- Игорь Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Сподобався, проблем не виявив, вмикається миттєво
- Переваги:
- Гарний, дизайн, чудовий матеріал, стікі чуткі, грати дуже приємно, сподобався донгл, вібро супер
- Недоліки:
- Блютуз дивно поводиться в іграх або зовсім не працює, софт який на сайті 8bitdo взагалі не встановлюється, переналаштування кнопок трохи заморочливо придумали
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Чудова річ, користувався поки що тільки неділю, але на даний момент все добре, рекомендую.
Пластик приємний на дотик, колір приємний.
Прийшло за 5 днів.- Переваги:
- Ціна, швидкість підключення
- Недоліки:
- Поверхня може збирати бруд, але з чистими руками боятися нічого
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Геймпад сподобався, брала до комп'ютера, під'єднання без проблем, користуюсь приблизно 2 місяці, дуже задоволена.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Все ок.
Доставка - 15 днів. - Володимир Л***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Геймпад прийшов аж через 7 днів, і має криво встановлений правий аналоговий стік!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU
Чудовий геймпад, дуже зручно лежить в руках, на дотик приємний і загалом жодних мінусів за 10 днів користування не помітив. Ну і виглядає він просто як цукерочка.
З моменту як замовив і коли забрав пройшло 8 днів, доволі швидко.
В комплекті йде блютус адаптер і кабель зарядки, щоб підключити взагалі нічого не треба додатково робити, просто адаптер в комп і все автоматично конектиться, дуже зручно- Николай Ф***
Яка клавіатура у Вас на фото?
- Данило С***Продавець: RozetkaEU
Дуже хороший геймпад, все подобається
- Переваги:
- Зручний, красивий, приємні звуки кнопок, хороша батарея та вібрація
- Недоліки:
- Сильно обрізали в софт. плані