- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
6 месяцев в пользовании, перешёл с A4Tech x7 которой пользовался около 12 лет!
Минусы:
1. Огромный минус - это правая сторона мышки. Я бы тем инженерам пальцы обрубил за это)) Если посмотреть фото, правый бок у неё занижен, как бы скошен, из-за чего хват отличается от всех других мышек.
Это можно было бы пережить, но, кто то решил что надо кнопки сделать на всю верхнюю поверхность мыши! В итоге безимянный палец лежит на стыке и вы при каждом нажатии слегка себе прикусываете палец! Такой себе садомазохизм получается)))
2. LOD (расстояние отрыва) минимально можно настроить 1,5 мм, это много. Ничего общего с той кнопкой на первых х7, которая давала 0,1-0,2 мм.
3. Раз в неделю слетает подсветка, благо режим подсветки меняется за 2 секунды, для этого надо поднять мышку и нажать второе колёсико, но меня это напрягает.
4. Раз в месяц слетают настройки дополнительных кнопок, опять же решается за 10 секунд, заходим в программу и нажимаем загрузить настройки, благо все настройки почему-то сохраняются в программе, а программа висит в трее.
Плюсы:
1. Удобное распложение дополнительных кнопок для средней руки, они идеальные! (именно этот фактор перекрывае все минусы, вы большим пальцом легко можете нажимать ТРИ кнопки)
2. Рёбра для захвата пальцами, наконец убрали эти ужасные дырочки в которые набивалась грязь и мышка превращалась в кусок кала на столе. Вернули рёбра как было в x7 12 лет назад))
3. Ножки великолепные, мышь просто парит над ковриком, сопротивление нулевое при перемещении.
4. Не думал что я когда-то такое напишу, т.к. являюсь противником подсветки в любом виде и месте, но у этой мышки подсветка приятная, я думал оставлю на часик потестирую и выключу (как делал на видекарте к примеру) но я к ней привык, лёгкая пульсация и нежный перелив всех цветов по очереди мне зашёл.
Стоит так же сказать, когда на мышке рука, подсветка практически не видна :)
5. Качество сборки.
6. Цена, значительно дешевле аналогов.
Отвечу на вопросы, если смогу)- Евгений А***
Сначала думал, хороший отзыв, а потом прочитал 1.5мм это много, 0.1 ему надо. Явно человек далёк от понятия что такое 1 десатка мм.
- Влад О***
Евгений, Вы научились читать, поздравляю!
Теперь пора учиться понимать написанное.
Где я говорил, что мне надо 0,1 мм?
Я не поленился и измерил расстояние между мышкой и ковриком, путём вставки туда листиков. Влезло 5 штук, потом измерил толщину этих листиков штангенциркул, получилось 0,5 мм. Из чего можно сделать вывод, что мне надо 0,4 мм. Конечно, всё это примерно и на глаз, но изначально я говорил о том, что 1,5 мм это очень много! - Петро Х***
Как на сегодня мышь поживает? Дабл клик не мешает кнопка? А то у меня палец на моей w60 max лежит на месте кнопки дабл клика. Ну и моя мышь начале облезать прорезиненное покрытие спустя 3 месяца. Эта не облазит?
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Миша бралась на заміну 10-ти річній дуже бюджетній Defender Warhead GM-1110, яку я принципово не міняв поки не було дабл-кліку)) (пк коштує більше 3к дол)
Так ось…читаю коментарі і не знаю про який там дешевий пластик ви кажете, який кому палець закусує, у кого колесо бовтається…
Про товар: мишка чудова, після дуже бюджетних мишок взагалі космос. Для монітора 27 дюймів, 2560 на 1440 (2к) використовую 1200 dpi - і цього більш ніж достатньо. (З можливих 12000). Підсвітка чудова, не гримить, має приємну важкість (відчувається солідно в долоні). Дуже анатомічний хват, для моєї середньо-великої долоні - супер.
