Відгуки покупців про Бездротовий геймпад Acer Predator PGR300 (GP.OTH11.06G)
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив цей джойстик для ноутбука Acer Predator Helios Neo16, думав одна екосистема, виробник і т.д. Використовую вкрай рідко і то кожен раз потрібно створювати пару, бо блютус постійно відпадає. На ноуті вінда ліцензія, любі пристрої блютус легко конектять, окрім геймпаду. Чекаю відповіді від представника
- Переваги:
- Ще не помітив
- Недоліки:
- Проблема зі зʼєднанням
Представник брендуДоброго дня! Спробуйте оновити прошивку контролера. Завантажити можна на порталі Acer.com у пункті "Підтримка"
- Єлизавета Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все ок
- КатеринаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Йшов разом з ноутом. Правий стік зламався через пів року користування. Періодично не відгукуються бампери.
- Переваги:
- Зручний.
- Недоліки:
- Зламалися кнопки за пів року роботи
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прикольний ергономічний геймпад, якісно зібраний, пластик приємний та якісний, має мʼякий вібровідгук. В руках ідеально лежить, нічого не люфтить. Звʼязок з ноутом жодного разу не втрачався, побачимо, що буде далі. Приємно, що в комплекті йдуть батарейки
- Переваги:
- Ергономіка, батарейки в комплекті
- Недоліки:
- Не виявив
- Вадим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Без проблем підключив як к Android так і к Windows.
- Анастасія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не могу сказать на сколько хватает батареек так как еще толком не испробовала контроллер.
- Переваги:
- Стильный, удобный, легко подключать по блютузу, в комплекте две батарейки АА, на стиках защитные кольца.
- Недоліки:
- Издает какой-то писк, но если играть на динамиках или наушниках, то не слышно. Коробка немного поцарапана. Контроллер в коробке просто лежит, не чем не закреплен. единственное что его отделяет от левой и правой стороны коробки при транспортировки это тоненький защитный пакетик. При открытии крышки с батарейками видно отверствие неизвестного происхождения заклееное черной бумажкой(я ее случайно сняла вставляя батерейку).
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Геймпад чудовий, працює довго оскільки на батарейках, добре лежить в руках, приємний у користуванні. Також можна налаштовувати силу вібрації чи взагалі її відключити. Приємно що у комплект іде кабель type-c (1-1.5 м) і необхідні йому батарейки. Це вже другий такий у мене, але на цей раз мені прийшов контролер який при включенні BT підключення видає якийсь високочастотний звук. Його в принципі не сильно чути але викликає дискомфорт для слуху. Скидання та інші танці з бубном не допомагають, але при прямому підключенні через кабель звуку немає. У інших аспектах мене все влаштовує. Контролер без проблем підключається до пристроїв. Однак, є проблема з підключенням 2 таких геймпадів. Один обов'язково має йти через кабель, інакше до компа підключається лише один. Я так зрозумів що проблема через xinput який емулює підключення Xbox.
- Переваги:
- Хороший контролер за свою ціну, хороша автономність, приємний у користуванні
- Недоліки:
- Високочастотний звук при підключенні bluetooth (конкретно цей контролер, інший такий працює без проблем)
- Влад Ч***
То підключити два таких через вай фай так і не вдалось?
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовив цей геймпад знову після того як мені повкрнули кошти, і все працює прекрасно, попередніх проблем немає, і оновлювати сам геймпад немає потреби
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Не знайшов
- ОлегПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Постійно пропадає зʼєднання через блютус на Windows 11.
Причому, що потрібно повністю наново переналаштовувати геймпад на пк, видаляти пристрій з налаштувань і заново встановлювати для продовження роботи- Переваги:
- Від дротового зєднання працює нормально
- Недоліки:
- Від блютусу не працює нормально
- ОлексійПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цей джойстик у мене йшов з ноутбуком. Почалися глюки(то вимикався посеред гри, то не вимикався навіть з кнопки, то не вмикався) Допомогало лише вийняти і вставити назад батарейки.
Подзвонив на гарячу лінію Acer. Дали інструкцію як скачати ПО для оновлення мікропрограми. Потрібно на головному сайті Acer в строці де пише "Введіть серійний номер, SNID або номер артикулу" ввести в пошук не ці данні, а "NGR300" і тоді там з'являється ця сторінка з ПО джойстика))
Далі гортаємо вниз "Драйвери й завантаження" => "Виправлення" і скачуємо цю мікропрограму.
Щоб оновити ПО потрібно відкрити програму, не вмикаючи джойстик затиснути кнопки X та Y одночасно і підключити джойстик до ПК по дроту у цей момент.
І все, ПО одразу оновлюється і джойстик автоматично вмикається і нормально працює!)- Переваги:
- Гарний дизайн
- Недоліки:
- Приколи в роботі з коробки
- Артем П***
Дякую вам, бо спочатку працювати нормально, а потым став вимикатися
- ВЯЧЕСЛАВ Д***
Золота ви людина!!! Задовбався із цією прошивкою колупатись. Дякую велике!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Незрозумілий геймпад, на ощуп і в руках сидить класно і приємно, коли доходить до роботи живе починає виключатись сам по собі, причому в різних іграх по різному деколи за 20 секунд деколи по 5 хвилин працює, буду повертати
- Недоліки:
- Бракований судячи з усього
- Олексій
Я там внизу написав як виправити цей баг в роботі. Потрібно просто оновити ПО джойстика)
- Дмитро М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не працює по Bluetooth