Відгуки покупців про Наматрацник Andersen Водонепроникний 180х200х25 см (CMP074)

Оцінка користувачів 4.55/5
  • AI аналіз відгуків
    178 відгуків:  позитивний 73%, нейтральний 14%, негативний 13%
    Продукт загалом отримав позитивні відгуки від користувачів. Більшість покупців відзначають якість наматрацника, його водонепроникність та зручність у використанні. Зокрема, він добре підходить для сімей із маленькими дітьми та для захисту матрацу від випадкових забруднень. Однак є нарікання щодо відповідності розмірів, довговічності водонепроникного шару, іноді – рівня шуму та «паркого» ефекту, особливо в теплу пору року.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Чудовий. Наділи і забулись. Служить вірою і правдою.

Переваги:
    Чай тримає-перевірено
    Недоліки:

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Ігор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x190

Гарне співвідношення ціна-якість. Повністю відповідає заявленим розмірам. Вигляд гарний.

Переваги:
    Якість, вигляд, ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Ігор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 120x200

Переваги:
    Якість, вигляд, ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Доброго дня! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Ігор Х***

Переваги:
    Якість. Вигляд.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Ігор! Дякуємо за відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

Вже третій такий купляю в різних розмірах. Якісний, по розмірам співпадає чітко. Не шуршить.

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Наталія

Купила у 2023 році на випадок, якщо кішка сходить на ліжко. На днях вона це зробила, я полегшено зітхнула, адже наматрацник водонепроникний… виявилось, що водонепроникний шар зтерся, як наче потріскався, я навіть не очікувала що цей матеріал таке робить. Вся сеча потрапила в матрац. Не знаю, як давно це сталося із матрацом. Ми його не прали, не прасували, спали звісно щоночі, тільки змінювали простині. Минулий наматрацник залишався водонепроникним 5 років, змінили на цей через втрату зовнішнього вигляду. Тепер купуватиму тільки в спеціалізованих магазинах

Недоліки:
    не захищає

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за відгук і детальну інформацію. Ми цінуємо наших клієнтів і докладемо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Діана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200

Пользуюсь уже больше полугода. Брали,когда родился ребенок, наматрасник пережил очень много чего- у малыша протекал памперс сильно, разливали молоко, воду. Все отлично работает. Мне еще понравилось то,что он супер быстро высыхает, мы его не рискуем стирать пока. Если что-то промокло,просто вымакиваем тряпочкой, и он буквально там за пару часов сухой. Я не могу сказать что он шуршит как целлофан,ничего такого нет. Иногда он делает складочку под простынью,но это все легко поправляется,в целом он хорошо держится на матрасе. Можно добавить то,что эта боковая ткань,которая на ребрах матраса,она не из непромокаемой ткани,обычная,туда лучше воду не лить)

Доброго дня, Діана! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• татьяна д***

Непоганий наматрацник. З іншими поки не було можливості порівняти, але здається що він трохи шорудить, але не критично

Переваги:
    Приємна тканина. Розмір супер

• Виктория П***

Хороший наматрасник, кристуюся вже неділю.
    Єдине, що він буквально трішки шуршить. Це не заважає сну і можливо з часом звук зникне (можливо це від того, що новий)! Простинь тримається нормально.

Переваги:
    Водонепроникний, відповідає розміру

Доброго дня! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Віталій

Чудовий якісний наматрасник

• Соломія С***

Сів ідеально по розміру, не щарудить і не парить, приємний на дотик. З завданням водонепроникності справляється на ура. Рекомендую цей наматрацник!

Переваги:
    Ідеально по розміру, якість матеріалів, водонепроникність
    Недоліки:

Доброго дня! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Приємного користування вам продукцією TM Andersen!

• Соломія С***

Розмір підійшов ідеально. Не шарудить, не парить та не пропускає вологу. Чудовий наматрацник, повністю задоволена!

Переваги:
    Точні розміри, якість, водонепроникність
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.

• Кульба А***

Використовую цей наматрацник вже 2 роки і не маю жодних нарікань. Придбав вже вдруге, щоб був на заміну. Він легко переться, швидко сохне та не втрачає своїх властивостей після прання. Ідеальне рішення для тих, хто цінує чистоту та гігієну спального місця.

Переваги:
    Якість, комфортність
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Максим Ж***

Сподобався, рекомендую!

Переваги:
    Не шуршить, не сковзається, розмір підійшов ідеально!
    Недоліки:
    Поки не виявлено..

Доброго дня! Дякуємо за відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.

• Богдан П***

Це вже третій наматрацник, інші два були іншого розміру, по ним взагалі без нарікань. Цей зроблений з зовсім іншого матеріалу, не дивлячись на те, що коли обирав його, зайшов в історію покупок і обрав той самий, що купував десь рік тому, тільки розмір змінив. Наматрацник дуже шумний, коли лежиш на ліжку, кожен рух створює шелест, ніби на пакетах поліетиленових спиш. Доводиться три простирадла слати, щоб заглушити цей ефект. Дуже незадоволені.

