Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Професійний ультразвуковий відлякувач від собак ZF-853 від собак 20005

Оцінка користувачів 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    67 відгуків:  позитивних — 73%, нейтральних — 11%, негативних — 16%
    Більшість покупців підтверджують ефективність ультразвукового відлякувача собак: пристрій допомагає убезпечити себе на вулиці, особливо якщо навколо багато безпритульних і агресивно налаштованих тварин. Покупці відзначають, що пристрій працює не завжди на 100%, є виключення (наприклад, старі або дресовані собаки, а також окремі випадки браку). Проте багато користувачів задоволені покупкою, відзначають зручність, швидку доставку та адекватну якість. Є і скарги на неефективність або непрацездатність окремих пристроїв, але таких відгуків менше. Загалом, тон більшості відгуків позитивний.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Міша
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

купляв дружині говорить що працює добре

Переваги:
    працює
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Магазин швидко з'єднався та відправив товар

Переваги:
    Зрозумілий і легкий у користуванні.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Я дуже задоволена, тепер вуличні собаки бояться мене а не я їх

Переваги:
    Наявний ліхтарик
    • Продавець  HappyLife

• Вероніка
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Працює добре відлякує собак із далека

• Євген С***

Дякую все супер! Товар гарний , якість на рівні

• Олексій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Брав дитині. Працює. Собаки не чіпають.

Недоліки:
    При роботі горять світлодіоди. Це погано.
    • Продавець  HappyLife

• Кофман Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

зручний, легкий. мені сподобався! Дякую!

Переваги:
    зручний

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Працює чудово, собак відлякує. Покупкою задоволена

Переваги:
    Зручний у використанні

• Тоня С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

По дорозі на роботу собак відлякує

• Роман О***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Відлякувач в цілому виконує свої функції - на більшість собак діє чудово навіть на великій відстані, але деякі майже не реагують. Продавець ввічливий, відправляє заказ швидко. Рекомендую до покупки.

Переваги:
    Швидка реакція собак на звук та світові імпульси. Відсутність шкоди для тварин.
    Недоліки:
    Деякі собаки майже не реагують.
    • Продавець  HappyLife

Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш HAPPYLIFE.

• Мария Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Надійний і швидкий продавець, дякую Вам

Переваги:
    Дійсно працює ,дуже дякую за товар
    • Продавець  HappyLife

• Людмила О***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Гарна штука, працює. Рекомендую.

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Дуже гарний і корисний пристрій. Зупиняє чужих агресивних собак. А дочка кпже що і котів.)))
    І зручно що є ліхтарик. Іноді дозволяє у темряві акуратно прибрати за своїм песом.

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Доставлено в срок. Качество хорошее.

Переваги:
    Доставлено в срок. Качество хорошее.
    • Продавець  HappyLife

• Іпатов І***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Короче... Моя дружина сказала мені, що тепер вона павілітєльніца собак. Усі від неї тікають. Прямо з кишені куртки тицяє то працює. Брав для неї, щоб з роботи і на роботу безпечно ходити. Бо місто кишить безпритульними зграями псів.
    Дякую.

Переваги:
    Працює на 100%
    Недоліки:
    Глухі чи старі собаки не почують. Це факт.
    • Продавець  HappyLife

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Все супер! Гарна річ! Собаки лякаються і це головне, так як дитина дуже боїться собак

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Купили, вже спробували. Працює! Дякуємо, нарешті дитина спокійно гуляє!

• Сергій Л***

Ok

• Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Со своей задачей справляются на 10 из 10. И собоки и коты разбегаются, на гавкающих собак тоже работает.

Переваги:
    Отлично справляется с задачей
    • Продавець  HappyLife

• Лідія
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Відлякувач працює. Собаки затихають і тікають. Перевірили на не великих собаках.

• Юрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Замовив товар, відправили в той же день. Отримав, перевірив усе працює!

Переваги:
    Швидка доставка якісний товар
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  HappyLife

• Ольга з***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Дякую за швидку доставку,все справно.Надіюсь не пригодиться,але в сумочці хай лежить)

Переваги:
    З батарейками

• Наталя Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Работает штука. Жуткий писк с прибора раздражает даже мое человеческое ухо, на минуту даже задумалась что я та еще псина.

Переваги:
    Все работает

• Приходько С***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Чудовий апарат, відлякує практично всіх собак, лиш старі кволі і зовсім молоді не завжди реагують. Відлякує навіть котів.

Переваги:
    Працює на всі сто!!!
    Недоліки:
    Живлення - крона, батарейка минулого
    • Продавець  HappyLife

• Микола

Працює добре

• Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Быстро связались и отправили. Работает отлично. В инструкции написано что нужно доставать и направлять на собаку, но зимой некомфортно, шокер пробивает через куртку. Радиус метров 15-20, может даже 25. Режим "Light" это фонарик, а не режим работы, как я думал изначально. Светит хорошо, немного рассеянным белым светом.

Переваги:
    Батарейка в комплекте, режим фонарика, удобный
    Недоліки:
    Кажется, пугает котов
    • Продавець  HappyLife

• Валерія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

пристрій прийшов швидко, пакування не порушене. збірка якісна візуальних недоліків не має. функцію виконує, собаки не нападають або просто тікають, або не ворушаться, стоять. рекомендую усім в кого маленькі діти самотушки ходять.

Переваги:
    у комплекті батарейка
    Недоліки:
    поки не виявлено
    • Продавець  HappyLife

• Игорь Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Рекомендую. Оперативно связались и отправили . Товар соответствует описанию, в комплекте батарейки, в деле еще не опробовал.

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Не вірив в такі пристрої але - Дуже здивувався що він РЕАЛЬНО робочий, відлякує собак і навіть котів. Людина не відчуває цей звук. Є ліхтар і лазер. Протестував роботу в селі на 10 собаках - реакції такі - 1.Всі замовкають. 2.Деякі насторожуються. 3. Прислухаються що це таке потім ховаються, навіть самі злобні- сідають. Один навіть поліз по сходах. 4. Один собака який гавкав- не звернув на це уваги (є підозра що він глуховатий). 5.Мої собаки які мене дуже добре знають - побігли в схованки або будки.

Переваги:
    Всі промокод
    Недоліки:
    Поки що немає
    • Продавець  HappyLife

• Наталія

Прийшов вчасно. Хороша якість. Працює відмінно

• Анисимова Г***

рекомендую, работает

• Дарья З***

Все працює.

• Ксенія
    Відгук від покупця. Продавець: HappyLife

Собакі реагують добре. Уходять в інший бік. Навіть інколи коти втікають. Не реагують лиш старі собака (мабуть глухі) та дресеровані.

• Галя М***

працює добре

• Продавець  HappyLife

Доброго дня, Галина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій!

• Евгений С***

Товар сподобався , працює

• Олександр Т***

Працює. Відлякує

Недоліки:
    Не сильно потужний
    • Продавець  HappyLife