Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Блок живлення для MacBook 85W зарядка для MagSafe 2 зарядка для ноутбука White PAVLYSH (PZ-19)

Оцінка користувачів 4.1/5
на основі 23 відгуки
  • Назар І***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все добре, працює. Знаю не варто залишати в розетці коли не підключений до Мака (був раніше подібний, не оригінал, то вийшов так з ладу). Зараз цим користуюся вже 4 місяців, бережно - то все впорядку

• Ольга А***

Швидка доставка, добре працює

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Придбав в листопаді. В квітні його трохи поплавило.

Переваги:
    Працював
    Недоліки:
    Поплавило
    • Продавець  kostor

Вітаємо, шкода, що така ситуація трапилась. За пів року активного використання з технікою може трапитись будь-що, можливо, блок був під завеликим навантаженням тривалий час.

• Василь

Ноут старий (mbp 15" 2014), та зі своїми задачами він справляється.
      Така ж зарядка, тільки оригінальна, використовувалась зажди і не було жодного інциденту. Про яке завелике навантаження йде мова?
      Це 4 зарядка, і перший раз така історія. Питання виключно до блока живлення.

• Поліна Х***

Блочок справний, дякую.

Переваги:
    добре працює

• Аліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все підійшло, працює чудово. Спасибі.

• Анна Ю***

Відмінний блочок, якість хороша

Відгук від покупця. Продавець: kostor

Купувала 20 вересня зарядку. Розчарована якістю - вчора 14 листопада вже перестала працювати. Оригінальна зарядка хоть має заломи працює досі, а ноут 2017 року.
    Не рекомендую тратити на це гроші, дуже малий термін роботи

Недоліки:
    Перестала працювати за два місяці
    • Продавець  kostor

ВІтаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Зверніться до нас через особисті - ми допоможемо.

• Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Відправили швидко, все працює, заряджає, дякую за оперативність!

Переваги:
    ціна, якість
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  kostor

Відгук від покупця. Продавець: kostor

Якісна зарядка і швидко заряджає

Переваги:
    Все добре працює і товар відповідає опису

Забираю свій позитивний відгук назад! 14 листрпада перестата зарядка працювати

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

купив зарядку 10 вересня, сьогодні 6 жовтня - вже не подає признаків життя. Дуже сумно, адже кожен робочий день залежить від техніки.

Підкажіть як замінити на робочий прилад!

Переваги:
    Хороша потужність
    Недоліки:
    Перестала працювати за місяць
    • Продавець  kostor

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що зарядний пристрій вийшов з ладу - це, звісно, не повинно було статися. Ви можете оформити повернення або обмін через особистий кабінет Rozetka і ми оперативно замінимо пристрій на робочий або повернемо кошти.

• Олександр.

Дякую. Я задоволений.)

Переваги:
    Ціна відповідає якості.
    • Продавець  kostor

• Стас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Порвався старий кабель і вирішив новий замовити, тут купив за найоптимальнішою вартістю. Сам кабель відмінний, хорошої якості і швидко заряджає макбук

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановний Станіслав, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отличный зарядник, как раз себе искала, но везде очень высокие цены на них. Нашла в этом магазине и сразу оформила заказ, всем довольна!

• Продавець  kostor

Добрий день, Шановна Валерія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

К магазину и доставке вопросов нет.
    Но вот сама зарядка - китайский мусор за очень дорого)) До оригинала ей очень далеко.
    Очень часто светодиод даже не загорается (ибо не идет зарядка / нет контакта).
    Даже если заряд идет - греется зарядка (как сам блок так и коннектор) как в аду, прикоснутся нельзя, без шуток можно обжечься за секунду. Само собой разьем макбука и область вокруг тоже раскаляется.
    По визуальным наблюдением 2 контакта по середине чернеют и уменьшаются в размере))))
    С родной зарядкой которой уже 7 лет - ничего подобного нет, есть возможность сравнить здесь и сейчас. Разница в весе с родной зарядкой огромная, да как и в качестве внешней обмотни провода, эта долго не проживет имхо.
    В который раз убедился - искать только оригинал, китайские фирменные поделки это не вариант.

