- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 45
Розмірній сітці відповідає. Гарна якість. За акційною ціною - відмінний варіант. Про те це не зима. Утеплювач лише у верхній частині кросівка. На осінь - норм. Про те язичок по бокам не пришитий, тому прогулянки по калюжам - не для них.
- Переваги:
- Відповідність розмірній сітці. Якість пошиття.
- Недоліки:
- Не для нашої зими.
- Олег Б***
А вы в адидасе мех не увидите. Вам тогда на рынок
- Володимир П***
До чого тут "мех" і базар? Нічого розумнішого не придумали написати? В характеристиці вказаний сезон - зима. Я придбав товар і можу оцінити товар, щоб люди розуміли характеристики виробу. Крім того, черевики пропускають воду через отвори в передній частині. Я вважаю , що моя інформація може згодитися людям які думають їх придбати.
- Євген С***
Дякую Володимир, відгук те що треба. Відмовився вже на доставці. Це ніяк не для нашого мокрого, зимового сезону.
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 45
Теплі, зручні, не ковзають, виглядають стильно. Отримав швидко і в пункті видачі можна було приміряти.
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Якісні черевики, малому подобаються, на наші зими - те що треба
- Переваги:
- Виглядають чудово, якісно зроблені
- Недоліки:
- Не знайшов
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 45
Все сподобалось. Черевики-кросовки особисто мені підійшли, ногу не натирають і не зжимають. М'які зсередини і при цьому досить міцні зовні.
- Переваги:
- якість
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
Зручні, стильні осінні кросівки. У підйомі підійдуть не кожному. В цілому НОРМ.
- Переваги:
- Недоліки:
- -------
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Бежевий. Розмір: 43.5
Топовые кроссовки
- Переваги:
- удобство
- Недоліки:
- Не выявил
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 45
Норм кроси на холодні місяці, якісні матеріали, добре тримають форму, прослужать не один сезон.
- Недоліки:
- не було
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Мають гарний вигляд, зручні. Не підійдуть на дуже сильні морози, але і зим у нас таких немає
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, зручність
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
Взуття на єврозиму, оскільки морозів поки немає, то воно повністю задовольняє потреби.
- Переваги:
- Стильне, молодіжне, не промокає
- Недоліки:
- Можливо на дуже великі морози не підійде
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Білий з чорним та червоним. Розмір: 48
Черевики теплі, зручні, на мою велику ногу 48 розміру в довжину без нарікань, але підйом хотілося б більший. Перші два тижні розношував з тиском на підйом навіть з послабленим шнуруванням. Зараз все влаштовує
Середнє
Низький
Комфортне для температури до
-15°C
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Гарне взуття. Висока якість. Доставка з Польщі досить швидка.
- Переваги:
- Зручні, приємні на вигляд, теплі.
- Недоліки:
- По калюжам краще не ходити.
- Алекс Х***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 44
Адидас-сила
- Сергей В***
Підкажіть будь ласка чи пропускають воду?
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
З вигляду ботинки гарні ,зручні,але коли мокрий сніг був ,або дощ ,то в дитини були мокрі ноги
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Затікає вода,через отвори
Долго идёт доставка написали что отправят 9 сентября отправили 12 и только 17 сентября пришли
- Переваги:
- Очень хорошие кроссовки за свою цену
- Недоліки:
- только доставка
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
Ходжу вже другий тиждень, виглядають добре, розмір підійшов, ставлю тільки 2 зірки, так як під час ходьби місце згину (виділив на фото) тканина здавлює пальці неможливо довго ходити, також це осінь, пух тільки зверху черевиків, не рекомендую
- Переваги:
- колір, стильні
- Недоліки:
- місце згину тканина вдавлюється в ногу, неможливо ходити, Не рекомендую
- Святослав К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 42
По-перше,це є підробка(копія оригіналу),на вигляд непогані але ще не носив.
По-друге,опис товару не достовірний,вони не утеплені те що біля язичка то неможна назвати утеплені.- Переваги:
- Непогані на вигляд
- Недоліки:
- Не утеплені,інших ще невиявив
Експерт RozetkaДоброго дня! Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Шкода, але очікування не виправдалися. По перше розмірна сітка, вказано, що на розмір 44.5 максимальна довжина стопи 27.6. Моя стопа 27.7, але кросівки точно на розмір більші, допомогли зимові устілки. Про зиму тут мова йти не може, максимум осінь, весна. Після першого дня експлуатації вже заломи, боюсь скоро просто лопнуть. Окрім того, в заломі давить на ногу. Не можу рекомендувати
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Вказав у відгуку
- Евген С***Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 41.5
По перше вони не зимові і не потрібно людям брехати. По друге, що це за умови доставки, що людина не може приміряти, бо зі слів доставки може втратити товарний вигляд. В будь-яких, навіть дорогих магазинах можна приміряти! Маячня якась! Це більше навіть послужило принциповою позицією для відмови від черевиків!
- Переваги:
- Із-за доставки meest пошти не виявлено.
