- AI аналіз відгуків100 відгуків: позитивні — 68%, нейтральні — 18%, негативні — 14%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Максим И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
К мышкам A4Tech X7 питаю теплые чувства уже немало времени. Как по мне по сочетанию цена-качество-функционал конкурентов у них очень немного. Х89 не исключение: не самый худший сенсор, неплохая эргономика (привет Logitech), встроенная память и фирменное ПО с возможностью прописать макросы, и все это за такую цену - вот рецепт победы)
Само собой, есть и недостатки: ПО нужно искать (кстати это X7 OscarLite), пластик не самый дорогой, но тактильно скорее приятен чем нет, свитчи достаточно громкие, боковые кнопки мягковаты. Но за ее стоимость можно простить)
Яркость подсветки можно отрегулировать из ПО (к сожалению яркость колеса прокрутки и подсветки корпуса связаны намертво), там же можно настроить все кнопки и режимы.
Посмотрим, конечно на сколько ее хватит - предыдущей X-755BK хватило больше чем на 6 лет, да и сейчас она вполне рабочая, просто пообтерлась и одна из боковых кнопок подглючивает.- Переваги:
- Встроенная память, удобная, недорогая, неплохой датчик.
- Недоліки:
- Механический энкодер колеса. Нет возможности отключить подсветку корпуса оставив подсветку колеса.
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
С этой мышкой идут в комплекте драйвера?
- Maxim
С сайта нужно скачивать, но если подключение к компу всеровно будет работать
- Виталий
Лови дрова )
посилання
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купляв 2020 році і вона ще досі працює, користуюсь нею кожен день. Кнопки не глючать, колесо працює.
- Переваги:
- Не вбиваєма мишка
- Кирилл Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка топ, покупал тут, отработала 2.5 года без каких-либо проблем и я(калич) облил ее чаем, в течении часа пыталась сопротивляться, но сдалась :(
Размер под достаточно большую руку, что мне было в самый раз. Тот факт, что она до сих пор в продаже подтверждает её уровень.- Переваги:
- Большая, надежная и удобная мышь.
- ГеоргийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все работает , светится крутится.Расширенные кнопки не привычны - я ими и с непривычки не пользуюсь :)
- Ковбасюк Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ну по сенсору і які тут кнопки сказати не можу ))), більше чим мені підходять )), не розуміюсь в цьому питанні, так як не геймер ))).
- Переваги:
- Хороша мишка, удобне програмне забезпечення та регулювання чутливості.
- Недоліки:
- Ну можна було б зробити не моргаючу підсвітку, а з статичним кольором.
- Никита Н***
Всмысле статический цвет ?? У меня моргает с переливами
- Ковбасюк Д***
Так це і записане в мінусах, я хотів би не моргаючий один колір, щоб можна було вибрати, це просто мої забаганки ))), мене моргаючі підсвітки роздражають )).
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
По поводу драйверов:
На коробке указан сайт x7.a4tech.com/download.aspx. Версия для X77 / X87 подошла и для этой мыши частично, как минимум кнопки, чувствительность и яркость настраиваются. А по поводу самой мыши, то вполне приятная за эту цену.- Переваги:
- Недорогая
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
2 года Доты и ещё работает.
- Переваги:
- 2 доп кнопки, размер под мою "лапу" то что нужно)
- Недоліки:
- Хочу купить новую, а это никак не ломается.
- markserzhВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сегодня получил сию мышь.Всё работает хорошо.Товаром доволен
- Переваги:
- Цена.Качество.Всё таки A4Tech это не ноунэйм какой то.
- Недоліки:
- Не обнаружил.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка удобная,с подсветкой,через пару месяцев использования добавлю отзыв.
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Опять нету чека
- Сергей М***
Хочу извенится,чеки есть ,не заметил в салафановой упаковке
- SKRIMIKSВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вчера забрал мышку очень понравилась за свои деньги полностью оправдывает, есть плавная подсветка, своя программа в которой её можно настроить да макросы поставить тоже можно но я не пользуюсь. Мышку очень полюбил, 10млн нажатий за такую цену самый лучший вариант! Для моей руки подошла хоть и большая.
- Переваги:
- Плавная подсветка,удобная,есть програма
- Недоліки:
- Не заметил
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупаю уже вторую такую мышку на второй компьютер, отличная мышь, рекомендую.
- Переваги:
- A4Tech
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Подсветка, Смена dpi, Очень удобная против маленькой мышы.
