Відгуки покупців про Крем-суп MAMAKO зі шпинату на козячому молоці 150 г (8437022039350)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Малюк в захваті від всіх каш Мамако на козячому молоці. З'їдає швидше ніж я встигаю в ложку набрати. Дуже приємний аромат і консистенція.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Наш улюблений супчик. Донечка його дуже любить. Дуже зручно для подорожей.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Суперський крем суп
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Гарна якість
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Норм
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже класний суп, ароматний та ситний, ніжна консистенція, легка текстура. Синулька в захваті.
- Переваги:
- В якості здорового харчування.
- МартаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Я навіть запах не переношу козячого молока, тому мені звісно смак не подобатися. Але моя дочка лопає за обидві щоки, це її улюблена каша
- Переваги:
- Хороший склад, дитині подобаєть
- Недоліки:
- Я б сказала ціна, але як на кашу з козячим молоко то може бути
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер кашка со шпинатом. Ребеночек кушал с удовольствием, лучше, чем молочную
- Котова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Малый его обожает
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Очень вкусно !!!!! Даже взрослым зашла )
- Євгенія Д***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Замовила по відгуками, але нажаль нам не зайшов, запах не дуже на смак ще гірше, коли спробувала ледь не знудило, у дитини така ж реакція була
- Переваги:
- Швидко готується
- Недоліки:
- Запах, смак
- Савчук Н***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Не витрачайте лишніх коштів. Суп ніякий. Солонуватий. На переобрану консистенцію, треба багато розчинити.
Брала чотири види продукції цього бренду, не сподобалося нічого.
Можливо воно й якісне і натуральне, але на смак на любителя - Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Малюк їсть такі супи-пюре, додаю до супчика перепелине або куряче яйце так краще смакує. Для різноманітності сніданків купуємо такі каші МАМАКО. Раніше виробником була Сербія зараз виробника змінено на Іспанія.
- Переваги:
- гарний склад - відсутня сіль, натуральний склад на козиному молоці
- Недоліки:
- у склад пюре додано кукурузне і рисове борошно
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Смачний крем-суп! Дитина їсть з задоволенням! Дещо солодкий, але загалом супер! Купувала по відгукам і не пошкодувала. Тепер ми прихильники МАМАКО!!!
- Переваги:
- Смачно, швидко, корисно
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Неплохой суп, ребенок пару раз кривился, но съел. Не представляю, как можно сюда добавить мясо, так как суп сладкий. Поэтому для моего ребенка как полноценный обед не подойдет, но вместо каши - вполне.
- Маргарита И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Взяла попробовать по отзывам. Нам не зашла. Какой-то сладкий суп.
- Переваги:
- Состав
- Недоліки:
- Сладкий
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер! Очень вкусный. Я добавляю его в супы из мяса и овощей, он придает вкус, как приправа, которая отлично подходит деткам.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер! Малыш ест в захлёб этот суп! Просит ещё и ещё!
- Переваги:
- Вкус, легкость в приготовлении, состав.
- Лямзина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Нам 10 мес и суп очень понравился !!!
- Карина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Суп ещё на вкус не пробовали, но кашки очень нравятся) упаковка пришла открытая.. надеюсь там именно этот крем суп))
- Переваги:
- Любим продукцию мамако за вкус и состав
- Недоліки:
- Пока нет
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже змішані відчуття. Дитина спочатку їла, потім перестала. Смак нормальний, є легкий молочний запах і запах овочів. Ідея - супер; ідеально для ситуацій коли треба тут і зараз або ж взяти в дорогу/гості і приготувати за хвилину.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребёнок отказывается есть этот суп. На протяжении 3-х недель переодически предлагала, но без изменений. От супа такой запах неприятный исходит, что даже мне его есть не хочется, но на вкус оказался неплох
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
К сожалению ребенок отказался есть данную кашу.
кривился и выплёвывал. пробовала давать как отдельно кашу и подмешивала в каши.
В итоге добавляю себе на утру в яичницу , зря потраченные деньги- Переваги:
- Хороший состав
- Недоліки:
- цена
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже гарний супчик, дитині 8 місяців, їв їх задоволенням. Рекомендую
- Переваги:
- Смачно
- Вікторія в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ми з дитиною перейшли на цю кашку краще ніж в баночках дитина з задоволенням
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ребёнок ест с удовольствием
- Переваги:
- Отличная кашка- супчик, приятный вкус
- Недоліки:
- Быстро заканчивается
Представитель брендаДень добрый, Юлия. Благодарим за выбор крем-супа МАМАКО и Ваш отзыв.
Больше информации Вы можете найти на нашем сайте - www.mamako.ua, а также в Instasgram - @mamako.ua
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Буду замовляти!
- Переваги:
- Крем -суп чудовий!
- Недоліки:
Представитель брендаДень добрый, Инна. Благодарим за выбор крем -супа МАМАКО и Ваш отзыв.
- Екатерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Сегодня первый раз кушали этот супчик. Сыночку понравился. Я довольная. Сама попробовала, очень вкусно, как и все товары Мамако.
Представитель брендаДень добрый, Екатерина. Благодарим за выбор крем -супа МАМАКО и Ваш отзыв.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
На вкус супчик достаточно интересный, НО плохо разводится, образуются комочки.
- Переваги:
- Хорошо, что есть такие супы-выручалки, когда нет времени приготовить обед самостоятельно!
- Недоліки:
- Комки, плохо разводится
Представитель брендаДень добрый, Юлия. Благодарим за выбор крем -супа МАМАКО и Ваш отзыв.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Нашій маленькій не підійшла, не захотіла їсти! Тому 50/50, може інше маля буде їсти. Шпинат на любителя!
Представитель брендаДоброго дня, Юрiй. Дякуємо за вибір МАМАКО та Ваш відгук. Більше інформаціі Ви можете знайти на нашому сайті: www.mamako.ua
- Алина К***
Наша тоже отказалась. Ребенку 9 мес... предлагала несколько раз, все время отказ
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Хороший суп из шпината на козьем молоке. Лёгок и быстр в приготовления. Хорошая альтернатива обеда для малыша. Приятный запах, вкус мягкий, сливочный. По консистенции жидковат.
- Недоліки:
- Мальтодекстрин
Представитель брендаДень добрый, Жанна. Благодарим за выбор крем -супа МАМАКО и Ваш отзыв.
- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супчик дуже смачний! Іноді додаємо в нього ще м'ясне пюре. А загалом, їмо із задоволенням)) До того ж, нічого подібного на нашому ринку я досі не зустрічала. Рекомендую спробувати
- Переваги:
- Смачно та корисно
Представитель брендаДоброго дня , Вікторія.Дякуємо за вибір МАМАКО та Ваш відгук. Більше інформаціі Ви можете знайти на нашому сайті: www.mamako.ua
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Очень классный,можно добавить и домашний супчик,вкуснее выходит.
Представитель брендаДобрый день, Анастасия. Благодарим Вас за выбор МАМАКО и Ваш отзыв. Больше информации Вы можете найти на нашем сайте : www.mamako.ua
- ЛинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Если нужно разнообрать суп напрмер лучшее решение. олучается сливочный вкус свежий. Ребенку нравится
- Переваги:
- Натуральный состов
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Конечный срок годности крем-супа?
Представитель брендаДень добрый, Марина. Срок годности составляет 18 месяцев. Больше информации Вы можете найти на нашем сайте - www.mamako.ua
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Мой сыночек ест его с удовольствием, как и прошлый крем-суп с тыквой этой же марки! Его удобно смешивать с кашками для вкуса) Всем рекомендую;)
- Переваги:
- Вкусный и полезный!