Картка Rozetka

Відгуки покупців про Блок Питание для MacBook 60W Зарядка для MagSafe 2 Зарядка для ноутбука White PAVLYSH (PZ-17)

Оцінка користувачів 4.71/5
  • Богдан Л***

Отримав швидко. Служить добре. Гарний блочок

• Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Заряджає добре, але дуже гріється. Значно сильніше за попередню. І ноут здається теплішим. Це нормально чи вже треба в сервіс одразу?

• Продавець  kostor

Добрий день, блоки гріються при заряджанні, питання в тому на скільки сильно, якщо у вас проблема з товаром зверніться до нас і ми вам допоможемо

• Олег Б***

Спасибо, хороший блок питания

Переваги:
    Все
    • Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Олег, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Люда К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Нашла зарядку по хорошей цене и сразу решила заказать. Заряжает отлично, вообще без вопросов! Большое спасибо!

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановна Людмила, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Павел Ж***

Всё отлично
    Пашит
    "Бомбезно"

Недоліки:
    С "яблоком" , как всегда, это цена.
  • Антон

Цена и товар отличные.
    Проверяйте вилку, мне попалась американская, но лично мне это не критично.
    Если делаете самовывоз - обращайте внимание на смс (что может заглючить и не прийти), там указано другое название магазина, чтоб не блуждать туда сюда.
    За мелкие неудобства задарили lightning кабель :).

Переваги:
    цена, оригинальность зарядки
    Недоліки:
    смс о готовности затупила
    • Продавець  My Yellow

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

• Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Оригінал, адекватна ціна. Дякую.

Переваги:
    Супер адекватна ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  My Yellow

Сергій, дякуємо за покупку. Ми раді що вам все сподобалося.