Картка Rozetka

Відгуки покупців про УМБ Power Bank Solar 9000 mAh мобільний зарядний з сонячною панеллю і Led лампою Чорна (90000 Black)

Оцінка користувачів 2.79/5
  • Відгуки про товар продавця PORTeh
  • Николай
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Купил в 2019,до сих пор пользуюсь,не подводил удобный.

• Олександр Т***

Питання до розетка
    08 08 2022 написано статус виконано
    Але жодної смс або іншого повідомлення не отримано
    Товар не отримано

• Oleksandr K***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Дуже вам дякую за павер банк.

Хлам

Переваги:
    Недоліки:
    Не заряжает работает рывками
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний
    Недоліки:
    КУПИЛ po er Bank ,ОКАЗАЛАСЬ ПОДДЕЛКА!ПРИШЛОСЬ ВЫБРОСИТЬ!
  • Алексей В***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Ребят, кто подскажет как включается фонарь? Я купил, а фонарь не работает. Обидно. Клацал всё, не помогает

Недоліки:
    Не работает фонарь.
    • PORTeh

Зажмите и удерживайте кнопку несколько секунд, фонарь включится.

• Гость
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

за такую цену большего и не ожидал,но надежда умирает последней.параметры вранье.но пару телефонов зарядит.незнаю как солнечная батарея работает,позже попробую,индикатор на панели мигает когда на свет попадает.но такая панель я думаю мала,хатя я не спец,а всеголишь любитель.

Недоліки:
    некапли правды в описании характеристик.
    • PORTeh

День добрый. В характеристиках указана реальная емкость, а не то что указано на модели. Сделайте 3-4 полных цикла заряд-разряд емкость немного возрастет. Если не довольны своей покупкой у Вас есть 14 дней на обмен либо возврат товара.

• Николай Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

что такон,цена указана 265гр.,а пр оформлении заявки показывает цену 928гр?

Стоимость 265 грн

Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Все таки заряжает от солнца

Переваги:
    Форарик, заряжает от солнца за два часа зарядил на 10%
    Недоліки:
    Кнопка вкл выкл я её обрезал и нажимаю спичкой
    • PORTeh

День добрый. Да.

Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний
    Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Всё
  • Соминский К***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Уважаемая администрация магазина Розетка. Я Ваш постоянный покупатель наверное с самого начала открытия Вашего магазина. Почти всю электронику покупаю у Вас. К сожалению это первый некачественный товар который я купил через Ваш магазин. На другом сайте я бы его не купил без проверки, но в моих глазах Вы обладаете высокой репутацией и я даже не стал его проверять. Вопрос: Что Вы посоветуете?

Переваги:
    Хороший фонарик
    Недоліки:
    Из заявленной емкости 90000 реальная 4000
    • Вячеслав Г***

День добрый. Сделайте полных три-четыре цыкла заряд-розряд, автономность подымется. В характеристиках указана реальная ёмкость батареи.

• Дмитрий Д***

90000 mah за 300 грн? Не смешите. Перед покупкой смотрите обзоры товара на том же ютубе. Эти solar - хлам.

• Александр
    Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Сколько времени при полной зарядке будет работать фонарик?

До 6-ти часов.

• Victor G***
    Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Идёт ли заряд от солнечной панели???

День добрый. Да, идёт.

Продавець: PORTeh. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

90000 заявленных. В характеристиках внезапно указано 9000. А по факту 4000. Как можно такое выставлять на розетке?

• Вячеслав P***

В характеристиках указана реальная емкость, но не внезапно а фактическая. Сделайте полных три-четыре цикла разряд заряд, емкость увеличится. Если не устраивает качество товара, у Вас есть 14 дней на обмен либо возврат.

• Дмитрий Д***

Вячеслав PORTeh, то есть в названии 90000 mAh это не указание характеристики, это просто надпись как на туалетной бумаге "65", которая ничего не значит? Производитель тут, явно пытается ввести в заблуждение покупателя. И этот товар явно не соответствует политике магазина Розетка. Впрочем чуть ниже человек как раз и возмущается после открытия этого прискорбного факта..

