Відгуки покупців про Фітнес-браслет Amazfit Band 7 Black (955555)
- Микола О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Часы с возможностью отображения уведомлений с телефона. Сон отслеживает не точно, часть функционала в приложении по подписке.
- Переваги:
- Автономность
- Недоліки:
- Платный функционал в приложении, точность отслеживания сна.
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Норм браслет. Тримає стільки ж як і сяомі банд 7, немає супер акума, як пишуть.
Але взагалом гарний браслет- Переваги:
- Дисплей не великий і не малий. Точні виміри.
- Недоліки:
- Мало нормальних циферблатів у магазині. Стоковий циферблат пнглійською
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом годинник непоганий,заряд тримає гарно,глюкає деколи із повідомленнями і дзвінками,тобто незавжди годинник їх показує.Але син каже,що задоволений.
- Переваги:
- Батарея і вигляд.
- Недоліки:
- Підглючує на дзвінках.
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Глючна, якщо хочете собі зіпсувати настрій і нерви.. ласкаво просимо..
- Переваги:
- Постійно перезавантажується, коли їдеш на авто, рахує тобі кроки, немає кнопки "Home", треба півгодини пацати щоби вийти в основне меню, коли приймаєш душ, може що завгодно наклацати половину видалити
- Недоліки:
- Після перезавантаження, виходить в нуль.. ти цілий день нікуди не ходив і кроків у тебе нуль..Хочу взяти кувалду і розмантулити..
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер, ціна-якість-заряд в ідеалі
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подарувала чоловіку на день народження. Він дуже задоволений. Все працює відмінно. Заряд тримається 10 днів.
- Переваги:
- Все супер
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Функціональний браслет, гарна якість за свої гроші.
- Переваги:
- Зручний, легкий, гарна якість за свої гроші.
- Недоліки:
- -Немає нормального блокування,
-під час душу може понатискати що завгодно, в моєму випадку під час душу видалив циферблат, -періодично перезавантажується,
- немає кнопки "Home" дуже не зручно.
- Дмитрий Д***
Підтверджую. Придбав мамі на день народження, такі ж проблеми. Постійно розблоковується і видаляє циферблат.
- Михайло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Повністю вдоволений!
- Переваги:
- Швидкість доставки, та якість!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё супер. Як і очікував.
- Алексей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чомусь упаковки від браслета вже була роспакована
- Недоліки:
- Таке відчуття що браслетом вже користувалися
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коробка пожмакана і заклеїна скотчем. При першому включені не показало штрих код, при підключенні до телефону писало що пристрій вже підключено до іншого телефону. Прийшлося скидати всі настройки, після цього появився штрих-код. Роблю висновок що браслет вже був ношений!
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставка швидка, на відділенні хлопці дуже приємні- сервіс!!
Годинник дуже зручний, в користуванні легкий.- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Все ок
- АндрійкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цей годинник заставить вас піднятись і порухатись. Безумовно він вартує кожної копійки, заплаченої за нього.
Також є будильник, синхронізація з додатками на смартфоні. Супер.- Переваги:
- Просто класний годинник
- Недоліки:
- Поки немає
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легкі. Функціональні. Українська локалізація. Упаковка одразу демонструє, що товар не вскривався.
- Переваги:
- Великий кольоровий екран. Режим постійного екрану.
- Недоліки:
- Застібка мені не подобається. Можна було б щось традиційне. Кабель занадто короткий.
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- Ярослав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все подаваться
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доволі непоганий фітнес-браслет. До цього був mi band 4, великим плюсом якого була батарейка. Декілька слів про цей браслет. Брав такої ж структури, як і попередній браслет, тобто капсулою, як на мене, це максимально зручно.
Він дуже зручний, навіть якщо туго защіпнути, то дискомфорту немає. Дисплей супер, як на мене, юзаю десь менше 25 відсотків яскравості, і мені з головою вистачає. Використовую його активно, в тому числі в тренуваннях, може визначити тип тренування. Вібро шикарне, з першого разу прокидаюсь зранку.
Автономність: у мене більше 14 днів виходить.
Що не сподобалося:
Трохи про бісячу тему в усіх браслетах, це блокування, свайп в гору, то мега ідіотська реалізація. Бо в душі воно розблокується за декілька секунд, і може наставити купу різних і непотрібних завдань/будильників і так далі.
Упаковка, це просто жесь, я не знаю хто її придумав, але за таке треба руки ламати, після відкриття ви її тупо викинете, я навіть не знаю, чи можна буде оформити повернення в разі чого з такою упаковкою.
