ладонь и немного её сжать, а потом провернуть зонт в сжатой ладони по кругу, он соберётся компактнее, а потом закрывайте ремешок. Когда будете надевать чехол, верхушку зонта тоже немного сожмите и наденьте на неё чехол, а дальше натягивайте чехол прокручивая зонт.
- Анатолий Ж***Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Чорний
Надеелся на компанию! Проверяем перед заказом! Но пришло без 2 пружин изнутри. Говорили что тщательно проверяете)))
- Недоліки:
- Пришло без 2 пружин изнутри. Говорили что тщательно проверяете)))
- Продавець 4Line
Доброго дня. Кількість пружинних елементів в спицях - не брак, а особливість конструкції. Всі парасольки даної серії оснащені 8 пружинами.
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Лучший зонтик из всех который у меня был.
- Владислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручний, гарна ручка під дерево, виглядає солідно
- Переваги:
- Все прийшло вчасно. Хороша ціна та якість
- Недоліки:
- Поки не виявив
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хорошее качество, но нужно приложить достаточные усилия для закрытия механизма зонта. Зонт подойдёт мужчинам.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Нужно приложить достаточные усилия для закрытия
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Заказывала товар, в начале написано было можно забрать через два дня в пункте выдачи магазина Розетки. Заказывала специально под др. Сначала написали, что заказ перенесён на один день. Ну ок, ещё успеваю. А в день выдачи заказа, перезвонил менеджер с Розетки и сказала извините вместо 5 июня вы можете забрать 9. Слов нет… подарка на др нет…. Нет товара, или нет доставки пишите сразу или звоните….
- Недоліки:
- Не вовремя товар , отмена даты доставки , отодвигание сроков поставки товаров
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зонт класный, правда я думал полный автомат(раскладывается полностью с кнопки, складывается с кнопки только купол), но и так хорош. В сложеном виде маленький с удобной ручкой, а в разложенном довольно большой.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купувала чоловікові на подарунок. Чоловік задоволений. Як раз такий саме хотів.
- Переваги:
- Якісний, зручний
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Леся Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Достаточно тяжелый, качественный, солидный
- Переваги:
- Автомат
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зонт хороший, если не считать того, что пришел с дефектом- порез до 1 см. Отдали на экспертизу(