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

не працює фонарь на фронтальній стороні. Не рекомендую

Переваги:
    дешева
    Недоліки:
    не працює фонарь на фронтальній стороні
  • Ярослав С***

Пришло быстро, все хорошо. За свои деньги отличный вариант.

• Віктор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Заряджає телефон на 50%Немає даже5000mAhПрийшов повністю розряжений.Перевірити ніяк.Я рахував щоРозетка надійний продавець.Товар л***о

• Олександр

Так продавець не Розетка. Ви купували у продавця "Fimmi-shop". В Даному випадку Розетка як маркетплейс. Розетка ні при чому

• Лілія А***
    Відгук від покупця. Продавець: TFORT. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний

Прийшов робочий. Але коробка відкривалася, пластик в якому вложений павер поломаний, шнур не скріплений зажимом зажим лежав поруч у ячейці. Знята захисна плівка

• Олексій Б***

Не отвечает заявленному описанию

Переваги:
    Фонарь
    Недоліки:
    Нет емкости даже один телефон зарядить
  • Ліза М***

Павер банк не дуже заряджає тільки 40% телефону

Переваги:
    Гарно ліхтар світить
    Недоліки:
    Зарядне що було в комплекті не заряджає павер банк, плівка на стороні де повинно заряджатись від сонячної енергії не акуратно приклеїна
  • Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорно-білий

Гарний ліхтар

Переваги:
    Достатньо світла
    Недоліки:
    Мала ємність
  • Алла Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Kitsman. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний

Викинуті кошти на жаль. Ні одного разу не включився. ДУЖЕ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЦОГО ПРОДАВЦЯ.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: TFORT. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний

Полна фи...я

Переваги:
    O
    Недоліки:
    Крона ита краще
  • Інна К***

• Андрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Ємність батареї: 9000. Колір: Чорний

Павер-банк прийшов повністю у неробочому стані, не вмикається і не реагує на заряджання. При відкриванні виявилось, що із п'яти паралельно з'єданих акумуляторів 18650 – 4-ри розряджені до напруги 1,5 в (тобто це вже сміття), а п'ята – взагалі муляж, що навіть не була з'єднана нікелевою стрічкою з іншими акумуляторами (економія матеріалів при збірці). Ємність кожної акум. батареї (крім муляжної) – порядком 300 мАгод. Як diy-набір може і зійде, але я сподівався хоча б на 5000 мАгод ємності, тому розчарований.

• Продавець  Fimmi-shop

Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"

• Валерій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ANASTE

Вже здох за неділю

Переваги:
    Стоїть для краси як підставка
    Недоліки:
    С чого почати…
  • Назарій Б***

Дуже класний!!!

• Інна

Просто супер

Переваги:
    Дуже важлива річ
  • Олег
    Відгук від покупця. Продавець: INPLAY. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний

Не схожий він на 90000, як максимум 40-45к

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: INPLAY. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Заряджає гаджет лише до 6% і тухне.Має заряджати три гаджета,а він і одного зарядити не може.

Недоліки:
    Один суцільний недолік.
  • Сергей С***
    Відгук від покупця. Продавець: AmiraFoods. Ємність батареї: 90000

если бы не обманули в обьеме было бы норм а так 2 из 10 оценка

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    соврали в обьеме по факту тысячи 4 а не 90
  • Світлана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: INPLAY. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Нияких 50000 там немає.За 300 гривень, не може бути такої ємкості.Як фонарік гарно світить.Прийшла банка в розірваній коробці і без інструкції. Мабуть хтось вже повертав.

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Один суцільний недолік
  • Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ник. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорно-білий

Цінна штука, сонячна батарея лампа і зарядка.

Переваги:
    Економічна, зарядка від сонця
    Недоліки:
    Акумулятор слабуватий
  • Валентина К***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Прислали зовсім інший товар

Переваги:
    Недоліки:
    Товар не відповідає заявленому.
  • МФО П***
    Відгук від покупця. Продавець: N'ОК. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний

Поцараная солнечная панель

Переваги:
    П
    Недоліки:
    П
  • Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Alltar. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорно-білий

Не думал что такой плохой или брак попался

Недоліки:
    Не хватает даже что бы зарядить телефон
    • Продавець  Alltar

Добро дня, з вам перетелефонував менеджер та допоміг вирішити питання