Тим хто сумнівається - раджу скептично ставитись до деяких коментарів, я так колись монітор купив не дивлячись на «жахливі» коментарі, так ось, 5 років нарадуватись тим монітором не можу.
Вангую, що щось подібне буде і з цією мишкою.
Брав її зі знижкою, тому претензій менше, але є одне але. Або Розетка встановила знижку з звʼязку з тим, що залишок цих мишок на складі - був з переліку «поличних» екземплярів у магазинах Розетки.
Якщо це не так, тоді в мене пропозиція для Розетки, вводити індивідуальний рейтинг клієнта. Бо постійно купувати товари, рвати пакування і повертати їх назад в магазин - це звісно чудово і захищає права споживачів, але це абсолютна неповага до інших користувачів.
До речі, найдивніше що схожа історія була свого часу з моніторами, де окремі індивіди брали одразу 3-4 монітори і тестували їх в себе вдома, щоб обрати найкращий. Це все дуже добре і правильно, але…йдеш забирати товар, а там розірвана упаковка, криво вкладені інструкції, розпущений дріт…ну, до Розетки питань менше, бо товар був зі знижкою вони також у такому вигляді виробнику товар не повернуть, бо якесь дике у пориві пристрасті розірвало пакування.
Розетка! Або не приймайте назад товар з пошкодженим пакуванням, або вводьте індивідуальний рейтинг клієнтів, щоб не було занадто розумних (які беруть одразу по 5 товарів, пошкоджують пакування, а потім повертають товар назад).- Переваги:
- Ціна/якість, для звичайного користувача ТТХ цієї миші навіть завеликі, тобто мишка відверто ігрова, але і для звичайних завдань - користуватись одне задоволення. Гарна підсвітка, анатомічний хват.
- Недоліки:
- «Люди», які максимально пошкоджують пакування і повертають товар назад. З врахуванням знижки - пробачається, але осад неприємний. Розетка, візьміть до уваги окремих користувачів і їх «маневри».
- Сергій
Після таких порад скептично ставитися до відгуків і купувати товари сумнівноі якості - буде більше повернень, класно придумано)
- Вадим
Ще раз поясню)
1) Покупець має право на повернення. Але якщо він зловживає цією можливістю (бере наприклад одразу 5 мишок на «тест») - потрібно це обмежувати. «Тест» - це чудово, але потім відкривати коробку після такого тестувальника - неприємно. А він їх псує по декілька за один «тест». Бо прозорого пакування вже немає, і дуже помітно що в коробку хтось лазив, ще й неначе в пориві пристрасті.
Любов до покупки тільки якісних товарів - це чудово, розділяю це.
Але не розділяю покупку товарів і відкриття пакування наче там товар, який 100% планується залишити, потім ця людинка використовує товар протягом декількох днів з явним залишенням слідів, а потім починає розмови про те, що «я вирішив, мені не підходить, бо воно неякісне». Це скоріше про культуру і повагу до інших, зловживання правами.
Неякісне можна побачити ще в момент отримання, а не через 2 дні використання.
2) Про скептично ставитись до коментарів:
Особисто у мене у 4 з 5 випадків (умовно) задизованих товарів - траплялись цілком якісні товари відповідно до своєї ціни.
З даною мишкою так взагалі, читаю деякі коментарі, тримаючи її в руці і сміюсь.
Деякі мінуси буквально висосані з пальця.
Отже, я мав на увазі, що потрібно скептично ставитись до занадто дивних коментарів і вміти відрізняти де проблеми з товаром - субʼєктивні, а де обʼєктивні.
Якщо проблема зустрічається у більше ніж 5 покупців, значить проблема систематична. Однак якщо комусь «кнопка закусує палець» - то зовсім не обовʼязково, що закусуватиме іншим (і справа може бути не в мишці).
Тобто, думка окремих людей може бути деформована. І люди, орієнтуючись на одного, якому аж прям закусує палець, можуть пропустити повз себе дійсно якісний товар відповідно до ціни. І будуть лайкати його коментар типу «Дякую, що попередив». Хоча нічого там не закусує і не може закусувати. Спеціально пихав пальці в мишку у різних площинах - нічого.
