Топи продажів

Відгуки покупців про Простирадло махрове Aisha Biltex Полуторне 150х200 см Бежеве з подвійним бордюром (4820298412660)

Код :  593081932
Оцінка користувачів 4/5
  • Дарія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: 209 світло-сірий. Спальний розмір: Євро

Дуже класне простирадло. Брала 3 шт різного розміру і кольору. Всі прала, мякенькі і не втратили прямокутної форми. Рекомендую!

Вітаємо Дарія! Дуже раді , що Вам сподобались простирадла, вони дісно класні і на таку погоду порятунок від жари)) Тому нехай ваша покупка приносить Вам затишок, м'якість та комфорт!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: 501 темно-сірий. Спальний розмір: Полуторні

Дуже файна ковдра. Матеріал якісний, не синтетика.

Добрий день, пані Олено! Ми дуже раді, що Ви залишили задоволені простирадлом. Так, матеріал 100% бавовна, не синтетика. Дякуємо за покупку!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: 213 рожевий. Спальний розмір: Полуторні

Дві досить великі дірки після першого ж прання, а ще навіть не користувалася. Прала відповідно до рекомендацій. Взагалі, якщо роздивитися дірки, то це виглядає як брак при виробництві

Недоліки:
    Жахлива якість

Добрий день, пані Ольго! Дуже вибачаємось за виникнення цих незручностей, по фото схоже, що це дійсно брак фабрики. Тому звернулись до служби РОЗЕТКА, для отримання Вашого контакту, щоб обміняти бракований товар на якісний! Як тільки буде у нас Ваш контакт - зв'яжемось для уточнення деталей для відправки. Тому до зв'язку!

• Ольга

Представники звʼязалися зі мною та прислали нове простирадло, і також два гарних рушника у подарунок. Я випрала це нове простирадло, і з ним все добре

• Наталья П***

Дуже сподобалось.У прошлому році брала простирадло іншого виробника,не сподобалося бо дуже важке як для простирадла. А це простирадло легке більш приємне на дотик.

Переваги:
    Гарної якості. Легке
    Недоліки:
    Незнайдено

Вітаємо, Наталю! Дякуємо за відгук, дуже раді, що Вам сподобалось простирадло! Воно дійсно дуже м'яке та приємне на дотик, а головне під ним не спекотньо влітку - саме те що необхідно для цього сезону!

• Анна К***

Пришло сегодня с размером 150х200, вместо 150х220. Вернула. Нужна махровая простынь с размерами какие указаны у вас на сайте 150х220!!!. Оформила новый заказ. Пожайлуста, пришлите с правильными замерами!)

Недоліки:
    Пришлите простынь с правильными размерами

Доброго дня, Анно! Вибачте за незручності, але простирадло полуторне стандартне має саме розмір 150х200 см . Сталась помилка саме на сайті в розмірі.