- Недоліки:
- Брехня що зимові. Та обслуговування meest пошти
- Володимир
Не дають приміряти навіть в точці видачі Розетка, мотивуючи, що доставка через Міст. Плати, отримуй, не підійшло, роби повернення в цій же точці.) Але розмірна сітка співпадає. Зміряв ногу 28 см, по таблиці розмірів 44, на теплі шкарпетки ідеально.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
Абсолютно погані кросівки, те що вони взагалі не для зими, і так ясно, люди і без мене пишуть, носити їх не можливо, вони максимально не зручні, вперше так розчарований в кросіках, не рекомендую купляти їх ні в якому разі, ні на зиму, ні на літо, ні на інкашу пору року, як мінімум тому, що вони максимально не зручні, ну і зимою буде в них дуже холодно, навіть теплі носки не будуть рятувати, сайт написав абсолютну брехню в описі, не знаю як так виходить в 2023 році, але в описі суцільна брехня, люди які пишуть що це хороші кросівки, це підставні можливо люди, тому, що за ці гроші кросівки просто жах, сайт потрібно засудити за таку брехню, щодо опису товару
- Переваги:
- Немає жодних
- Недоліки:
- Зовсім не теплі
Немає мєху, тільки біля язичка
Абсолютно не зручні
- Антон А***Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний. Розмір: 46
Всем,привет! только что от курьера.оценка 1/5 . почему?!
1)Не зима! обман... только язык и верхние бортики.В лучшем случае деми.а так вена.
2)по длине норм,но...в ширину плотно очень.даже,если оставить на зиму,то пол тёплый носок вообще не вариант не влезет нога.
Вывод зачем писать на сайте зима и выпаривать весну?!- Переваги:
- Весна
- Недоліки:
- См.выше описание
- Артур Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Оригінал 100% я в іншому магазині хотів купити їх дорожче , але переніс покупку на наступний раз , приїхав додому і хотів дружині показати які кросівки сподобались , і вона купила тут) я думав так не буває щоб майже в двічі нижча ціна і ті самі оригінальні кросівки) але так і є )
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Гарні, легкі. Взяв собі і дружині такі самі. Жіночі трохи гарніше виглядають, бо розмір менше) Але це не зима!!! Це далеко не зима. Я б навіть не назвав це "євро" зимою, як зараз кажуть на холодні речі. Кросівки, які я брав на осінь, тепліше, ніж ці!
Штучне хутро тільки зверху (на тій білій частині).- Переваги:
- Зручні, гарно виглядають, не дорогі.
- Недоліки:
- НЕ ЗИМА!
Середнє
Середній
- Сергей Б***
Дякую за відгук, вже мав намір замовляти як повноцінну зимову обувку. :/
Вельми вам вдячний!
- Влади Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 48
Порядочные сникеры, это не ботинки.
- Недоліки:
- -----
- Нікіта Б***
На бирке какой производитель напиасан?
- Адідас Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 42
як на мене якісне взуття. Виглядає дуже гарно. Матеріал щось на кшталт шкіри. Шерстяна підкладка на язику і вище щиколотки. Всередині тканинний грубий матеріал. Щодо сезону - тепла зима, холодна осінь. Не зважаючи на відсутність традиційного утеплення, мені досить тепло при 0 градусів. Сумніваюся щодо -15 і -20, але такої погоди вже давно не було. Закриваються надійно, сніг не пролізе.
Взуття дійсно треба розходити. З упаковки трохи тисне по ширині стопи. За день стає ок. В мене звичайна за шириною стопа.
Приємність - гарна велика уздечка щоб зручно їх взувати- Переваги:
- Вигляд, ціна
- Недоліки:
- на вузьку чи середню ногу. По ширині дійсно хотілося б ширше. Походивши - воно помалу розійшлося
Вузьке
Середній
Комфортне для температури до
-10°C
- олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Купувала сину, зручні навіть не відчуваються на нозі.
- Переваги:
- Легкі та зручні
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Товстан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Трохи з розміром не дуже...пише 28 см...а я б сказав 28.5см
- Переваги:
- Не відчуваєш що це черевики...легкі,зручні...майже як кросівки
- Недоліки:
- Час покаже)
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Хороша модель, комфортні теплі кроси. Єдиний нюанс це біла підошва..
- Переваги:
- якість.
- ДАРИНА Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 43.5
Гарні, але вони не зимові, а на теплу осінь
Навіть на сайті адідас зазначено, що це «кросівки». - Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 42.5
Все дуже сподобалося, якість і обслуговування просто суперрррр...
Дякую велике- Переваги:
- В усьому
- Недоліки:
- Не має
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 44
Якість просто суперрррр... все дуже сподобалося
- Переваги:
- В усьому
- Недоліки:
- Не має
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 44.5
Комфортні,зручні,теплі.
Купували на 43розм.Підійшли- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Досить легкі для зимових черевиків, не обтяжують ногу і при цьому добре тримають тепло. Стильний вигляд – окремий плюс.
- Переваги:
- легкі, зручні
- Ігор Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Тримають тепло, не промокають і дуже зручні. Зовні виглядають як класичні кросівки - стильно і практично.
- Переваги:
- дизайн
- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45.5
Мені сподобались. Не зимові. Просто високі Hi-top. Розмір чітко 11.5 US. Підійшли чудово.
- Роман И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 46
Сподобались. Але це не осіннє взуття. Це просто високі кросівки.