Гарний, якісний, ігровий середнячок, з якого немає сенсу вимагати елітної якості мишок дорожче 100 доларів. - Сергій
1. Брати 5 мишок - нормально. Проблема виключно в тому, як їх відкривають, якщо знають про наміри, але не більше.
2. Те, що вам пощастило, або не пощастило комусь іншому, не робить з інших покупців неадекватів. Ви напряму вказали приклад про колесо. В моєї - колесо бовтається. Чого мені дзеркально не вважати ваш відгук вигаданим і "фанатичним", якщо в вас не так, як в мене?) Бо може це партія така, може умови доставки і зберігання. До того ж було декілька ревізій, і можливо в них були конструктивні зміни, які виправили недоліки з попередніх відгуків. Але факт є фактом - є екземпляр миші, в якому і колесо, і кнопки бовтаються. І якщо я візьму в руку мишки ноунейм брендів за 400 гривень - я теж буду сміятися, бо в них все нормально зафіксовано і підпружинено, в певної моделі ширший функціонал. За ціни в два-три рази менше змогли зробити якісніше. Там лише з ергономікою проблеми, але ж краща ергономіка не змушувала Bloody жертвувати якістю збірки, якось це не "відповідно до ціни".
- horusВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Приятный девайс за свои деньги.
- Переваги:
- Приятный девайс , вполне все качественно сделано , по сравнению с предыдущими мышками в таком же ценовом сегменты , пластик приятный , вообще не скользит. Кнопки подогнанный четко , люфта для доп кнопок нет, все нажимается без проблем, скрол плавный , каких то случайных нажатий на него нет.Слева и справа резиновые вставки , вполне удобно.Кнопки в по биндятся на что угодно , кроме клика второго колесика , удобно. Двойного клика нет.Подстветка тоже ок , не режет глаз, очень приятно подчеркивает
- Недоліки:
- Из недостатков , немного неудобная кнопка под большой палец , большая кнопка слева, но это думаю просто дело привычки хвата .А в остальном их нет.
- Тимофій Т***
Для того чтобы забиндить клик второго колеса вверху над панелькой нажми на М оно там ещё всеми цветами переливается, после чего там выбери "горячая кнопка клавиатуры" так ты сменишь переключение подсветки на бинды клавы и появится возможность перебиндить нажатие второго колеса.
- Тимофій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Пока всё хорошо, софт определил мишь нормально, потому что были подозрения на этот счёт когда я её увидел, а именно то что мне прислали какого-то мутанта, верхняя часть миши от Нараки, а нижняя от Спорт, жаль не фулл от нараки, там прикольный дракон. Классно что много кнопок мне на предыдущей моей g102 не хватало клавиши даблклика програмируемой после перехода с х7й, в характеристиках кста вес указан вроде как в 300 грамм, и я переживал по этому поводу, но то явно какая-то ошибка она где-то 150 весит по ощущением в сравнении с g102 разница не особо чувствуется)
- Переваги:
- Куча кнопок, куча настроек, куча возможностей создать различные макросы. Прикольный мутант. Брал по скидке, топ за свои деньги.
- Недоліки:
- В режиме кор3 который для шутеров нижнее колесо нельзя переназначить, оно только для разных режимов макросов, типо под разные пушки, как этим пользоваться я не знаю и скорее всего не понадобится.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Топ за свої гроші
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пишу коментар після півтора місяця активного використання.
Мишка дуже якісно зроблена – це приємно здивувало, бо до цього користувався відомими брендами. Але зараз глобальна проблема з багатокнопковими мишками – їх немає, чи коштують дуже дорого. Вирішив спробувати і не помилився.
