Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Сумка жіноча багет сумочка через плече з екошкіри модна прямокутна маленька такса кросс боді міні повсякденна стильна на ремінці зручна для телефону документів аксесуарів OnePro Чорний 73816

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 34 відгуки
  • Інна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Гарна сумка, дуже стильна. Для повсякдення , мені подобається. Доставка товара дуже швидко.

Переваги:
    Так
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та за вибір цієї сумки. Раді, що вона сподобалась, підходить для повсякденного використання та що ви оцінили її стиль. Приємно, що доставка була швидкою. Нехай сумка довго тішить вас зручністю та доповнює ваші образи щодня.

• Людмила П***

Гарна сумка.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалася. Це стильна й зручна модель, яку приємно носити щодня. Нехай аксесуар довго тішить вас і стане надійним супутником у повсякденних образах. Завжди раді вашим новим замовленням.

• Юлія М***

Доставили швидко.
    Сумка дуже приємна на дотик, гарно виглядає, гарно пошита.

Переваги:
    Гарна сумка.
    Недоліки:
    Не має.
  • Каріна

• Відповідність фото

сумка чудова, повністю відповідає опису, я задоволена!

• Продавець  NexTrend

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку сумки. Раді, що модель повністю відповідає опису та виправдала ваші очікування. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай сумка буде зручною у щоденному користуванні та тішить вас довго.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Чудово сумка! Відмінна якість!

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що сумка вам сподобалась і ви задоволені її якістю. Ваша довіра дуже цінна для нашої компанії. Нехай сумка буде зручною у щоденному користуванні та довго тішить вас стильним виглядом.

• Катя Г***

• Відповідність фото

Чудова сумка, виглядає набагато дорожче ніж коштує.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що сумка вам сподобалася і виглядає дорожче своєї вартості — це саме те враження, на яке й розраховували. Раді, що обрали наш товар. Бажаємо зручного користування та багато приємних образів з новою сумкою!

• Юлія М***

Гарна

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку сумочки! Раді, що модель вам сподобалася. Ця сумка створена для щоденного комфортного користування та доповнення образу. Нехай вона довго тішить вас зручністю та стильним виглядом. Завжди раді вашим новим замовленням!

• Вікторія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Сумка сподобалась. Вишуканий колір. (Я взяла коричневий) Сумка дійсно стильна та якісна.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, якість
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цю модель сумки. Раді, що вам сподобалися колір, стиль і якість виробу. Нехай сумка дарує вам комфорт у щоденному користуванні та доповнює ваші образи ще довгий час.

• Ірина В***

Чарівна

Переваги:
    Якісна, зручна...
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку сумки! Раді, що модель виявилася для вас якісною та зручною в щоденному користуванні. Ваша довіра до нашого товару багато для нас значить. Бажаємо, щоб сумка довго тішила вас і залишалася улюбленим аксесуаром.

• Ніна

• Відповідність фото

Сумочка була придбана на подарунок, виправдала всі сподівання.

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук і за те, що обрали цю сумочку для подарунка. Раді, що виріб виправдав усі сподівання та сподобався отримувачу. Нехай сумка довго тішить зручністю й стилем, а користування приносить лише приємні емоції. Завжди раді вашим замовленням.

• Льовочкіна В***

• Відповідність фото

Дуже гарна сумочка, навіть краща, ніж на фото!

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сумочка вам сподобалася та навіть перевершила очікування. Нехай вона буде зручною, стильною й приємною у щоденному використанні. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!

• Алла П***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Сумочка , перевершила всі очікування!! Дуже гарна і якісна. За доступною ціною.
    Найкращі рекомендації!!

Переваги:
    Якісна , гарна
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за такий приємний відгук і високу оцінку! Раді, що сумочка перевершила очікування, сподобалася якістю, виглядом і ціною. Нехай користування буде зручним і приємним щодня.

• Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Гарна сумка за свої гроші!

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сумка вам сподобалася та відповідає очікуванням за своєю вартістю. Бажаємо приємного користування щодня!

• РОЗА Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Сумочкою задоволена. Гарний вигляд.

Переваги:
    Цена
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за відгук і вибір нашого товару. Раді, що сумочка сподобалася зовнішнім виглядом і залишила приємне враження. Бажаємо, щоб вона була зручною у щоденному користуванні та добре доповнювала ваші образи.

