- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Горець. Вага: 85
Смачно
- Соломія П***Відгук від покупця. Продавець: Горець. Вага: 85
Як на мене, коли в назві прописують "картопля зі свининою і овочами", то це має бути співвідношення хочаби 60:40. В даному пакетику мабуть 90:10 :(
Чим тоді ваш продукт відрізняється від пакетика картоплі з супермаркету за 15 грн?- Недоліки:
- Дуже мало м'яса і овочів
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Те що треба у складних польових умовах
- Переваги:
- Якісна сублімована картопля за адекватною ціною
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо!
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Замовили з друзями в гори
Ледь відчутний смак самої їжі, мало м'яса
Проте на свої гроші цілком виправдано.- Переваги:
- Бюджетно, швидка доставка
- Недоліки:
- Ледь відчутний смак
- Надія І***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Вдруге замовляємо продукцію цього виробника і вдруге з приємністю відмічаємо, як добре у них налагоджена менеджерська робота: оперативно, чітко,вчасно. Якістю продуктів задоволені. Невеличке побажання, по можливості, розширити асортимент гарнірів до других страв. Найкращі побажання виробнику продукції «Харчі».
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Гарна робота компанії: все прийшло вчасно, швидко, коректно.
Продукти якісні, смачні. Зручно для використання в польових умовах.
Корисна річ, якщо не має змоги приготувати їжу.
Надійний спосіб забезпечити себе їжею у військових умовах, коли доступ до традиційної
їжі обмежений. - Антон П***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Сподобалось
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
По суті вкусно
- Переваги:
- Смак, розмір порців
- Недоліки:
- Не зручно перевищувати в упаковці
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Велика порція (на силу подужав). Чудово насичує і має відмінний смак.
Треба ретельно перемішувати. - ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Можна їсти)
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Заварюється моментально, можна навіть не чекати. Дуже смачно та легко наїстися, порція велика.
- Переваги:
- Смачно, ситно
Дякуємо вам за відгук!
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Залишу своє враження. Від їдлівських страв з картоплею у всіх нас була печія.
Але, цією картоплею, я була приємно вражена. Якість супер, м'який смак молока, все як зроблено вдома, Тепер тільки харчівську картоплю і беремо постійно. Вона ситна, велика порція. Я не можу з'їсти самостійно, тому ділюсь єю з чоловіком завжди. Рекомендую!- Переваги:
- спражня пюрешка, як потрібна бути, якщо робиш вдома
- Недоліки:
- нема
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за відгук!
- Алина Ф***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
очень вкусное пюре, мяса достаточно и очень сытное
- Переваги:
- вкусное, очень сытное
- Недоліки:
- нету
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за відгук!
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Смачно, сподобалось, рекомендую!
Дякуємо!
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Порошок який завдяки магії перетворюється на божествено смачне пюре.
Рекомендую- Продавець HARCHI SELLER
дякуємо! )
- Лилия Д***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Дякую,дуже смачно і поживно.
- Переваги:
- Велика порція.
- Недоліки:
- Немає.
- Сокира І***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
З'їв на двох з товарищем. Велика порція. Поживно. Додали в пюре трохі копченого сала, вийшло просто чудово!
- Переваги:
- Смачна пюрешка з шматочками свиного фаршу
- Недоліки:
- не знайшов
- Орест З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Купляю не в перший раз. З початку, я купляв в туристичному магазині продукти іншого виробника з цінами на 50% більше і думав, що буде краще їжа на смак та поживність. Чудо не вийшло! Виявилось, що ціна, це не показник, чим більше ціна тім краще, це маячня! Треба брати та пробувати на смак.
Я зробив свій вибір, перепробував раніше усі продукти Харчі ТМ і вони мені усі подобаються, та за адекватні ціни! До цього ж додам, що моїм друзям на фронті волонтери возять саме Харчі, якими ця фірма їх снабжає безкоштовно! А для мене, це показник людяності та заслоговує повагу до цього бренду!
Картопля зі свининою має приємний смак! Сіль потрібно перемешувати при заварюванні. Я заливаю воду в пакет, дивлячись на процес запарювання, щоб пюре було більш рідке, мені так більш подобається. Інколи, для себе, ще додаю ковбасу або сосиски та поверху кетчуп або гірчицю, так максимально смачніше получається! Смачного вам усім!- Переваги:
- Поживна та смачна їжа !
- Недоліки:
- нема
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Картопля зі свининою, найсправді, смачна, має приємний смак, ситна і ніяких ознак, про що написала особа нижче - нема. Щодо ії ремаркі про спілкування, теж ії фантазія. Мені телефонував теж власник, тому що була проблема зі сплатою. Він дуже поважно розмовляв зі мною. Взагалі, ця компанія зараз лідер на ринку сублімованих та сушених страв. Так, вони продають нижче чим інші фірми. Зрозуміло, хто замовник цього бруду. Бажаю Харчам успіхів, вони дуже помогають військовим на фронті !
- Переваги:
- Смачне пюре зі свининою!
- ІлонаВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Це перша зі страв, які я купила і спробувала і це жесть. Суха суміш дуже пахне укропом, але нехай. Готова страва на всю кухню воняє тухлятиною! На смак прісна, несолена, ще й з цим душком. На заварювання йде вдвічі більше води ніж вказано на пачці. Сподіваюсь, що інші страви не вонятимуть, бо брала багатенько і було б жаль викидати всі. З термінами придатності все ок.
