Відгуки покупців про Розумний Фітнес Браслет Supero Smart Band Id117 Original Plus З Тонометром Червоний

Оцінка користувачів 2.33/5
  • Відгуки про товар продавця Flamingo-market
  • tartaglia
    Відгук від покупця. Продавець: Flamingo-market. Колір ремінця: Червоний. Колір корпусу: Червоний

Хочу подякувати працівникам техпідтримки фірми Flamingo-market - вони були уважними, намагалися допомогти, швидко розібралися в моєму питанні - дійсно, розумний браслет виявився в неробочому стані. Буквально за лічені дні після проведення перевірки я отримала назад всю сумму за браслет, а також гроші за пересилку. Дуже вдячна за уважне ставлення і швидку реакцію, бо ситуація була дуже неприємна. Отже, браслет все одно не можу оцінити, а продавцеві за роботу можу поставити 5 балів.

• ВІкторія

Мій відгук не стільки про товар - бо сказати нема що, скільки про продавця - Flamingo-market. Я з таким ще не стикалася - товар, взагалі не придатний до вживання. Кілька годин зарядки - щось повібрувало, і все. Екран навіть не засвітився. Вчора відправила браслет назад разом із заявою на повернення коштів, більше користуватися послугами продавця не хочу. Про повернення грошей за доставку та пересилання назад я вже мовчу, як і про зіпсований настрій. Сподіваюсь, хоча б отримати назад свої 535 гривень.

Переваги:
    немає інформації
    Недоліки:
    один суцільний - браслет у мене навіть не ввімкнувся
    • Flamingo-market

Доброго дня, Вікторія!
      Дуже прикро, що у Вас виявився бракований браслет, але брак трапляється і ми, як продавець, не можемо на це вплинути. В свою чергу ми не відмовляємо в обміні чи поверненні. Вас проконсультували і надали необхідні інструкції для повернення коштів.

• Владимир З***
    Відгук від покупця. Продавець: Flamingo-market. Колір ремінця: Синій. Колір корпусу: Синій

Сразу при распаковке отпала задвижка защелки для смены ремешка, как оказывается давление, пульс и содержание уровня кислорода в крови, может измерять совершенно с любого предмета, я не знал что у всего есть пульс, шагометр показывает разницу с телефоном в 3000 шагов и телефону я доверяю почему то больше, короче простая игрушки с зеленой лампочкой. ПОКУПАТЬ НЕ СОВЕТУЮ!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Один большой недостаток
    • Flamingo-market

Здравствуйте! У Вас в гарантийном листе есть номер телефона техподдержки. Обратитесь, пожалуйста, по данному номеру.

• Володимир Я***
    Продавець: Flamingo-market. Колір ремінця: Синій. Колір корпусу: Синій

Не рекомендую для купівлі.

Переваги:
    Працює.
    Недоліки:
    Батарея дуже швидко здохла.
    • Flamingo-market

Здравствуйте, Владимир! Не можем Вас найти в списке покупателей. Свяжитесь с нами для обмена/возврата по номеру телефона указанному в гарантийном талоне. Или же напишите нам через кнопку связаться с продавцом "Задать вопрос о товаре".

Продавець: M a r k a s. Колір ремінця: Синій. Колір корпусу: Синій
    Продавець: M a r k a s. Колір ремінця: Червоний. Колір корпусу: Червоний