І ще:
Тут є журнал циклів, така штука є не у всіх браслетах.- Переваги:
- Екран, автономність, функціонал
- Недоліки:
- Упаковка, функція розблокування
- Дмитрий Д***
Браслет постійно розблоковується і видаляє циферблат. В тому ж мі банд 4 таких косяків нема.
- Бунда Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший годинник, раніше користувався фірмою Amazfit, зручний додаток zepp, основні функції на найвищому рівні. Одним з важливих параметрів був це олвейсл дісплей який тут чудово реалізований.
- Переваги:
- Олвейс дісплей, зручний додаток, легкі на руці, хороший час роботи
- Недоліки:
- Пломбована упаковка яку після відкриття викинеш
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Браслет не виконує свою головну функцію належним чином, датчик пульсу просто максимально повільний. При реальному пульсі в - 150 він показує 100, потім через хвилин 5 показники підвищуються. Дізнатися реальний пульс під час фіз активності нереально. Особисто для мене це був головний показник у фітнес браслеті.
- Переваги:
- Браслет підійде для буденного користування, як годинник, або для перевірки сповіщень
- Недоліки:
- Важко назвати фітнес браслетом оскільки показники які він показує не відповідають дійсності
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хароші, удобні "часіки". Встановив прогу дл я керування ними і в принципі все в ній налаштував. Тільки в телефоні треба подозволяти програмі керувати приладом і працювати постійно в фоновом режимі
- Переваги:
- Удобний водонепроникний елекронний годинник-браслет з кучой корисних функцій
- Недоліки:
- Тре виділити певний час для його підключення і налаштування
- Олег К***
Підкажіть чи є меню на українській мові?
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Когда в первый раз подключил к телефону по bluetooth, предложил обновиться, пока обновлялся потерял связь с телефоном. Потом сколько не пытался его обнаружить, bluetooth его не находил. Хотел вернуть. Сброс до заводских настроек не помог. Снял, положил и не трогал его несколько дней. Когда взял в руки снова, он оказался выключен. Включил и о, чудо bluetooth заработал. Подключил к телефону и пользовался неделю. Сейчас опять блютуз не работает, телефон его обнаружить не может. Случилось это после зарядки.
- Переваги:
- Фитнес браслет как фитнес браслет
- Недоліки:
- Пропадает bluetooth
- Алёна
Какой телефон?
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Годинник супер, користуюся 2 тиждень, ніяких нарікань
- Денис И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все устраивает. Работает хорошо.
Из недостатков это на главном экране "День недели" написан на английском языке, изменить нет возможности.
При первом включении был полностью разряжен. Зарядился до 91 % и и зарядка автоматически отключилась.
Через неделю поставил второй раз на зарядку. Все повторилось как и в первый раз. Зарядился до 91 % и зарядка отключилась. Почему то до 100 % не заряжается. - Олег О***Продавець: Rozetka
Після 4 місяців використання перестав працювати крокомір
- Анастасія -*** ЖупинасПродавець: Rozetka
Дуже хороший у використанні. Мені подобається. Но є один мінус коли я підключаю їх до телефону я не можу користуватися інтернетом ні вайфай ні мобільним. Перестає грузити інстаграм, вайбер і всі програми що на телефоні
- Переваги:
- Недоліки:
- Перебиває доступ до інтернету
- Сергей Б***Продавець: Rozetka
Якщо є вибір між годинником звичайним і цим приладом з безліччю функції звісно цей !
- Переваги:
- Годинник, пульс , шаги , кисень , фітнес вправи.
- Недоліки:
- Треба заряджати.
- Сорокина И***Продавець: Rozetka
Дивне ПО, мотор вібрації, мабуть, з першого Mi Band, замість того, щоб мовчки вимкнути "сплячий режим", вібрує, коли його вимикає, навіщо це зроблено, не зрозуміло, сирий софт, реалізація "на колінах" зроблена.
- Віталій М***Продавець: Rozetka
Купував не тут. Придбав це китайське диво в одному з гіпермаркетів. Почав налаштовувати. Перше, що насторожило - коли в додатку змінював мову, браслет щоразу перезавантажувався. Мову так і не змінив. Прилетіло оновлення. Оновив - і все. Він завис з qr-кодом на екрані. Відніс назад. Може, просто не пощастило, але враження зіпсовані. p.s. був заряджений.
- Переваги:
- Компактний, зручний.
- Недоліки:
- Сира операційна система.