- AI аналіз відгуків163 відгуки: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Підлісний Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Хороший набір для дома, є все необхідне щоб робити побутові справи по дому
- Недоліки:
- Випадають викрутки з ящика, з деяких місць для кріплення.
- Анатолій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для такого криворукого як я, який користується набором раз в рік - цілком зійде. Широкий набір інструментів. Для професіоналі не підійде, через якість металу. Простежується, що китай, але нічого критичного. і це навіть не найгірший китай. Тому враховуючи ціну - гідний набір.
- Переваги:
- Бюджет, різноманіття
- Недоліки:
- Для професіоналів буде слабенько
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- ціна + якість
- Роман М***
викрутка здорова хрестова зламалась і одна біта, якість метала жахливий, думав за цю ціну буде щось надійніше(
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор очень понравился и очень доволен скидкой предоставленной магазином "Розетка"
- Переваги:
- Качественый набор инструмента
- Недоліки:
- Слабый материал и крепление замков кейса
- ЮраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За два роки не одноразово використовував. Задоволений. Рекомендую. Сподіваюсь якісь не впала.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!
- PUSTOSHILO.IВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Годится, самое необходимое под рукой
- Недоліки:
- Нет ни разводного, ни рожкового ключа больше 21
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний інструмент для квартири та машини.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор, не пожалел, что взял. Для мелкого ремонта есть всё необходимое. Инструменты качественные, всё в наличие и без брака (проверил каждый элемент). Набор надежно запакован заводской упаковкой (это указывает, что он раньше не использовался и никем не возвращался из покупателей), имеет плотный пластиковый кейс - очень хорош для подарка и удобен для хранения в квартирных условиях. Доставка Розетки на высоте - вечером заказал, утром забрал. Рекомендую!
- Переваги:
- Отличный набор инструментов для дома, есть почти всё необходимое
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень порадовал набор инструмента. Великолепное качество материалов и изготовления инструмента, кейс также достойного качества. Не думал, что за такие деньги можно приобрести набор инструмента хорошего качества. Спасибо ROZETKA !
- Переваги:
- Полный комплект инструмента, необходимый для домашнего ремонта
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ай, доволен как слон! Набор инструмента "всё в одном, для дома". Правда в черную пятницу продавали на сотню дешевле
- Переваги:
- Всё для дома, всё на месте, всё вместе, даже рулетка и изолента ;) Как достало всё искать по квартире, не найти бежать в гараж, прийти домой и когда не нужно уже - найти
- Недоліки:
- Одна с отверток выпала, обкрутил ее один раз изолентой. :)
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Чудовий набір для домашнього використання. Купувала чоловіку в подарунок, залишився задоволений!- Переваги:
- #мояраспаковка Чудовий набір
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашнего пользования то что нужно, все самое необходимое под рукой в удобном кейсе (нормально сделан, инструмент хорошо в нем держится, металлические застежки). Сам инструмент порадовал своим качеством, опробовали с сыном на детской площадке, подкрутили-починили-заменили, удобный, ни чего не сломалось) отвёртки и шестигранники не "слизались".
- Переваги:
- Цена, комплектация, качество.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив для авто, так як майже всі необхідні інструменти в одному кейсі (з хорошого і міцного пластику), нічого не випадає. якість інструменту мене задовільнила повністю. Одразу випробував викрутку і рожково-накидні ключі,- все супер. доставка прийшла за 1 день.
- Переваги:
- Зручно, и практично. все під рукою і за розумну ціну
- Недоліки:
- не виявлено
- Обойшев М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличные инструменты, пришли на следующий день. Качество не плохое за такие деньги. Советую при получении проверять комплектацию и качество самих инструментов, а именно каждого инструмента в отдельности. Товар пришёл без брака и вовремя, за что розетке отдельное спасибо
- Переваги:
- Комплектация, кейс. Для дома/машины самое оно.
