- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Брав колись для батьків, тепер собі в армію взяв, хороший, хватає на довго, за таку ціну краще не знайшов.
Вітаємо.Валентине, дякуємо за відгук і що обрали нас. Вдалого користування!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Якісний товар, яскраво і довго світить
- Переваги:
- Працює
Світлана, дякуємо за відгук
- Кирилл Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
зламався вхід для заряджання, хоча користувалися дуже акуратно. Не рекомендую цю фірму.
- Переваги:
- Яскравий ти зручний
- Недоліки:
- не надійний
- Юрій
Точно така ж ситуація гніздо для того щоб заряджати ліхтар просто випало після чергової спроби поставити заряджати. У всьому іншому, досить гарно працював.
- Кирилл П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
вполне приличный фонарик. рекомендую.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
согласна с предыдущими авторами, фонарик просто бомба! в наше нелегкое время он здорово выручает! очень удобный, качественный, ярко светит, особенно радует зарядка от usb, да ещё с индикатором уровня зарядки! спасибо, рекомендую к покупке!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже непоганий налобний ліхтарик. Купувала для батьків.
Має 5 режимів роботи: яскравий білий, більш спокійний білий, блимаючий білий, червоний, блимаючий червоний.
Великою перевагою вважаю зарядку акамулятора від юсб. Є індикатор повної зарядки, що також є вагомим плюсом. Коли акамулятор заряджено замість червоного індикатора вмикається зелений.
Рекомендую дану модель.- Переваги:
- 5 режимів роботи, зарядка від юсб
- Недоліки:
- Не виявлені
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
хороший акумуляторний налобний ліхтарик
- Переваги:
- яскраве світло, акумулятор
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Рідко пишу, але відсутність відгуків та скудність опису надихнула написати пару слів. У першу чергу цікавили режими роботи та як воно світить. Купив цей ліхтарик всліпу і от дізнався покористувавшись пару днів. По центру яскравий світлодіод, по боках два тусклих червоних світлодіода.
Режимів цілих 5. Змінюються натисканням єдиної кнопки зверху. Якщо швидко ії натискати режими перемикаються:
1. Вмикаеться центральний світлодіод на максимальну потужність.Світить реально дуже яскраво не зважаючи на свій розмір.
2. Зменьшується яскравість десь у два рази. Вистачає з головою і можно зекономити акум.
3. Режим миготіння центрального світлодіоду на макс.потужності.
4. Вмикаються тільки бокові червоні лампочки. Не яскраві. Щось підсвітити їми важко. Це чисто режим : Побачте мене.
5. Режим миготіння тими ж червоними діодами.
Якщо пауза між натисканням кнопки більше 5 сек ліхтарик вимикається.
Кріплення на голові має три кути нахилу. Кути не дужи відрізняються, але думаю вистачить усім. Корпус не розбірний. Зарядка через micro-usb. У комплекті є тільки кабель. Під час зарядки горить червоний діод біля роз'єму. Повністю розрядити ліхтарик за два дні так і не зміг. Звичайно користувався не цілими днями - години 3. Гадаю акума вистачить на заявлені 4 години, а у половинній потужності ще довше.
Покупкою задоволений: приємна якість матеріалів, світить дуже яскраво, заряду вистачає на довго, прийнятна ціна. Скільки прослужить час покаже )) Гадаю відгук буде комусь корисний.- Переваги:
- Дуже яскраво світить
- Недоліки:
- На максимальній яскравості нагрівається
- Юлія С***
підкажіть, будь ласка, чи можливо його заряджати через павербанк?
- Сергій М***
Можна заряджати від павербанку.
- Богдан Ч***
Дякую вам за відгук, шукав з червоною (не блимаючою) підсвідкою та з вбудованим акумом, а тут в характеристиках цього всього не вказано.