Відгуки покупців про Чоловічі кросівки для бігу з Gore-Tex Adidas Terrex Skychaser Gtx IH1097 43.5 (9UK) 27.5 см Purrub/Seimor/Selubl (4067896921990)
- Дмитро Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з різнокольоровим. Розмір: 44.5
Ця модель про комфорт та витривалість, вибір тих, хто віддає перевагу активному способу життя. Як на мене, до речі, дуже стильні
- Переваги:
- Gore-Tex, подошла, зносостійкі, ногам комфортно
- Недоліки:
- Час покаже
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з різнокольоровим. Розмір: 44.5
Якісно і гарно.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 44
Мої перші трекінгові кроси. Взяв для походу на Горгани. Кам'яниста місцевість. Одразу можу сказати що спочатку порадували. Удари об камені тримали. Підошва цепка, як на підйомі так і на спуску. Легку водянисту місцевість і болота долав в них легко. При цьому виглядають стильно.
Але ось один явний мінус виліз. Після походу помив їв і замітив трохи більш зімнуту підошву на п'ятці правої ноги. Уже і нога права при ходьбі посідає трохи вліво. Отже continental не витримав практичного випробування в важких умовах. При чому я мало важу, 72 кг. Явна недороботка фірми.
На фото спробую передати те, що сталося з ними.- Андрей А***
Continental тут нідочого, це outsole, подметка, вона ж ціла, просів саме midsole, піна Lightstrike, вона так себе веде на всіх моделях, це нормально! Головні два мінуси цієї моделі - вони незручні (дуже дубові) та важкі!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий з різнокольоровим. Розмір: 42.5
Думаю що мені дістався бракований екземпляр. На одній кросівці "язичок" не тримається рівно, сповзає на бік, це найкраще видно по білій стрічці, що йде взвдовж "язичка". Помітив це після того як почав носити, тому не вийшло поміняти.
Зручні, стильні, Gore-Tex, але задня внутрішня частина, зверху, розірвалася при контакті з пʼятою, що дуже прикро для моделі такої серії
- Переваги:
- Зручні, стильні, Gore-Tex
- Недоліки:
- Внутрішня обшивка розірвалася при контакті з пʼятою
- ІгорПродавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 44
Нажаль ця модель трішки не вдала (
- Сергей В***
Порадьте будь ласка вдалу модель!?!