Відгуки покупців про Матрац ортопедичний Matroluxe Melon Мелон 160x190 см

Оцінка користувачів 2/5
на основі 4 відгуки
  • Віталій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x190. Висота: 23

Коли робите доставку - вказуйте, як саме пошта повинна його переміщати - мій матрац везли вертикально всю дорогу, і коли я його розпакував, то утворилася "гуля" через те що матеріал відійшов. Полежали на ньому тиждень, потім перевернули - і наче "гуля"пройшла, але невідомо як це виявиться далі.

Хотів би отримати зворотній зв'язок з приводу відсутності ручок в матраці 180х190 см , як його можна переварачувати без них? Це просто жах

Переваги:
    М'який, можна було б брати жорсткіший
    Недоліки:
    Немає ручок для перевертання (хоча в інструкції вказано що вони повинні бути),
      Представник бренду

Добрый день. Отсутствие ручек обусловлено тем что они показали себя не практично, вырывались в процессе експлуатации и портили боковину матраса.

• Руслана П***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 23

Не рекомендую категорично матрас Мелон. Придбала матрас для батьків 2 місяці тому і дуже розчарована в покупці. За даний період в матрасі зі сторони батька (вага 85 кг) утворилася вмятина до 2 см. Звернення в гарантійне обслуговування теж не потішило, оскільки рекламація товару можлива за умови, що вмятина від 3 см. І якщо виробники під час рекламації товару виявлять, що це не брак, то робота і транспортні видатки лягають на споживача. Виходить, я отримала бракований товар з не бюджетної лінійки і довести це наразі не можу. Купляла точно такий матрас 4 роки тому, до цих пір просядки навіть в 2 см немає (так само спить чоловік 85 кг). Виходить, обгортка та ж сама, а якість матраса не та.

Недоліки:
    За 2 місяці утворилася вмятина
      Представник бренду

Доброго дня! Зверніться будь ласка повторно на гарячу лінію з питань гарнтійного обслуговування.

• Андрей М***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 23

Имел несчастье купить матрас от производителя Матролюкс. Модель Мелон. Заплатил не самую низкую стоимость, учитывая, что на рынке можно было купить за эту же стоимость матрас иностранного производителя. В квартире живу наездами, за полтора года матрас переворачивал 4-5 раз. На спальном месте матраса образовалась достаточно большая яма. В характеристиках указана нагрузка на спальное место 140 кг , я вешу 90. Сплю аккуратно, по кровати не прыгаю.
    Позвонил в службу поддержки, разговаривают не очень вежливо направляя в магазин. Я даже не стал спорить , поняв, что спорить бесполезно. В общем не рекомендую связываться с ними и покупать их продукцию. С кроватью, кстати , та же история. С самого начала привезли разукомплектованную, при сборке выяснилось что не хватает запчастей6 пришлось ехать в магазин и брать там с выставочных образцов/
    В общем категорически не рекомендую продукцию этого производителя. Зря потраченные деньги и время

Переваги:
    Недоліки:
    Недоліків купа- від відношення служби підтримки до якості
      Представник бренду

Доброго дня. Дуже прикро за ваш досвід. У нас на горячій лінії всі дзівнки фіксуються. Не замогли знайти ваше звернення. Прошу звернутися за телефоном "З питань гарантійного обслуговування" вкзанного на офіційному сайти виробника Матролюкс.

• Валентина
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 23

Матрас удобный, средней жесткости. Спать очень комфортно . Надеемся, что прослужит долго