Відгуки покупців про Жіночі кросівки для бігу Adidas Galaxy 7 W JQ2609 41.5 (7.5UK) 26 см Powplu/Aurplu/Icelav (4067907498787)

Оцінка користувачів 4.03/5
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38

Дуже подобається ходити в цій парі обуві, класно почуваюсь при хотьбі, якісна подошва, гарно сидить на ножиці.

Переваги:
    Легкі, нога відпочиває, пошив.якісна пара
  • Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Розмір: 40

Якби я могла залишити 0 зірок, то обов'язково б це зробила. Це НАЙгірші кросівки, які в мене колись були. Вони не варті і половині коштів, які були за них заплачені (бачу, що зараз вони коштують дешевше). Кросівкам буквально півтора місяця, в активному користуванні лише декілька тижнів, під дощем в них не була. Жахливо протерлася сітка в районі пальців та бокова частина кросівок, що виглядає максимально неестетично. В інших фірмах кросівки так не виглядають в мене навіть за рік носіння. Повна АНТИрекомендація, дуже шкодую про цю покупку.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Розмірна сітка не відповідає типовій, протерлися на другому тижні носіння при декількох годинах у день. Найгірші, які в мене колись були, не варті ваших коштів.
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 40

Все супер носяться поекрасно

• яна б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із світло-рожевим. Розмір: 39.5

Середньої якості
    Хороша ціна

Переваги:
    Недоліки:
    Матеріал не практичний, маркий, парять
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 38.5

3 травня кросівки вже все. Не пройшов і місяць тканина не якісна рветься

Переваги:
    Легкі
    Недоліки:
    Неякісні тканина
  • Євгенія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
    Переваги:
    Недоліки:
    Полізлі через місяць
  • Софія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із світло-рожевим. Розмір: 37.5

Приїхали з дефектом

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 36.5

Дуже значні

• Гірка Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 38.5

Розмір підійшов. Дуже зручні кросівки, я задоволена. Дякую

Переваги:
    Легкі
  • Сидоренко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Хорошие удобные кроссовки за свои деньги

• Анна З***

Кросівки носилися лише в залі, не тренувалася, попрала 1 раз

Переваги:
    Зручні
    • Руслан П***

Навіщо ви їх відварювали,прати треба в теплій воді в пральній машині а не в каструлі

• Віктор І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5

ок

• Яна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 39.5

Ужасные кроссовки. На коробке вместо надписи Адидас,надпись " Фирма с тремя полосками" Вы серьёзно?! Узор ткани - это переплетение чёрной нити и хрупкой лески, которая рвётся в первый! месяц нóски на месте залома при ходьбе и распускается по всей ширине верха. Не верю в то,что это оригинал вообще) Позор и разочарование) Не стоит ни своих денег, ни нервов после покупки)

Переваги:
    Удобная подошва
    Недоліки:
    Музейный экспонат

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Вера К***

Ви ними асфальт протирали?????
      Це чудові кросівки!!! В мене за пів року як нові! Не мокріють, не воняють і ноги не болять! Зручніших ще на бачила!!!

Дякуємо за відгук, раді, що вам сподобалось!

• Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

Дякую за оперативність. Все підійшло, дуже задоволена!!!

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:

Стараємось для вас, раді, що вам все підійшло!

• Алиса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 40

Мягкие,удобные,хороший дизайн.Все подошло.Спасибо

Переваги:
    Качество
  • Женя В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38

М'які та зручні.

Переваги:
    Зручні
    • Аліна О***

Мякі і зручні факт , але порвались і місяць не приносила

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 40.5

Доброго дня. Рекомендую, зручні,ціна супер, качество гарне.

• Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 37.5

Дуже сильно розчарована(
    Через майже два місяці, не постійного, носіння, просто розпадаються. Виглядають жахливо. Матеріал просто розлазиться на місцях згину, хоча текстильні мали б служити довго.
    Не рекомендую(

Недоліки:
    Термін придатності місяць
  • Наталія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 36

• Відповідає фото

Довго не могла підібрати кросівки для бігу. Це єдині які "взула і забула":))

Переваги:
    Легенькі, зручні, ідеальні для бігу.
    • Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність підйому

Середній

• Відповідність розміру

Відповідає

• Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 36.5

Чудові кросівки. Адідас як завжди повністю відповідає описанню. Красиві, якісні. Все супер.