- Недоліки:
- Было трудновато найти драйвера но я их нашол.
- Александр П***
Можно ссылку на драйвер?
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Подсветка, смена dpi до 2400, очень удобная против старой мышки. Всем советую купить даную мыш.
- Недоліки:
- Не обнаружыл
- Любомир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупкою задоволений! Рекомендую!
- Переваги:
- Співвідношення ЦІНА-ЯКІСТЬ
- Недоліки:
- Не виявив
- Алексей К***
для большой руки? а то, у меня рука маленькая
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив дану мишку і дуже задоволенний, ціна, підсвітка все супер. До цього користувався 11 років мишкою даного бренда модель Х6-57D, вона ще досі працює хоч і затерта. Рекомендую. Підсвітка зовсім не напрягає як писали в коментарях. Драйвера встановив, завдяки їм можно і змінити яскравість підсвітки так і зовсім вимкнути її. Там же можно налаштувати інші кнопки,я наприклад бокові використовую для регулювання гучності. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Поки що не виявив
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Последние 10 лет отдаю предпочтение именно а4tech. Брал для работы, мышь очень хорошо изготовлена, удобно лежит в руке, подсветка супер, пульсация во все не напрягает.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Хорошее качетсво, удобно лежит в руке
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Упаковка була пошкоджена,а саме пломба товар був розпакований і поверх поклеїли нову пломбу ,а стару не забрали мабуть комусь було цікаво що там знаходиться ,Чому так -?????
- Переваги:
- Працює гарно все влаштовує.
- Недоліки:
- Якого дідька ;була розпакована коробка зірвана пломба по верх старої пломби наклеєна нова ціла,з низу на коробці стара розірвана ,у когось мабуть руки свербіли глянути що в коробці.
- Любовь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышка служит третий год.Сын доволен.
- Переваги:
- Хорошо лежит в руке.Шустрая.Рекомендую
- Недоліки:
- За два года не обнаружила
- Вирный Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень качественная мышь и с лихвой отработает все затраченные на нее деньги. По крайней мере у меня она до сих пор живее всех живых хотя я где только ее не таскал и не очень задумывался над сохранностью этой мыши.
- Переваги:
- Рабочая лошадка
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непогана мишка за таку ціну, з підсвіткою, купою додаткових клавіш, щоправда мені трохи не сподобались розміри. Можливо справа звички, але в порівнянні зі старою Rival 100, мишка доволі об'ємна, і більше по висоті. Додаток налаштувань мишки функції виконує, але в плані інтерфейсу він на трієчку.
#моєрозпакування- Переваги:
- Хороший дизайн, сенсор, підсвітка
- Недоліки:
- Досить велика, додаток
- Вінніченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка крута, працює чудово, зручна, якісна. З додатком можна керувати підсвіткою. Супер.
#моєрозпакування- Переваги:
- Зручна, тиха
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
мишкою задоволена
- Юрий С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#моєрозпакування
Чудова миша, як раз пыд мою руку. - Князевич В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся мишкою вже більше року всім задоволений. Якщо думаєте чи купувати цю мишку чи ні то кажу що так. Вона бюджетна і дуже багато переваг. наприклад програма для настроювання миші і це вже радість адже не у всіх мишах є програма. Короче A4Tech ліпші )))))
- Переваги:
- DPI, Подсветка, Качество, Э програма для настройки миші, І ще багато плюсів
- Недоліки:
- Їх немає
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
#мояраспаковка
- Переваги:
- Ожидания полностью оправдались
- Недоліки:
- Пока не обнаржил
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
X 7 Всегда славилась своим качеством мышка Супер просто супер Рекомендую!
- Переваги:
- Отлично
- Недоліки:
- Необнаружил
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышкой пользуюсь месяц. Удобная для руки. Нареканий нет.
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер. 2 місяці користування, працює шикарно. При ігрі в кс го ніразу не зірвало сенсор, дьоргай як хочеш)
- Андрей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отлична мышка Полностью доволен
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сын ее выбрал,заказали, оплатили, пришла быстро. Сын доволен, нравится.
- Переваги:
- удобная,красивая
- Недоліки:
- пока нет
- Anna U***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся вже більше, ніж півроку. Нарікань не маю, якісний зручний маніпулятор
- Переваги:
- Зручна, якісна
- Кудяшов Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Классная мышка
- Денис В***
Скажите, из какого материала провод мышки?
- Vlad I***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер мишка, всем советую , качество отличное!!!