Переваги:
    Раза в два легче оригинала
    Недоліки:
    Перегрев и работа через раз
    • Продавець  My Yellow

Шановний Евгений. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Таке відчуття, що прислали китайську підробку, яка не витягує тех. специфікацію. Заряджає ноутбук ледве-ледве. Постійсно перестає світитись світлодіод на зарядці. Ноутбук працює в режимі зарядки від мережі.

Переваги:
    Відсутні. Зарядка ззовні як зарядка.
    Недоліки:
    Все гарно, тільки майже не заряджає.
  • Андрей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Погнулся шнур на родной зарядке, решил приобрести замену.
    Упаковано хорошо, заряжает стабильно, разве что нет в комплекте шнура до розетки, только вилка к блоку.
    Минус не принципиальный, но в отзывах шнур несколько раз упоминался, так что вот, в комплекте у меня его не было.

Переваги:
    Доехал в целости, заряжает.
    Недоліки:
    Нет удлиненного шнура.
    • Продавець  My Yellow

Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!

• Святослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Немає можливості подивитись в коробочку на пошті. Коробочка в клійоночці, не позволили зиркнути до оплати.
    Зазвичай не забираю таке, але так як менеджер, що оформлював замовлення, щебетав чарівною мовою, рідною для 'руського мира', то не зміг відмовитись)
    Насправді на подарунок, терміни піджимали в нельотну погоду.
    Замовляючи, будьте готові, що ваші вушка сьорбнуть трішки із запоребрика, бажаєте ви того, чи ні)

Переваги:
    Виглядає гарно, заряджає
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  My Yellow

Вітаю Вас, шановний Святославе!
      Дякуємо Вам за покупку товару в нашому магазині.
      При наступному замовленні Ви гарантовано отримаєте подарунок від нашого магазину!

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Основной причиной почему взял здесь были комментарии, что в комплекте идет вторая половину - шнур на 220. В моем случае его не оказалось. Но зарядка работает, жаль только что коротковата теперь будет.

Переваги:
    Работает, красиво упакована
    Недоліки:
    Нет шнура на 220
    • Продавець  My Yellow

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить оперативную доставку в день заказа и возможность самовывоза товара с нашего магазина! Товар обязательно проверяется перед отправкой что обеспечивает 100% гарантию качества товара!

• Олена В***

Все супер!

Переваги:
    Отримала дуже швидко! Все працює, зарядка зручна)
    Недоліки:
    Поки нема)
    • Продавець  My Yellow

• Лев Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Качественный товар, идеально подошёл под мой MacBook Pro 2013 года. Оперативно вышли на связь и выдали заказ, рекомендую!

Переваги:
    Всё чётко
    • My Y***

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить оперативную доставку и самовывоз в день заказа! Товар обязательно проверяется перед продажей что даёт 100% гарантию качества!

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Зарядний пристрій для старих МакБуків. Особливо цінне те, що в комплекті йде повноцінний шнур на 220В, який можна використовувати замість спрощеної вилки-нашліпки. Не бачив такого з 2010-го року! Зазвичай подібні пристрої, навіть ті, що йдуть у комплекті з МакБуками, не комплектуються подібним

Переваги:
    змінний шнур подовжувач на 220В
    • My Y***

Спасибо Вам! Всегда рады предоставить качественный товар и оперативную доставку!

• Пришедько Б***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хорошее зарядное. Особенно понравился съёмный шнур, который и удоинняет провод, и делает более удобным использование.

• My Y***

Спасибо за покупку! Всегда рады предоставить качественный товар и оперативную доставку!

• Яна С***
    Продавець: kostor

Проблему вирішено

9 серпня замовила зарядку та при замовленні треба було сплатити одразу. 11 серпня прийняв в центр видачі товарів Розетка, аби забрати замовлення. Але зарядка виявилась підробкою.
    В Розетці відмовилась від замовлення.
    Сьогодні 18 серпня, зі мною досі ніхто не зв’язався аби повернути кошти.
    Дзвоню сама і вже лишила 3 заявки, щоб зі мною зв’язались!

Переваги:
    Недоліки:
    Підробка