- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Дуже зручні і легенькі, ортопедичні! Щиро дякую за акційну ціну!
- Переваги:
- Висока якість
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45.5
Маю жіночу пару Lightblaze, тому обрали саме цю модель для чоловіка.
Вони мега зручні! Більше демісезон або прохолодна літня погода
Дуже рекомендуємо!- Переваги:
- Дуже мʼякі при ходьбі
- Борис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з бежевим та червоним. Розмір: 42
Стильні,м'яка зручна підошва,вживу виглядають краще ніж на фото.
- Переваги:
- Якість,зручність
- Недоліки:
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з бежевим та червоним. Розмір: 42
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Розмір: 41.5
Кросівки топ за свої кошти,товар рекомендую
- Переваги:
- Ціна якість
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з бежевим та червоним. Розмір: 43.5
Неймовірні кроси, якісні.
- Переваги:
- Зручні
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44.5
Стильные, симпатичные кроссовки, осень -весна.Размер соответственно размерной сетке.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Кроси бомба
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з салатовим. Розмір: 45.5
Зручні та комфортні .
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим. Розмір: 40
Скорость ходьбы увеличилась на 5 процн!)))
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Легкі та зручні.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з бежевим та червоним. Розмір: 43.5
Класні кроси, вигляд, підошва, якість!
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим. Розмір: 46
Зручні та гарні. Вживу виглядають «дорожче» ніж на фото. Сподобались
- Єдуард Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44.5
Кросівки класні. Рекомендую.
- Тимур М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим. Розмір: 43.5
Круто выглядят
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Розмір: 44
Судові кроси. Задоволений ними.
- Олександр П***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з темно-синім. Розмір: 46.5
Загалом кросівки чудові, але ньюанси. Моделі без нашитих полосок (емблеми адідас), особисто для мене, комфортніші (більш широкі), але менш вентильовані. Раджу замовляти три пари: свій розмір (по стопі), на розмір менші і на розмір більші, і на місьці обирати.
Відповідність розміру
Замале