Кнопки розташовані дуже зручно (у мене долоня 19 см) нікуди не потрібно тягнутися, все під пальцями, хват долонний. Які прогумовані покриття з боків – руки не потіють. Усі кнопки можна налаштувати під потрібну програму/гру – миттєве перемикання профілів. Додатковим колесом не користуюся – щоб його покрутити терба міняти хват, та ще й придумати, що туди забиндить – кнопок і так вистачає.
До речі, миша важить 115 г (без дроту), ніде цю інформацію не знайшов, зважив сам.
Як би ще софт оновили - це було б ідеально, але й так все влаштовує. Годину поритися в налаштуваннях, налаштувати профілі, підсвічування і туди більше не заходити.- Переваги:
- Удобна форма, розташування кнопок, мала вага
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Нарешті знайшлась мишка нормального розміру і ваги (маю середній розмір долоні). І нарешті вона не скидає налаштування коли ноут засинає-пробуджується. Металеві глайди це окремий плюс. Поки що все подобається, подивлюсь на скільки довговічна щодо заявлених мільйонів кліків.
- Переваги:
- Розмір, вага, пам'ять, металеві глайди
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
взял две себе и другу. хорошая за свою цену. сенсор не срывает
- Переваги:
- розмер качество
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Топ за свої гроші
- Николай Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Топ миша. Я врайжений.
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
От дуже сумніваюсь - чи рекомендувати, чи ні. От є таке відчуття що щось не так, а може навпаки супер. ЦЕ мій перший досвід з A4tech тому однозначно за перший день використання не скажу. Була до цього Рейзер нага тріниті - Вау а через1,5 року кнопка розкололась))))), а потім 2Е топова - 1 рік і 2 місяці пішов дабл. Граю в танки ну і рибалку. Якось так
- Переваги:
- Тиха, збірка на вигляд міцна, в руці як лежить сподобалось.НУ і більше всього сподобалось що "п'ятки" металеві. Миша переміщуються зовсім не так як інші
- Недоліки:
- НА мій погляд трохи "нуднувате" ПО. Тобто без інета розібратися важко
- Юрий П***
І Лкм просто достала. Відразу приймайте в ПО дабл клік з кнопки що праворуч від лівої. вона натискається раніше вашого бажання, і дуже заважає. А ще за 5 годин використання мишка по "зацапаннню" вигладає гірше чим моя минула за рік. Це не є мінусом, але...
- Юрий П***
НЕ рекомендую. 2 дня використання - жах. завтра йду здавати. ЦЕ неймовірно, але такого роздратування я не відчував не від одної зі своїх мишей.
- Кирило Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Давно юзаю цей бренд, стара миша з 2010року ще бігає, але дріт розсипався(лишився ізоляційний слой) но виглядає вже пєчально... Як і стара радіо Х7). Вирішив спастись тими що були, но CS2 це не оцінив... А товариш на днях придбав цю модель чорного кольору - небо і земля. То як бюджет на ігрову мишу не великий - сміливо беріть(і це я не розібрався з усіма нюансами і предметами)
- Переваги:
- Повний контроль над ігровим процесом, чіткість рухів, зручність, дизайн
- Недоліки:
- За акційну ціну навіть шукати не буду
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
цена качество. сенсор не срывает. все отлично. удобный хват и размер
- Переваги:
- розмер качество
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Імба) кому потрібні макроси кс 2 не дорого пишіть)
- Переваги:
- Імба) кому потрібні макроси кс 2 не дорого пишіть)
- Боярчук Б*** ВолодимировичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна компʼютерна мишка
- Михайло Г***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мишка сподобалась =)
- Переваги:
- Гарна на вид, велика, лежить в руці добре!
- Недоліки:
- Мені легкувата, хотілось аби була важча
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Мені сподобалась. В руці лежить класно, не для маленької долоні явно. В роботі чудова.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Хороший товар
- Переваги:
- Багато клавіш які можна налаштовувати
- Недоліки:
- Складний софт
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Добре працює, швидка миша.
