Відгуки покупців про Парка жіноча Alpine Crown ACPJ-170213-002 44 Чорна (2116575497065)
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 36. Колір: Чорний
Парка прилично выглядит.по размеру подошла.прошита очень хорошо.я бы рекомендовала.покупкой довольна
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 38. Колір: Зелений
Дуже сподобалася, одягнула і вже відчула, що моя утеплювач хоч і не натуральний але дуже теплий і є навіть вставки з нього у кишенях. Довжина практична. Колір як на фото. Не яскравий і не темний. До ґудзиків трохи потрібно звикнути, пошив дуже якісний. На -7 було зовсім не холодно.
- Переваги:
- Комфортна, тепла, практична.
- Недоліки:
- Не виявила
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
Комфортне для температури до
-30°C
- вера л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 38. Колір: Чорний
Парка с существенным браком, качество пошива очень плохое,манжет короче другого манжета,подкладка висит из под основного изделия,получила парку в затертом виде(лежала на складе очевидно не в упаковке.Вернула ,а связи обратной никакой,к кому обратиться?
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество пошива ужасное
- Алла И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 42. Колір: Зелений
Куртка очень хорошего качества
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 44. Колір: Жовтий
Цвет очень красивый, ярче, чем на фото. Куртка теплая, внутри с искусственным "мехом" - для относительно холодной погоды. Мех с воротника отстёгивается. Подкладка не отстёгивается. Снаружи материал плотный. Швы аккуратные. Манжеты плотно прилегают к руке. Карманы большие.
- Переваги:
- Качественная теплая куртка, яркий цвет
- Недоліки:
- Не обнаружила
- игнатьева В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 34. Колір: Зелений
Куртка понравилась .спасибо
- Переваги:
- Качество пошиаа
- Татьяна Т***Продавець: Rozetka. Розмір: 36. Колір: Чорний
красивая теплая, отличное качество
- Переваги:
- красивая теплая, отличное качество