- Ксю к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В загальному все добре. Якщо робити ремонт для себе - цієї коронки достатньо в повному обсязі. Я виконав близько 20 отворів для підрозетників, чого, здається, достатньо для квартири. Свердлив цеглу. Проблем не виявив, хіба на перепаленій цеглі. Її доводиться свердлити більше. Як воно поводиться себе на бетоні - невідомо. З мінусів виявив те, що болт кріплення центруючого свердла періодично викручується. Таким чином, декілька разів губив його. Благо, що в квартирі були болти такого ж діаметру. Перетягувати його не варіант, бо він з досить м'якого металу виконаний і є ризик зірвати шляпку. Тому радив би купити декілька ідентичних болтів про всяк випадок)
- Переваги:
- Хороша коронка. Якісно виконана. Свої функції виконує добре.
- Недоліки:
- Періодично розкручується болт кріплення центруючого свердла
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для сверління в цегляній стіні. Зробив 5 отворів з паузами за 30хв. Фіксуючий болт погано утримує сверло, в процесі сам відпускає. Результатом задоволений.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Непогане доступне свердло фірми, яка ще ні разу не підвела (далеко не перший товар цього бренду у використанні). Цеглу свердлить добре, як надовго вистачить - питання часу, я не профі, тому, думаю, для домашніх потреб вистачить надовго.
- Переваги:
- Ціна та якість металу