- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 50 - 80. Загальна довжина: 2.7
На вторую рыбалку спиннинг поломался надвое после заброса.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поломалась на двое,после 2 рыбалки.
- Продавець Рыбак
Добрыйу день, Андрей! Самыми вероятными причинами поломки спиннинга могли быть превышение теста 80г.(кормушка и прикормка или пластилин забитый в нее), или же механическое повреждение спиннинга.
Мы обязательно проверяем все спиннинги на целостность перед отправкой.
В любом случае, предоставляем Вам скидку 10% на следующую покупку в нашем магазине.
- Виктоиия И***Відгук від покупця. Продавець: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 50 - 80. Загальна довжина: 3.3
Подарок удался)))
- Дарья Л***Відгук від покупця. Продавець: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 50 - 80. Загальна довжина: 3
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 50 - 80. Загальна довжина: 3.3
Відправили набір не 2.4, а 2.1.
- Переваги:
- Сам набір хороший.
- Недоліки:
- Відправили 2.1, хоча наклейка на ньому 2.4)
- Рыбак
Іван, скажіть будь ласка номер Вашого замовлення через форму "Задати питання по товару" або зателефонуйте нам для вирішення проблеми!
- Рыбак
Для досягнення довжини 2.4 м., спінінг потрібно розкладати максимально, кожне коліно потрібно розкрити на скільки це можливо.
- ivan.khudan.wmВідгук від покупця. Продавець: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 50 - 80. Загальна довжина: 3.3
Какая леска на катушке?
Добрый день. Леска Bratfishing Carp Yamato, 0.33 m
- ВиталийПродавець: Рибак. Кастинг-тест (Min - Max): 50 - 80. Загальна довжина: 3
Подойдет ли для донной ловли?
- Рыбак
Да, конечно, набор предназначен для донной ловли мирной рыбы.