- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Дякую за швидку доставку та якісний товар)
- Переваги:
- Оригінальний товар
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо, що обрали наш магазин. Приємно отримати ваш позитивний відгук!
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Товар якісний
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за покупку та 5 зірок!
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Швидка доставка.
Чудовий якісний товар.- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за відгук і довіру!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Відповідає опису
- Продавець Smart Shopping
Приємно отримати ваш позитивний відгук, дякуємо!
- Даніло К***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Швидка доставка, товар відповідає дійсності
- Продавець Smart Shopping
Приємно отримати ваш позитивний відгук, дякуємо!
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 8
Картриджі чудові, задачу виконують гладко :)
Зауважень до продавця немає, відправив швидко.- Переваги:
- Значне рясне змащення, леза просто пливуть!
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо за ваш відгук
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Быстрая доставка и отличные картриджи
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо, за ваш відгук і високу оцінку!
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 8
Все добре. Головне що це оригінал. Захисна смужка не облазить при першому голінні. Леза гострі. Перед цим купляв в іншому місці, то був жах. Рекомендую саме ці леза.
- Переваги:
- Якісно, не підробка.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Smart Shopping
Дякуємо, Вячеславе, за ваш відгук та високу оцінку!
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 12
Покупкою задоволені. Відправили швидко, ціна як на оголошенні, продавець ввічливий.
- Продавець Smart Shopping
Добрий день
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук та високу оцінку.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Можна купувати.Доставели вчасно.Леза гострі,для густої щетини саме те що потрібно.
- Переваги:
- М'яке гоління.
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець Smart Shopping
Добрий день,
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Все супер
Добрий день, Олеже!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Заказ доставлен вовремя. Качеством товара остался доволен. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Картриджи острые.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Андрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Пишу відгук коли вже спробував товар в дії. Леза нормального рівня. Свою функцію виконують на 100 відсотків. Ще був приємний бонус від продавця. А саме: я замовляв чисто леза, але продавець передзвонив і сказав , що пришле леза зі станком за ті самі гроші. Я не розраховував, але тепер є новий станок. Дякую.
- Переваги:
- Нормальний товар і приємний продавець.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець Smart Shopping
Добрий день, Андрію!
Щиро дякуємо за ваш відгук
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 12
Отримав
Ще неперевіряв - Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Чудовi.
- Переваги:
- Бiльше термiн використання.
- Недоліки:
- Немаe.
- Василь Т***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 8
Якщо не записувати дату встановлення леза - досить важко орієнтуватися, скільки часу воно вже використовується. Індикатор не стирається. Тільки власні відчуття паршивого гоління змусять замінити картридж.
- Переваги:
- Голить чисто, поки свіже лезо.
- Недоліки:
- Не працює індикаторна смужка зносу
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Кількість в упаковці: 8
Отличное качество
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Якісні леза
- Переваги:
- Ціна якість
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Кількість в упаковці: 8
Таке собі
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Кількість в упаковці: 8
Все чудесно
- Переваги:
- Качество хорошее
- Недоліки:
- Немного долго пришлось ждать
- Ігор У***Відгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Кількість в упаковці: 8
Користуюся змінними касетами для гоління Gillette Mach3 вже багато років, і вони завжди залишають тільки позитивні враження! Леза дуже гострі, завдяки чому гоління проходить швидко та без подразнень. Вони чудово ковзають по шкірі, забезпечуючи максимальний комфорт навіть при щільній щетині. Комплект із 8 касет надовго вистачає, адже кожна касета має тривалий термін служби. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує якість та зручність. Рекомендую всім!
- Переваги:
- всем рекомендую
- Недоліки:
- нема
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 8
Якісні леза
- Продавець Smart Shopping
Добрий день, дякуємо за ваш відгук завжди вам раді.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 8
задоволена покупкою
- Переваги:
- швидко відправили, леза виробництва Німеччини.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Кількість в упаковці: 8
Гострі леза . відмінна якість.
Рекомендую- Переваги:
- Швидка доставка
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
все супер
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Якість, цілісність, вчасність доставки - все добре
- Вячеслав Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Доставили вчасно. Товар в комплекті. Упаковка і самі леза виглядають якісно.
Перше гоління пройшло гладко без подразнень. - Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Це не оригінал.. Ніколи не користувався подібним..
Вже дома виявив що поверхнево крім синього індикатора нічим не відрізняється від оригіналу.
