Відгуки покупців про Чоловічі кеди високі Adidas Hoops 4.0 Mid JQ9993 45.5 (10.5UK) 29 см Ftwwht/Cblack/Gretwo (4067904255970)
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 44
Це перший раз коли у мене з адідасом негативний досвід. Був і є щасливим володарем багатьох моделей і втому числі хопс 3.0 мід. Відганяв у них рік, поки верх не почав відходити від підошви. Зараз в них в гаражі кручусь. Носив їх дуже агресивно, часто не по погоді. Тому що дуже комфортні, стильні, підходять під будь який одяг. Нові 4.0 дуже сильно деградували у всіх аспектах. Верх і язичок сильно потоншали. З п'яти зник тиснений напис adidas. І головне підошва стала тоншою і повністю білою, що робить її дуже вбогою. Загалом 4.0 стали вужчими, що для мене вбило їх комфорт. Навіть те, що я їх взяв із дуже великою знижкою не врятувало їх від мого праведного гніву.
- Переваги:
- Підошва як в тапках у яких мого діда ховали
- Недоліки:
- Суттєве падіння якості при утриманні ціни
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 40.5
Пройшов тиждень ,політ нормальний) задоволені покупкою.дякую.
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 46.5
Адидас есть Адидас
- В'ячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 45.5
Відклеїлась підошва