- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Цілком задоволений. У порівнянні з багатьма іншими помадами тут немає ефекту важкого волосся або жирної плівки. Вона дає більш природний вигляд і комфорт у носінні.
- Продавець Props
Іван, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Ноу н***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Неочікувано приємно:
Пакування, фірмовий скотч, накладна, стікер, тестер - це вже рівень!
Паста нагадує повидло: консистенція, колір, запах - прикольно.
Поки подобається, зразу засмутився надмірному блиску але потім, як написано в інструкції, 5-10 хв висихання і він зник.
Вважаю це рівень якості і сервісу для укр бренду
Якщо шо відгук не проплачений)- Переваги:
- Вартість, сервіс
- Недоліки:
- Тестуємо
- Продавець Props
Добрий день!
Неймовірно приємно отримувати такі гарні відгуки про роботу нашого магазину та нашу продукцію.
Ми щиро вдячні Вам за добрі слова — саме такі відгуки надихають нас працювати ще краще та розвиватися далі!
- Глеб М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Все отлично. Данная помада для волос заслуживает на еще один хороший отзыв от благодарного покупателя в моем лице)
- Переваги:
- фиксация
- Продавець Props
Гліб, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- ДенВідгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Хороша помада, сильно фіксує.
- Продавець Props
Ден, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Помада чудова! Фіксація відмінна, волосся виглядає природно. Рекомендую!
- Продавець Props
Олег, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати гарні відгуки щодо нашої продукції!
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Помада супер! Великий об’єм, приємний запах і висока якість. Ціна приємно дивує.
- Продавець Props
Георгій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Эта паста действительно требует аккуратности. Если переборщить, можно легко перегрузить волосы. Но когда находишь «свою дозу», результат отличный. Для стрижки в стиле slick back подошла идеально. Так что главное — не лениться и потренироваться делать укладку.
- Продавець Props
Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Городецкая Т***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Заказывала помаду для укладки в подарок брату — остался доволен. Говорит, легко наносится, хорошо фиксирует. Сказал - что теперь будет заказывать ее всегда)
- Переваги:
- качество
- Продавець Props
Таміла, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Помада чудово підходить для створення легкого й охайного стилю.
Особливо подобається наносити на злегка вологе волосся — зачіска виглядає природно та доглянуто, наче щойно після душу.- Продавець Props
Віталій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Помада крута. Сподобалася. Фіксація сильна, консистенція приємна.
- Продавець Props
Андрію, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Ношу зачіску слік бек - і ця помада це знахідка для мене. Є незначний блиск волосся після укладки, що я і шукав. І звісно - міцна фіксація. Зачіска після вкладання тримається доки не помиєш голову. Дякую продавцю. Відправили дуже швидко ще і подарунки поклали.
- Переваги:
- сильна фіксація
- Продавець Props
Денисе, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Досить сильна фіксація з незначним блиском. Як на мене краще наносити на мокре волосся. Ефект після висихання волосся - ніби щойно з душу. Прикольно.
- Переваги:
- чудова мʼяка консистенція, супер стайлінг
- Продавець Props
Назаре, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Сильна фіксація та незначний блиск на фініші. Бомбезна помада.
- Переваги:
- супер фіксація
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець Props
Руслане, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша помада залишила у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Сергій У***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Мені подобається ефект зачіски " я щойно з душу".) Коли волосся ніби мокре. В мене кучері, тому вони ідеально фіксується цією помадою. Кучері тримають форму і не плутаються між собою. Після пасти фіксую зачіску сольовим спреєм цього ж виробництва.
- Переваги:
- добре фіксує
- Недоліки:
- НЕМАЄ
- Продавець Props
Сергію, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що помада для укладання волосся залишила у Вас гарні враження.
- Роман Ф***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Для моих тонких волос подошла хорошо. Держит с утра до вечера, применяю вместе со спреем солевым, он даёт объём и среднюю фиксацию, а эта помада фиксирует капитально. Укладку делаю сликбек с 8-10см длиной. Особенно хочу отметить текстуру и матовость- такое я даже у глины(не этой марки) не видел. Если хотите еффект мокрых волос то вряд-ли эта подойдёт, хотя я на сухие волосы её наносил, может если на слегка мокрые нанести и дать высохнуть то будет такой еффект. Вообщем очень хорошее средство за свою цену, для средних по длине стрижек типа сликбек, андеркат, даже на бок - это незаменимая вещь, также очень круто будет для коротких стрижек.
Также если не пробовали солевой спрей этой марки то обязательно попробуйте независимо от того какие волосы, стрижка или длина. Это золото)- Переваги:
- Фиксация полный рабочий день, матовость и качество очень достойное за свою цену
- Недоліки:
- Они есть только в том случае если нанести больше чем надо и не пройтись феном чтобы равномерно распределить помаду - тогда пряди в холодную погоду немного слипаются.
- Продавець Props
Романе, щиро вдячні Вам за такий розгорнутий відгук! Раді, що помада залишила у Вас гарні враження.
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Все доброе
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Пользуюсь уже давно. За всё время использовал несколько банок такой помады, менять не собираюсь, всё устраивает. Делаю слик бэк, помада отлично держит весь день, в конце дня легко смывается с волос. После нанесения через пару минут помада схватывается и становиться матовой.
- Переваги:
- Хорошая фиксация, легкий смыв с волос
- Недоліки:
- не выявил
- Игорь Н***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Давно користуюсь, повністю задоволений і рекомендую всім, хто цікавиться. Дуже пишаюсь, що це український виробник. Також хочу відмітити, що робота з клієнтами на найвищому рівні. Буду звертатись ще не раз. Дякую) P.S. Також рекомендую спробувати глину від Perfomen
- Переваги:
- Не видно на волоссі
На довго вистачає
Коштує адекватні гроші
Український виробник
Дизайн стікер магніт (дрібниці, а приємно) - Недоліки:
- Більше року користуюсь виробами Perfomen, недоліків не помітив. Перші засоби, що не хочеться змінити)
- Продавець Props
Ігор, спасибі за відгук. Ми дуже раді що наші продукти радують Вас. З повагою команда PROPS
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Props. Об'єм: 90 мл
Рекомендую использовать только на чистые волосы. Даже если голова помыта за 3-4 часа до нанесения, эффект будет уже абсолютно другим, и средства понадобиться больше чем обычно. Укладываю слик бэк. Мою голову, на влажные волосы наношу совсем маленькое количество (горошинку, по влажным волосам растирается очень легко, это для того что бы сделать предстайлинг как таковой фундамент укладке) далее наношу уже на высушенные волосы. С помощью расчёски делаю укладку. И спустя 1-2 минуты после нанесения укладка схватывается и держит целый день. Есть нюансы, к примеру если нужно поправить укладку после переодевания футболки или задели рукой, нужно обязательно либо руку либо расчёску смочить водой и поправить. После укладка немного размягчиться но через 1-2 мин снова схватиться. Штука очень классная, но подойдёт не для всех видов укладок.
- Переваги:
- Сильная и длительная фиксация, матовость, упаковка, аромат
- Недоліки:
- Не для всех укладок подойдёт
- Props
Спасибо за отзыв, рады что Вы выбрали наш продукт.