Чи був правильний цей вибір покаже час.- Переваги:
- ціна нижча за оригінали
- Недоліки:
- не користувався поки.. фотографія на сайті не відповідає дійсності
- Продавець Smart Shopping
Владислав, на справді лез Mach 3 є дуже багато видів. Ціна низька тому, що Ви купували касети по промоакції. Леза ми привозим з Німеччини. Безупаковочні - це просто розділена велика упаковка, яка коштує у співвідношенні 1 леза дешевше
- Продавець Smart Shopping
нажаль в мене немає функціоналу, щоб додати фото, але в нашому магазині продається як мінімум 4 види касет Mach 3 (turbo, простий mach 3, design Edition і start) і всі вони відрізняються один від одного. і це в жодному разі не означає, що якісь з цих касет не є оригіналом - це просто різні види касет Gillette mach 3
- Владислав Н***
Не знаю як професіонали відрізняють підробку від оригіналу, але для себе я виділив наступні фактори:
1. Леза в касеті рухаються!! Леза підпружинені, та змінюють кут нахилу, в залежності як ви ведете станок.
2. Гумовий гребінь, на дотик як силікон, не рветься якщо поскребти нігтем. Якщо провести вологим пальцем по ньому, гребінь становиться слизьким.
3. Змащувальна полоска… Я називаю її індикатором. Є оригінали де вона суцільно "синя". До речі, вона ще й стирається нігтем, коли вона волога.
4. Металеві стяжки, це та річ що тримає леза в касеті. В НОВИХ оригіналах вони проходять СКРІЗЬ касету, і тримають тільки леза в касеті, але не фіксують… (дивись 1 пункт)!
5. Касета. Матеріал та маркування, порівняно з тім що мені продав магазин і тим що в мене було, різниці не виявив
6. Леза. Визначати оригінал по технологічній виїмці не актуально.
Мій досвід користування показав що нові касети волосся не рвуть, шкіру не ріжуть. Після гоління порізів чи подразнень нема.
Рекомендую для покупки.
- Виталий М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 12
Крута ціна, швидка доставка ще й приємні менеджери. Буду замовляти надалі!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець Smart Shopping
Добрий день . Вдячні за ваш відгук завжди раді вам
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Все підійшло, дякую)
- Бишовець М***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 6
Спец операція по закупівлі лез пройшла чудово! :) Гарний комунікабельний продавець! Дякую!
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 12
Швидко надійшло, леза якісні й підійшли без проблем
Добрий день . Дякуємо за ваш відгук . Завжди вам раді
- Зінаїда Д***Відгук від покупця. Продавець: FriendCore. Кількість в упаковці: 4
Дивне виконання замовлення! Прийшли картриджі, немає ні накладної, ні штрих-коду. Як зрозуміти, що це картриджі саме німецького виробника, тому дорожче за інших, а не зроблені в Одесі на Маленькій Арнаутській?
- Переваги:
- Ще не використовували.
- Недоліки:
- Сервіс.
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart Shopping. Кількість в упаковці: 4
Все прийшло вчасно, товаром задоволений
- Юрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Кількість в упаковці: 8
Жаль но не оригінал , леза після першого гоління приносять дискомфорт , попав на підробку в них леза меньші та тонші краще купити на 200 грн дорожче оригінал...
- Переваги:
- Дешево але не комфортно .
- Недоліки:
- Не дуже гострі леза , дискомфорт . Верхня стара ориг , нова знизу не ориг.
- Продавець JEWELY SHOP
Пане Юрію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже сумно, що Ви засумнівались в нашій чесності. Ми продаємо ці леза вже не перший місяць. І вже маємо повторні замовлення від задоволених покупців. Шкода, що не завжди ці люди публікують коментарі під описом товару. Але - таке вже життя :) Дякуємо за фото. На ньому чітко видно, що ті леза, які Ви назвали "підробкою" мають, зокрема, таку саму гелеву смужку як на офіційній ілюстрації товару, яку розповсюджує компанія-виробник.
- Продавець JEWELY SHOP
Ми співчуваємо, що нові леза викликали у Вас дискомфорт, але якість їхньої "роботи" може залежати від багатьох факторів. Товщини волосин, приміром. Перепрошуємо, що товар не виправдав Ваших очікувань. І сподіваємось на приємну співпрацю в майбутньому.
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Кількість в упаковці: 12
Голять нормально.