Відгуки покупців про Чайник нержавіючий Zauberg зі свистком та кришкою 2.5 л (ZB-K2.5 L)
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
Цілком гарний чайник. Беру не вперше
- Недоліки:
- Немае
- Продавець INTER OFFICIAL
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Альона І***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
Відгук писала 28.06.2024. За чайник кошти повернули. Продавець порядний. Щиро дякую.
- Михаил А***Відгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
Чайник так себе. Тонкое дно и шипит, а не свистит
- Переваги:
- Недоліки:
- Свисток не свистит, а шипит
- СеменВідгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
За ці гроші, чайник хороший
Дякуємо за відгук!
Користуйтеся із задоволенням.
Як на мене, за таку ціну чайник непоганий, але дітям не сподобався (тонкий метал, особливо дно) Чайником не користувалися, тому не знаю, яким буде в експлуатації. Замовили інший чайник, дорожчий з подвійним дном. Цей вирішили повернти, Відправила бланк на повернення і голосове повідомлення. Чекаю відповідь. Про результат повідомлю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкий метал(дно)
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
Хороший товар, вартий своїх коштів.
- Продавець INTER OFFICIAL
Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
Заказала 26.04 получила 02.05. Чайник такой ,как в описании. Я довольна.Уже пользуюсь.
- Продавець INTER OFFICIAL
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням .
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: INTER OFFICIAL. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.5
Сутки назад сделал заказ, никто не перезвонил
- Недоліки:
- Сервис
- INTER O***
заказ подтвержден
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: KRASOFF. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.5
Наче непоганий чайник. Як покористуюся, додам щось ще. Сподіваюся, все буде ок
- Продавець KRASOFF
Катерино, дякуємо за перші враження! Ми впевнені, що цей чайник із нержавіючої сталі стане надійним помічником на вашій кухні. Приємного чаювання!