Переваги:
    Якість. Доступна ціна.
  • Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим та жовтим. Розмір: 40.5

Кросівки на один місяць при акуратному носінні. Не вартують своїх грошей.

Переваги:
    Переваги- нуль
    Недоліки:
    Якість матеріалу
  • Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 40

Кросівки дуже зручні і стильні. Маломірять, але при правильному визначенні розміру - супер. На свій 38.5 взяла 40. Те що треба. Дякую Розетка!

Переваги:
    Суперові
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 38

Классні кросівки. Брала в зал. Дуже мені подобаються.

Переваги:
    Подошва пінка
  • Федосєєва Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 39.5

Дуже зручні

• Юлия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий. Розмір: 37.5

Бомбезні

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий. Розмір: 39.5

Прекрасные кроссовки, размер соответствует заявленому.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 38

Вони просто ВАУУУУ!!!!
    Зручні, легесенькі, комфортні.
    Пізніше добавлю які в носці.

• Вера К***

Доповнюю! Вони через пів року як нові в нічого не тріснуло!!!! А ті хто пише шо вони рвуться НОСІТЬ ЛАПТІ І БУДЕ ВАМ ЩАСТЯ!!!! До кожних речей потрібно відповідно відноситись!!!!

• анатолій м***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 40

Купував для дружини, їй сподобалися.Легенькі і зручні,добре сидять на нозі.

Переваги:
    Легкість і зручність
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 41.5

Дуже зручні і гарні кросівки.

Переваги:
    Вони ідеальні
  • Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із світло-рожевим. Розмір: 41.5

На розмір 25.5 см стопа, взяла 26 см, сіли ідеально, зручні, покупкою задоволена .

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із рожевим. Розмір: 40.5

Кросівки гарної якості, стильні, легкі і дуже зручні.

Переваги:
    Форма підошви
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Михайленко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 40.5

Відмінно

• Маруся Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із світло-рожевим. Розмір: 38.5

• Відповідає фото

На розмiр стопи 23,7 см взяла 38.5. Пiдiйшли iдеально, навiть залишаеться невеликий простiр. Дуже комфортнi, наче на легких подушках пересуваешся, зручна форма та пiдошва. Вонi теплi, тому бiльше пiдiйдуть до весни-осенi, або прохолоднi лiтнi вечори. Виглядають стильно. Без сумнiву раджу, особливо зi скидкою).

• Олена Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5

Привіт.
    Придбала собі ці кросівки й була неймовірно рада, дуже зручні та комфортні, гарно сіли по нозі й думала, що це буде мій топ, аж поки за місяць часу не почала лізти сітка в місцях залому- таке в мене вперше сталося, бо ношу взуття та доглядаю за ним роками, а не місяць(((
    Але бачу ця проблема в багатьох і рівно такі проблеми на заломах, то це невдалий матеріал видно ((( Прекрасно, що комусь пощастило і вони носяться, бо дійсно дуже зручні, але купувати ще одні і експериментувати не буду(((

Переваги:
    Дуже зручні та комфорті
    Недоліки:
    Жахлива сітка, лопає на заломах
  • Нина Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 40

• Відповідає фото

Доброго дня. Буду замовляти, поки не пришлете нормальну пару. Кроси зручні, гарні. Але.... Будь ласка, пришліть мені якісні. Без надмірної заливки клежм. Також є вм'ятини на ризині з боку. Перекоси по п' ятці. Мені не важко замовляти кожен день, але час іде. Будь ласка, пришліть якісні. Бачу що не має в наявності(((

Переваги:
    Шикарні кроси
    Недоліки:
    Перебор із клеєм
    • Відповідність розміру

Відповідає