Відгуки покупців про Шезлонг AMF Релакс C3029 Чорний (521855)
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прийшла на пункт видачі забрати замовлення ,шезлонг взагалі не був ніяк упакований,навіть в плівку,підлокітники та залізні опори подряпані.За ціну за один ,дуже жахливий стан,як з барахолки.Розетка розчарувала.
Замовлення не забрала. - Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Сначала очень понравился. Поехали на природу на несколько дней. через три дня порвался и сложился. Мой вес 79 кг.
- Переваги:
- удобный
- Недоліки:
- Сломался через три дня использования
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Шезлонг дуже зручний, хоча трохи скрипить, коли встаєш або сідаєш, але це очікувано і не є недоліок (просто особливість)
- Переваги:
- Зручне
- Недоліки:
- Трохи скрипить
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Пришел в рваном целофановом тонком пакете, весь в дырках и с царапинами. Брал на подарок отказался так как вид как у бу
- Переваги:
- Не воспользовался
- Недоліки:
- Упаковки нет никакой, царапины
- Назар П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Користувались біля десяти раз. На даний момент все добре, моя вага 105кг , але я мало лежав ,більше жінка
- Переваги:
- Лежати і сидіти зручно
- Недоліки:
- Нема підстаканника
- Анатолий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Мой вес 106кг. Через неделю пользования начали гнуться ножки. Сейчас разбираюсь с сервисом
- Переваги:
- Очень удобный.
- Недоліки:
- Тонкий метал
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Классный шезлон, простой, удобный, материал сидушки плетенный пластик, как в садовой мебели - в целом я доволен)
- Переваги:
- Легкий, удобный, симпатичный
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Скажите, пожалуйста, это точно AMF? Потому что у Вас на картинке крепление с регулировкой отличается от того что на сайте производителя...
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
добрый день, заказала шезлонг 23 июня , отправка будет 28, 29 июня , почему так долго?
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Шезлонг отличный!!! Очень удобный и симпотичный. Купила на подарок мужу. Он очень доволен!! отдыхать в нем одно удовольствие!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружили.
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Шезлонг не плохой. Только дома при детальном осмотре обнаружили скол подлокотники. При транспортировке видать ударили.
- Недоліки:
- Скол при транспортировке
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Купив два крісла. Зручно сидіти ала коли переносиш змінюють налаштування. Одне крісло з відірваною подушкою, нажаль не оглянули товар! Видно іржу в місцях з'єднання.
- Переваги:
- Зручно
- Недоліки:
- Браковане одне крісло, іржаве, обмеження розкладання
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Отличный шезлонг для сада. Есть два режима. Конечно есть и получше модели но за такую цену я считаю что не стоит обходить вниманием этот вариант.
- Переваги:
- Отличный шезлонг, супруга была довольна
- Недоліки:
- Пока нет
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую)
- Переваги:
- Зручність, міцність (точно витримує навантаження 100кг), легко складається та переноситься. Родина задоволена покупкою. Взяла спочатку один, а через трішки замовила і другий такий шезлонг.
- Недоліки:
- За перший місяць користування - не виявлено.
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Шезлонг неплохой. Хоть я бы не сказало что материал текстиль. Но. Неприятно удивила розетка, т.к. товар пришел с отшелушеной ножкой. Я в вас разочарована, розетка!
Эксперт RozetkaДобрый день, Елена! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Полтавченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрый день. Шезлонг получила, но положение не фиксируется. По бокам есть ручки, но они не фиксируют. Что не так?
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Чудовий шезлонг. При моєму зрості 165 см навіть завеликий. Своїй назві Релакс відповідає на 100% - тіло відпочиває відмінно.
- Переваги:
- Зручний
- ВіталійПродавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Не витрачайте на нього час та гроші, прийде пошарпане та подерте. Чекав тиждень, замінили в замовлені з чорного на коричневий, бо чомусть товар різко став відсутній, та виявилось що воно все подерте, відшарована фарба та вигляд наче їм користувались. Довелось відмовитись, судячи із інших коментарів не подертих просто не існує. Якщо вам потрібен товар який виглядає гірше ніж вживаний тоді можете спробувати. Гроші мені за нього ще не повернули, воно мені затримало інші товари в замовлені на 3 дні.
- Наталія Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Чому при замовленні дозволяє вибрати тільки доставку кур'єром, чи можна доставити його до відділення?
- Мария
может обратится на сервис по доставке
- Олена Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Нещодавно отримав саме цей шезлонг. Тепер відпочиваю лише в ньому. Дуже зручний та м'який. Просто прекрасно, що можна легко встановити будь-яке положення спинки чи ніг. Правду кажучи, то ціна трішки завелика, але цей шезлонг довговічний ( гарантія! ), тому як інвестиція у майбутнє, це нормально. Дуже добре, що шезлонг темного кольору, він майже не брудниться чи плямиться. Моє найкраще місце відпочинку. Дуже рекомендую.
- Переваги:
- 1) Зручний 2) Положення 3) Колір 4) Міцний 5) Гарантія
- Недоліки:
- 1) Ціна
- СергейПродавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
175см, 85кг. Держит хорошо, лежать очень удобно. Покупкой доволен)
- Переваги:
- Удобный, не дорогой
- Недоліки:
- Не выявил
- КириллПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Есть ли положение - лёжа? что бы полностью горизонтальный был?
- Игорь
Есть полулежа, на последнем фото посмотрите.
- ДарьяПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень удобное креселко. Легко складывается, занимает мало места. Ткань прочная, и самое главное цена не кусается, качество на высшем уровне!
- Представитель бренда
Добрый день! Спасибо, что остановили свой выбор на нашей продукции!
- Михаил М***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подлокотники алюмінієві?