Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Жіночі кросівки для бігу Adidas Runfalcon 5 W JR5090 36.5 (4UK) 22.5 см Cblack/Ftwwht/Cblack (4067892500649)

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40

Дуже зручні, легенькі, на нозі зручні, і на вигляд мініатюрні. На 25,5 розмір 40 сів ідеально.

Переваги:
    Зручні, ціна.
  • Марина Є***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий з ліловим. Розмір: 38.5

Брала цю модель в цьому ж кольорі, тільки в Польші. Це другі кросівки в які я закохана -назавжди! Мега зручні! Перші були reebok, нажаль ту модель вже років 10 не випускають.

• Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 40

• Відповідає фото

На ногу 25 см підійшов розмір 40. Легенькі, м'які.

• Відповідність повноті

Дуже сподобалися

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з ліловим. Розмір: 37.5

• Відповідає фото

Кросовки супер! Оригінальні,розмір совпадає,дуже зручні,я ходжу пішки по п'ять годин в день,ноги не втомлюються,амортизована пятка,дуже гарні!

• Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність підйому

Середній

• Відповідність розміру

Відповідає

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38.5

Класні, твердий носочок, якісна сітка, достатньо легкі. На довжину стопи 2; ідеально. Мені в них було трохи незручно, тож обрала інші, легші , де носочок не щільний, а лише сітка.

• Карина П***

Дуже зручні

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 38.5

• Рекомендуєте даний товар?

Замовила такі саме кросівки, як були в мене до цього. Ту саму модель, той самий розмір. Попередні купувала у фірмовому магазині. Вони м'які, комфортні, на нозі не відчуваються, устілка товста та зручна. Нові міряти на пошті не стала, що було моєю помилкою. Здавалося, що може піти не так. Але ... Вони тиснуть по стопі, тиснуть під бічну кісточку, устілка-ніби її зовсім немає.У язичку шов такий, наче камінь зашили всередину, через що неможливо зашнурувати повністю, довелося залишити по два отвори і язичок витягнути назовні, щоб цей шов не тиснув. Товщина наповнювача навколо п'ятки мінімальна та форму тримає якась тверда вставка, яка й тисне під кісточку. Загалом жах, носити неможливо, ноги німіють і болять від постійного тиску. Я, як постійний клієнт Розетки, дуже розчарована. Схоже, це не орігінал. Гроші на вітер, нікому не раджу.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з ліловим. Розмір: 38

Це мега комфортні , зручні кроси, вони білосніжні тому літній -весняний варіант , дуже задоволена ними.

Переваги:
    Легкі , мʼякі, зручні