- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 43.5
Хороші кросівки. Міцні
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44.5
- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 43.5
Все прекрасно доїхало та підійшло, навіть краще ніж очікували. Сервіс топ 10/10
- Недоліки:
- Анастасія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44.5
Хлопцю дуже сподобались кроси, м'які, зручні
- Артур В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Очень удобные, рекомендую
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з темно-сірим. Розмір: 41.5
Добрий день. Отримала в пункті видачі іншу модель, іншого кольору, ще й 46 розміру. Відмовилась. Замовила знову цю модель, можливо на другий раз пощастить?
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 45.5
Дуже дуже комфортне взуття я в захваті!
- Переваги:
- Комфорт
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Віталій К***
Доброго вечора!
Ви в яку пору року носите? Ногу парять?
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46.5
Хороші кросівки, зручно носяться, якісно пошиті.
- Переваги:
- Ціна/якість
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46.5
Кросівки дуже красиві. Перевіримо як у експлуатації
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 42.5
Дуже гарні та сучасні кросівки! А головне зручні. Розмір сходиться все як треба. Я задоволений покупкою!
- Переваги:
- Зручні та сучасні
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 45.5
подошва немного дубовая ,а так норм можно брать
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність підйому
Високий
Відповідність розміру
Відповідає
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 47.5
Тапочки супер,не знаю как для бега но для ходьби шикарні.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 41.5
Дуже сподобалися, швидко зв'язалися і доставили якість адекватну за такі гроші.
- Евген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41.5
В характеристиках написано страна производитель Вьетнам, на что я и купился потому что доверяю этому производству, а как оказалось производитель Индия, очень разочарован
- Переваги:
- Не каких
- Недоліки:
- Обманули с страной производителем
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Найближчим часом помилку на сайті буде виправлено.
- Павло К***
Помилку иак і не виправили)
- Олег
Виправили, там тепер пишуть Індія