- Вася В***Відгук від покупця. Продавець: Sky Sports
Дитині дуже сподобалась ця історія,попросив ще другу частину.
- Переваги:
- Дуже цікава книжка
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: Sky Sports
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Читаємо із захопленням, навіть після перегляду фільму хочеться читати)
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже цікава книга. Хороший шрифт для дитини, тверда обкладинка.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга чудова, легка, повчальна.
10-річна дитина прочитала за два дні.
Добре, що купили одразу дві частини.
Твір проходять по програмі 5 класу. - ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова книжка, гарне обслуговування
- Ирина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Bookerly
Відповідає дійсності
- Таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга сподобалась. Цікава, шрифт крупний. Читається добре.
- Переваги:
- Гарна книга.
- Недоліки:
- Не має
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова книжка, крупний шрифт. Дитина сама читає (6 років), чи я йому. Подобається)
- Кристина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошая книга, крупный шрифт, интересный рассказ, фильм интересный а книга лучше!!!
- Переваги:
- Интересная книга
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книгу читали у 7 років.Дитина в захваті!Як учитель рекомендую цю книгу дітям і дорослим.Цікаві пригоди і добрі уроки від героїв .Розетка товар доставила швидко і якісно.
- Переваги:
- Ціна,доставка
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Берденко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная книга.
- Переваги:
- Читабельная
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дал- это не красота слова, это глубина, жизненные обстоятельства, оптимизм в их решении. В каждой его книге маленького героя ждут перипетии, что не оставит равнодушным маленького читателя.
Но...
Я, конечно, не ханжа, но цензура этого произведения хромает. Перебор, как для детской литературы. Хотя у шестилетнего ребенка загорелись глаза от прочитанного (пример 129 стр)
Ведьмы понравились больше. - Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Интересно, но мало иллюстрации, все черно-белое. Дочке не зашло в 7 лет.
- Переваги:
- Интересная история
- Недоліки:
- Мало рисуноков, много текста.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Известная история, которую мой сын захотел прочитать целиком после того как в учебнике «Укр.мова» прочитал отрывок.
Выбирала специально на украинском языке для расширения словарного запаса, но качество перевода сама оценить не смогу, на первый взгляд — хороший.
Отзыв-рецензию на литературное произведение писать нет смысла, поэтому про само издание.
Обложка твёрдая, очень красочная, этим и вводит в заблуждение. Ожидаешь увидеть внутри хотя бы пару таких же разворотов, но внутри сероватые страницы посредственного качества с редкими черно-белыми иллюстрациями.
Шрифт крупный. Читается легко за один день ребёнком 9 лет.
Я бы предпочла более дорогой подарочный вариант на гладкой бумаге с красочными иллюстрациями Ерко или той же Гапчинской (обложка), чтобы можно было подольше задержаться в книге, но такого издания не нашла.
Этот вариант - эконом, не на подарок. И цена, я считаю, могла быть и дешевле для такого. Но это уже к издательству претензии.
К розетке - нет, доставка в указанный срок, без повреждений.- Переваги:
- Классика детской литературы на украинском языке
- Недоліки:
- Не красочная
- Нина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
легко читается
- ТашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Абабагаламага лучшие в верстке и иллюстрациях. Отличная книга. Легко читать, красивая обложка.
- Переваги:
- Хороший шрифт, легко читается
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая печать. Крупный шрифт, читается легко.
- Переваги:
- Очень интересная книга. Для детей не оторваться! Советую!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Интересная книга, дочке очень понравилась!)
- Переваги:
- Отличная книга
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга чудова! Дитина 10 років, яку цікавлять лише комп.ігри та гаджети, так перейнялася сюжетом, що за 2 дні Чарлі був прочитаний повністю! Щодо якості книги- тверда обкладинка, великий шрифт, плотний жовтуватий шершавий папір, але навпаки книга від цього тільки виграла. Сторінки не відблискують, при перегортанні не склеюються, очі не стомлюються
- Переваги:
- Гарна якість самої книги, цікавезний сюжет
- catherinetВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная и захватывающая книга. Дочь 9 лет читает с нескрываемым интересом.
- Переваги:
- Большие буквы, интересная
- khabovska_o_wat2007Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще не читали!По якості хороша! Великі букви,для дітей зручно читати!
- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга очень интересная....увлекательная....ребенок сам не заметил как за день прочитал почти пол книги....хотя читать не любит.... Попросил еще заказать "Чарли и стеклянный лифт"....
- Жовтень М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша повчальна книга, читається легко і з задоволенням, навіть після перегляду фільму. Хотілося б більш яскравого і форматного видання - у книжці стільки цікавих сюжетів для чудових повноколірних ілюстрацій! Тим більше, що таке видавництво має можливості дивувати фантастично якісним продуктом.
- Переваги:
- повчальна
- Недоліки:
- мало ілюстрацій
- Оля Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сыну очень понравилась! Прочитал её быстро и с удовольствием)
- Любовь Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая книга
- Переваги:
- +
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Интересная книга для детей любого возраста!
- Переваги:
- интересно
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ребенку 6 лет книга зашла великолепно, реджкий случай когда самому интересно было читать, даже просил жену рассказать что там было когда читала она.
- Переваги:
- Увлекательная история для любого возраста
- Недоліки:
- По картинкам можно было бы и погуще
- Сергей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Хорошая книга,читали всей семьей,всем понравилась.Советую тем, кто ещё не читал
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставлено вчасно, книжка цікава, дитині сподобалась. Дякую Розетці!
- Людмила Ф***Відгук від покупця. Продавець: Bookerly
Замовила три книжки дитині.Прийшло підтвердження на замовлення з доставкою Новою поштою.В наслідок замовлене прислали окремо по одній книжці книжці, за які я за кожну окремо заплатила 45 грн, а третю так і не прислали. Прикро! Замовляти у вас більше не хочеться!
- Полищук Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень интересная книжка. Ребенок читает с удовольствием.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В названии буквы "i" стоят английские. С украинскими не ищется. Исправьте.
Эксперт Rozetka.uaДобрый день, Андрей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
Эксперт Rozetka.uaЗдравствуйте, Андрей! Приносим извинения за ошибку в данном товаре, описание и характеристики исправлены.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличная книга ,купила на подарок для крестника, ему 7 лет ,прочитал почти сам)) ему очень понравилась.
- Переваги:
- крупный шрифт , увлекательная
- anya-gazhamanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупала для мальчика 7 лет, прочитал сам очень быстро ,понравилась ,хотел продолжения ))
- Переваги:
- хороший шрифт,цена комфортная .