- Недоліки:
- Ещё не обнаружил
- Ігор Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
рулетка заклинила через півроку)
по набору - скільки раз він мене виручав. 2 набори біт ідеально підійшли до шурупокрута бош) метал хороший, не ржавіє. зручний чемоданчик і місця багато не займає, і все під рукою. докинув туди ще кілька трубчастих ключів - і набір став просто ідеальним для дому.- Переваги:
- ціна, якість металу, кількість предметів
- Недоліки:
- рулетка ніяка)
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук. Ми врахуємо Ваші зауваження з приводу рулетки.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набір для домашнього використання.
- Переваги:
- Ціна, якість, доставка.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
якісний, багатодетальний чудовий набір. Саме те, що потрібно як для дому так і для авто.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набір для домашнього господарства. Користуюся вже декілька років без проблем. Коли живеш в старому будинку, то виручає в необхідні моменти)
- Переваги:
- Широкий вибір інструментів.
- МихаилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор инструментов за свои деньги. Инструмент не выглядит хлипким и должен долго служить для домашних нужд.
- Переваги:
- Качество металла, внешний вид, широкий выбор инструмента
- Недоліки:
- Нет переходничка для накидных головок для отвертки. Слабо закреплены насадки в чемодане.
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Левицкая И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чоловік задоволений, комплектація відповідає заявленій, в домашньому побуті річ корисна.
- Переваги:
- Якісний, ціна доступна
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар дуже сподобався. Якісний інструмент, і сам кейс. Нічого не випадає, інструментів багато. Хороша аергономіка.
- Переваги:
- Якість, комплектація
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крутий. Все що потрібно тут є, і все в одному місці. Кейс нормальний, нічого не випадає.
- Сергій Б***Продавець: Rozetka
Буває не вистача ключа на 19 а так для дому вистачає, Інструмент нормальної якості
- Владимир Б***
Разводной-же есть в комплекте :)
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набор отличный, для дома. Надоело всё искать по дому или ходить по инструмент в гараж. Тут собран весь самый необходимый домашний бытовой комплект инструментов, как по мне. Ну, кроме пайки и электрики.
- Переваги:
- Наконец-то я всегда найду изоленту :)
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Игорь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка За співвідношенням ціна-якість набір повністю задовольняє. Не для промислового ремонту, проте для домашнього користування цілком вистачає. Всі необхідіні інструменти в наявності.
- Переваги:
- #мояраспаковка Чудовий набір для домашнього використання
- Недоліки:
- не виявив
- vadi-ni13Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір за свою ціну
- Переваги:
- Гарний набір інструментів. На вигляд все якісне, ще не встиг випробувати
- Недоліки:
- Розвідний ключ з люфтом та подряпаний
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оформление заказа и доставка выполнены в срок. Товар соответствует описанию.
- Переваги:
- За такую цену довольно хороший набор инструментов и для дома и для автомобиля.
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Всё что надо,всё под рукой )))
- Недоліки:
- Пока не нашёл,и надеюсь что не найду ))))
- Nata M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё, что нужно для дома каждой самостоятельной девочке))) Приобретением довольна. Не могу дать полноценный отзыв, т.к. ещё не был опробован в работе ни один из причиндалов, но на осмотр качество очень даже достойное)
Ранее я планировала приобретать себе всё поотдельности, а потом наткнулась на данный чемоданчик и поняла, что нужно брать - практически ничего лишнего) Всё компактно в одном месте - это очень рациональное решение) - Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовили в подарунок. Все прийшло швидко, акуратно, інструмент якісний, як для домашнього використання. Ми задоволені.
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Неочікувано якісні інструменти, коли я кажу якісні то це і маю наувазі, не переплачуйте за дорожчий бренд, ці доволі професіональні. Де треба прорезинено, навіть ручка чемоданчика
- Переваги:
- Дуже якісний набір
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук!
- Михаил Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свои деньги-хороший набор.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук!
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный набор, вполне качественный.
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук!
- Антон Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний набір, досі допомогає по дому у різних випадках. Якісний метал, зручні в руці.
- Переваги:
- Якість, зручність.
- Недоліки:
- Не помітив.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Анна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго вечора, брала набор для інструментів для чоловіка, він йому сподобався)
- Переваги:
- Все що треба є