- Надія Л***Відгук від покупця. Продавець: Market-sell
Жахлива якість, брала для навушників до цифрового піаніно,то звук втрачено майже повністю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Весь перехідник-це недолік
- Продавець Market-sell
Доброго дня. Зателефонуйте будь ласка за номером телефону відправника для вирішення цього питання
- Никита П***Відгук від покупця. Продавець: Market-sell
Брак. Постоянно отходит, из за чего работает только один из динамиков, и к тому же звук не качественный. В общем доставка заняла неделю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак, долгая доставка
- Продавець Market-sell
Доброго дня. Зателефонуйте будь ласка за номером телефону відправника, який зазначений в вашій ТТН, для вирішення цього питання.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Market-sell
Гарний штекер, без жодних нарікань
- Переваги:
- Просто, кросіво, працює
- Продавець Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Гарного вам дня та мирного неба!
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Market-sell
Нормальний перехідник за свою ціну
- Переваги:
- Нормальний перехідник
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Гарного вам дня та мирного неба!
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Market-sell
Спілкування з продавцем дуже погане. Набрали один раз коли я був зайнятий і майже тиждень не телефонували, а потім лиш скидали визов, типу набирай сам. Перенабрав, сказали доставка 5-7 днів. Так я очікував товар майде 2 тижні. Із-за некомпетентності продавця.
- Переваги:
- перехідник працює
- Недоліки:
- в самому товарі недоліки поки не виявив
- Продавець Market-sell
Приносимо вибачення за цю прикру ситуацію і сподіваємось, що у нас буде можливість виправитись перед Вами
- Риков С***Відгук від покупця. Продавець: Market-sell
Відмінний товар. Все надійно працює
- Переваги:
- Метал
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець Market-sell
Дякуємо за відгук, раді, що Вам сподобався товар. Мирного неба!
- Dmitry S***Відгук від покупця. Продавець: Market-sell
Хочу вернуть товар. Скажите пожалуйста, ка могу это сделать в условиях карантина?
- Переваги:
- Доставили на следующий день
- Недоліки:
- Заказал 2 штуки, обе бракованные. Связался с менеджером, он обещал отписать по проблеме, но так и не написал
- Market-sell
Рекомендуем написать нам через форму "Задать вопрос продавцу" для упрощения коммуникации.