• Андріана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Дуже сподобалася я дуже задоволена

• Продавець  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук і вибір цього товару. Раді, що сумочка сподобалася та залишила приємні враження. Нехай вона зручно служить щодня й вдало доповнює ваші образи!

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Замок на сумки не відповідає фото , має дешевий вигляд, взагалі на фото сумка виглядає набагато дорожче ніж та, що я отримала. Вартість за ту сумку завищена.

Переваги:
    Фурнітура на сумці не відповідає фото.
    Недоліки:
    Зробіть фото з тією фурнітурою, яка є насправді, насамперед фото замка на сумці - дешевий вигляд замка нівелює все інше.
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за зворотний зв’язок. Шкода, що вигляд фурнітури та замка не виправдав очікувань і виникло відчуття невідповідності фото. Передамо зауваження щодо актуальності зображень та опису для перевірки й опрацювання.

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Прибуло швидко. Ціла, не пошкоджена та відповідає фото

• Вероніка С***

Товар відповідає фото

• Олександра Г***
    • Загальне враження

Сумочка бомба, якість значно краща, ніж ціна. Супер! я дуже задоволена!

Переваги:
    бомбезна
    Недоліки:
    нема взагалі
    • Продавець  NexTrend

• Ольга С***
    • Загальне враження

Дуже симпатична сумочка. Нрозпродажі ціна топ! Візьму ще коричневу. Дякую магазину за швидку відправку!

Переваги:
    Якісна, недорога, красива
    Недоліки:
    ---
    • Продавець  NexTrend

• Ксенія С***
    • Загальне враження

Дуже зручна сумка, відповідає опису. Міцний шкірзам, якісна фурнітура.

Переваги:
    Якість перевищує ціну
    • Продавець  NexTrend

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Сумочкою я задоволена. Вона має гарний вигляд, незважаючи на розмір, вона містка. Має гарну фурнітуру. Прийшла швидко. Рекомендую!

Переваги:
    Все подобається
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  NexTrend

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Дуже гарна сумочка.Сподобалась відразу.Гарна фурнітура .Магазин рекомендую.

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Дуже гарна якість сумки. Якісний матеріал, гарний зовнішній вигляд та приємна ціна, рекомендую

Переваги:
    Якість

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Доброго дня. Дуже задоволена покупкою. Сумочка дуже якісна, всі шовчики рівнесенькі, фурнітура якісна. Сумка має вишукану форму і відповідає опису. Продавець дуже ввічливий. Дякую велике за високу якість товару та швидку відправочку.

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Сумочка взагалі коли замовляла, то навіть не сподівалась, що за таку ціну може бути щось хороше. Але коли прийшла на пошту отримувати замовлення була дуже приємно здивована. Використовую вже декілька тижнів, щодня)

• Світлана К***

• Відповідність фото

Замок на сумці не відповідає фото, якісь пунктирні лінії що значно здешевлюють вигляд сумки. в цілому на 4

• Марія М***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Чорний

Офігенна сумка і дуже вмістка. Я задоволена на всі

Переваги:
    Ціна та якість

• Вселена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

дуже класна сумка,брала мамі їй сподобалось

Переваги:
    велика,зручна,приємна ціна
    Недоліки:
    упакування
    • Продавець  NexTrend

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: NexTrend. Колір: Коричневий

Все супер ,сумка якісна, гарна на вигляд,зручна

Переваги:
    Все супер
    • Продавець  NexTrend

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Федір Р***
    • Загальне враження

Ця сумка дуже зручна, гарно сидить на плечі й виглядає класно ходжу з нею кожен день. Якість дуже приємно здивувала.

• Софія Б***

• Відповідність фото

Стильна класна сумка на плече модного кольору. Дуже рада покупці. Магазин рекомендую!

• Світлана Л***

• Відповідність фото

Сумочка бомба! Моя нова любов)

Переваги:
    Якісна екошкіра, добротна підкладка, красивий приглушений відтінок металу
    Недоліки:
    Не виявила
    • Відповідність вказаним розмірам

• Ольга Ш***

• Відповідність фото

Дуже мені сподобалась ця сумка, починаючи від кольору, закінчуючи якістю фурнітури. Виглядає стильно. Добре, що окрім застібки-клапана, є ще замок на основне відділення.

Переваги:
    все як на фото, навіть краще)