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Описала вище
- Ілона
Після того як залишила перший відгук, десь через 30-60 хв до мене позвонив власник (він так сказав) і наїхав на мене, питав хто мене просив залишити негативний відгук і що я хочу. Пропонував замінити товар, я відмовилась. Він довго мені розказував, що їх цікавить чого це мені не сподобалось, і якщо я нічого не хочу взамін, чому тоді лишаю відгуки. Казав щоб я витягла зі сміття і відправила їм на експертизу цю картоплю і я погодилась. Але потім він сказав: "я ж не прошу вас прибрати негативний відгук. Але можете ви прибрати його з розетки?". Більше 4 хвилин тривала 'розмова' і я вже не витерпіла слухати ті наїзди. Після такої комунікації я точно нічого більше замовляти там не буду. Я розумію, що їм хочеться перевірити, що не так з продукцією. Але звонити і так говорити це ще треба вміти. Можна було спокійно без наїздів поговорити. Картоплю звісно витягнула зі смітника і відправила їм назад. Але що можна дізнатися, якщо вона вже була заварена ( я додала туди сіль, щоб трошки покращити смак) потім викинута в смітник, зібрана з сміттєвого відра, запхана назад в пачку і ще 1-2 дні як мінімум буде у транзиті назад? Там же додаткові мікроорганізми заведуться. Але діло їхнє.
Читаючи реакцію власників на відгуки вже очікую, що мене все одно зроблять винною у відгуку. Можу лише порадити пройти якісь курси по комунікації з клієнтами. Бо якщо у стравах ви впевнені, то варто було б і комунікувати краще та спокійніше.
Жалію, що купила аж 12 різних страв у них, бо якщо мені не сподобаються інші, це ж не можна буде навіть відгук про це лишити.
Сподіваюсь більше ніколи не мати контактів з цим продавцем. - Продавець HARCHI SELLER
Доброго дня, так, сам власник звонив вам,. Він був дуже здивований вашої скаргою, так як ця продукція нашої компанії, ніколи ще не мала такої рекламації від споживачів. Розмова відбувалась в нашому колективі, це було ввечері на нараді і ми не чули, щоб з вами розмовляли грубо чи якось не поважно. З початку розмови, ви не бажали розмовляти зовсім і не по причині обмалю часу, а взагалі. Виникла підозра в тому, що вам замовили зробити негативний коментар, тому що ви настроєні були спочатку разговору дуже агресівно, це було чутно нам усім хто був поруч.
- Продавець HARCHI SELLER
Отримали вашу посилку та зробили відео відкриття пакунку , в відео запропонували випадковим людям понюхати їжу з пакета, пахне чи ні "тухлятиної", як ви писали в своєму відгуку. Так ось, коли ми відкрили пакунок і дали понюхати випадковим людям, цей запах ніхто не почув. Ваш відгук саме про це, є повна брехня. Навіщо вам це, це питання вашої совісті. Що стосується запаху кріпа, так він є і, наприклад, багатьом людям він подобається і це не є якоюсь ознакою не якісності продукту, це такий рецепт у нас і більшості наших користувачів він подобається.
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Картошка вкусная
- Валерия Д***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Картопля прісна і м‘яса не було майже. Замовляти ще раз цей смак не буду.
- Валерия Д***
Корректирую свой отзыв:
Нужно хорошо размешивать смесь, после заливания кипятком! Попробовала 2-ю пачку и поняла, что первая была плохо размешана.
А мясо в виде фарша в пюре
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Очень удобная упаковка - залил, размешал, и затянул застёжку, пока запаривается.
Нужно хорошо перемешать, т.к. на дне может остаться сухие, нетронутые водой хлопья.- Переваги:
- Большая порция, действительно хватает одной чтобы наесться
- СергійВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
На отлично.
Привыкшему здесь Черненко к мивине проходить мимо и не ставить плохие оценки от отсутствия усилителя вкуса.- Переваги:
- вес
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Вкусно и сытно
- Переваги:
- Вкусно и сытно
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Вкусная пюрешка, прямо как домашняя на вкус да ещё и с укропчиком!
Есть нюанс по завариванию, нужно перемешать после того как залили кипятком, а то у нас верхний слой заварился, а внизу пакетика остались крошки. - Иван П***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Поделили на двоих. Большая порция пюрешки с кусочками мяса. Мяса достаточно много. Все ок, вкусно - сытно.
- Переваги:
- Сытное и много
- Евген С***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Вкусное, сытное. Мясо не кусками как принято, кусочками, но его много.
- Переваги:
- Сытно
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Хорошая порция, вкус никакой. Пюрешка без привкуса мяса даже (( У других производителей мясо хоть распознать можно...
- Переваги:
- Размер порции
- Недоліки:
- Мяса очень мало и на вкус его трудно распознать
- HARCHI S***
Нам очень жаль, что вы остались не довольны нашей продукцией,а именно содержанием мяса. Хотим вам сообщить, что в порции находится 10 грамм сухой свинины высшего сорта. При приготовлении, вес увеличивается раза в два как минимум, до 40 грамм.
- HARCHI S***
Вы пишите про отсутствие привкуса мяса. В наших продуктах нет, в отличии от других, усилителей вкуса. А натуральная варёная свинина не имеет ярко выраженного вкуса. Считаем, что вы погарячились с аыставокнием таких низких оценок нашему продукту.
- Андрей Ч***
Это мое мнение и мнение еще нескольких людей пробовавших разные варианты в походе. Я имею на него право и не стоит мне указывать на то, погорячился я или нет. Странный подход к обратной связи клиентов.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 85
Очень большая порция, сама не смогла съесть и поделилась с дочерью. Надо очень хорошо перемешать чтобы все растворилось. Пюре получается мягкое, с молоком, жёлтого цвета как дома, вкус оригинальный как и должен быть. Много кусочков свинины. Салат со свежими овощами и полноценный обед готов!
- Переваги:
- Вкусное быстрое пюре.
- Недоліки:
- Не нашла.