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Отличная мышка
- Переваги:
- Удобно лежит в руке
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Мишка супер гарно лежить у руці за свою ціну супер
- Переваги:
- Ідеальна
- Недоліки:
- Якщо заказувати через Укрпошту то дуже довго чекав мишку 9 днів то заказуйте через нову пошту
- Павло Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Топова мишка за свої гроші
- Переваги:
- Ідеально лежить в руці
- Недоліки:
- Дуже довго йшла
- МілаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже хороша мишка, попередня цієї фірми пропрацювала більше 10 років
- Переваги:
- Дизайн, приємна на дотик, налаштування дуже гнучкі під будь які потреби
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класна миша за такі гроші.
Якісно зроблена,матеріал приємний, до форми звикаєш. Широке налаштування сенсорів та кнопок. Гарно світиться.Макроси як окремий плюс! Терпимий софт в якому з часом розбираєшся та звикаєш. Ніяких претензій до товару. Єдині нюанси для мене в мишах Bloody це їхні фірмові металеві глайди. Ну і саме в цій моделі її вага, легша ніж J95s через відсутність гумових вставок. Для мого прогумованого коврика, металеві глайди мене не влаштовують. Друга Bloody в користуванні і знову замінюю на тефлон, ковзання швидше, рухи чіткіші. Все інше абсолютно влаштовує. Рекомендую!!!- Переваги:
- Якість,гарно світиться,макроси,швидкий сенсор.
- Недоліки:
- Металеві глайди. Вага.
Представник постачальникаДякуємо за відгук і високу оцінку продукції Bloody та бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Очень понравилась
- Переваги:
- Тихая, функциональность, дизайн
- Недоліки:
- Пока нет
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хорошая мышка, удобно лежит в руке, отличная подсветка и отличный дизайн.
- Переваги:
- Есть
- Соловьёв Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обновился с v9m и скажу что:
Мышь поменяла свою форму в лучшую сторону, стало удобнее, мышь стала чуть легче(мне привычно было всегда что мышь увесистая) но эта имеет норм вес и все каеф, приятные колесики на мышке и к ним никаких претензий, а в остальном все так же, Софтом настроил на ПК, загрузил настройки, подкинул макрос, теперь ещё настроил подсветку( её стало больше) и в бой.
Кстати в отличии от v9m, на низу мыши находятся доп настройки с помощью которых можно не лезть в софт. - Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже удобна пробував в играх теж дуже добре себе показала
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
для CAD підійшла чудово
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже сподобалась
- Владислав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все быстро пришло буквально 2 дня и уже можно забрать
- Переваги:
- Качественная мишь моя первая нормальная мышка
- Недоліки:
- Кнопка на боку имеет не большой люфт
- Степан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий
Каждая мышь - это дело вкуса, и личных тактильных предпочтений! Мне мышь очень нравится. Есть такая же, только в черном исполнении. Служит много лет. У нее бока прорезиненные, и в некоторых местах резина прохудилась. У этой на боках пластик, видимо учли. Надеюсь, будет служить долго.
Для A4Tech - у этой мыши все отлично, но не хватает крылышка на правой стороне. Думаю, представители компании поймут. - Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Уже не перша мишка цього бренда. З додатковими кнопками, в іграхтграти просто кайф, god of war ragnarok взагалі кайф з нею, деякий час правда звикав до неї, і здавалась не зручна (в якійсь грі, не пам'ятаю вже в які, remake на якусь стару гру, рухи були ривками доки не вимкнув частоту опитування(та кнопка, що знизу) а так в усіх топових іграх все чотко)
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Потрібно взяти ще одну доки не зняли з виробництва)))
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Просто топовая мышка !!!
- Переваги:
- Макросы работают ! Качество на
- Недоліки:
- Нету !
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличная мышка, больше года пользуюсь, скилл в играх прибавился относительно дешёвых мышек))
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка доволі якісно зроблена та зібрана, свічі досить тихі та натискаються без зусиль, є софт в якому можна зробити досить гнучкі застосування під себе та багато макросів. За свою ціну досить непоганий товар