Відгуки покупців про Настільна гра Бізнес по-Одеськи Flixplay

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця RANDY GAMES
  • Албул Я***
    Відгук від покупця. Продавець: RANDY GAMES

Отличная игра, для любителей монополии прям классно, есть отличия и это как раз очень интересно для разнообразия схем игры , качество печати очень хорошее
    Жду Бизнес по Николаевски , первая куплю ))

• София К***

Очень понравилась игра)
    Смешная и интересная!

• Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: RANDY GAMES

Чудова гра для зустрічі з друзями ,великий плюс в том що можно придбати улюблене місто,що придає цікавості та різноманіття грі )
    10 з 10, дякую виробнику)

Переваги:
    Зручна,зрозуміла ,та цікава )
  • Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: RANDY GAMES

Давно граємо з друзями в монополію і дуже любимо цю гру, попередньо грали у Бізнес по Київськи, Бізнес західної України

вирішили спробувати нову конфігурацію гри, і вже маючи досвід я вибирав гру саме по полю гри, адже це важливий фактор для вже досвідчених гравців. Нажаль по цьому параметру я був дуже розчарований, адже картинка поля не відповідає тому що є в дійсності

На картинці по лінії від Лоторея до Безкоштовна стоянка і від Одеська тюрьма до Старт по 2 клітинки більше ніж в тому полі що нам прийшло, цей фактор дуже впливає на гру

Переваги:
    Цікаві клітинки гри, які передають одеську атмосферу
    Недоліки:
    Поле гри не відповідає тому яке на картинці, те що для мене було головним при виборі не співпало з тим що є
    • Продавець  RANDY GAMES

Доброго дня, фото з невідповідністю замінили, зараз товар відповідає зображенням в карті товару. Перепрошуємо за незручність.

• светлана И***
    Відгук від покупця. Продавець: SunShop. Мова: Російська
    Переваги:
    Красочная игра,одесские достопримечательности,играли всей семьей.и
    • SunShop

Рады что Вам понравилось!