Доброго дня. Дякуємо Вам за покупку. Шкода, що у Вас склалося таке враження про наматрацник. Ми не змінювали матеріал, з якого зроблений наматрацник. Досвід використання нового товару може відрізнятись і часто залежить від індивідуального сприйняття кожної людини. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Богдан П***

У нас один наматрацник на одному ліжку, другий на іншому. Замовляв один і той самий, тільки два різних розміри - 120х200 і 180х200. Матеріали наматрацникіа різні. І тактильно і візуально помітно, про що ви говорите? Ви самі не знаєте схоже якщо так пишете. Візьміть і перевірте перед тим як писати маячню.

• Наталья К***

Гарний наматрацник.На розмір 160*200 сів ідеально. Не шарудить,чудова якість.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Поки немає

• Татьяна Б***

Дуже гарний. Ідеально підходить на матрац. Рекомендую!

Доброго дня! Дякуємо за коментар. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Анна Я***

Дуже гарно зроблено,прийшов без дефектів,на матрас сів ідеально.

Переваги:
    Не шумний

Добрий день! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen

• Ігор К***

Хороший наматрасник

Переваги:
    Сів ідеально по розміру
    Недоліки:
    Дорогуватий

• Анастасия С***

Чудовий наматрасник , справився з роботою на ура. Справді нічого не протікає

• Оксана О***

Класний наматрацник. Якісне пошиття і відповідає всім запитам, щодо користування. Рекомендую!

• Дмитро С***

Добротний, щільний та дійсно водонепроникний.
    Верхній шар- натуральний, плюс водонепроникний нижній. Перевірено кошенятами:)
    Якісні шви, вже витримав 2 прання - без змін характеристик .
    Звісно, в спеку він трохи паркий, але тут треба розуміти що компроміс цьому - сухий матрас

Переваги:
    Виправдав очікування

• Наталія Х***

• Наталья М***

Не знаю, или мне попался брак или что….. покупали для детской кровати, ребенок обписялся и по итогу - испорченный матрас (мокрый и вонючий теперь).

Недоліки:
    Протекает.

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen. Приносимо вибачення за незручності. Для швидкого врегулювання даного питання просимо зв'язатись з нами за телефонами, зазначеними на офіційному сайті виробника та надіслати нам даний наматрацник для додаткового тестування

• Андрій М***

класний

Переваги:
    Водонепроникність
    Недоліки:
    поки немає

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen!

• Тетяна С***

Дуже сподобався наматрацник. На наш матрац 180*200*20 сів ідеально. Не ковзає, не шуршить

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо за гарну оцінку нашої продукції. Робимо все можливе, щоб нічний сон наших клієнтів був максимально здоровим та комфортним)

• Лариса К***

даним товаром задоволена, по розмірам все підійшло.
    раджу всім цей виріб

Переваги:
    не пропускає вологу
    Недоліки:
    не виявила

Доброго дня, Лариса! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Сергій С***

Купив даний виріб бо дитина любить спати в великому ліжку і не прогадав. Дитина вже встигла випробувати його. Наматрацнтк нічого не пропустив і навіть не змінив коллір в місці де обмочилася дитина. Рекомендую.

Переваги:
    Не пропускає вологу
    Недоліки:
    Не виявив

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар.

• Олексій

Чудовий наматрацник, тримається міцно і воду справді не пропускає.

Доброго дня, Олексій! Радіємо, що Ви задоволені товаром, який придбали. Бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Вячеслав Т***

Дуже класний наматрацник!

Переваги:
    Дихає, не парить, гарно одягається, не сковзає і немає відчуття пластикової клейонки)
    Недоліки:
    Немає. Зовсім.

Доброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обираєте продукцію TM Andersen.

• Паламарчук І***

Зручний, опис правильний. Всім задоволена

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення.

• Стас Д***

Отличное качество. Спасибо.

Доброго дня, Стас! Дякуємо, що знайшли час та оцінили наш товар.

• Наталия Р***

Бажано не прати дуже часто і мінімум обертів

Переваги:
    Тримає простирадло на своєму місці)) непромокає, гарно переться на делікатному режимі

Доброго дня, Наталія! Дякуємо Вам за покупку. Ми докладаємо максимум зусиль, щоб кожен клієнт був задоволений нашою продукцією.

• Наталія Л***

Хороший наматрасник. Розміри відповідають заявленим. Має легкий шурхіт, але не такий щоб заважав. Свою функцію виконує на 100%. Ще не прала.

Доброго дня, Наталія! Дякуємо за коментар і бажаємо Вам казкових снів з TM Andersen!

• Євген П***

Прийшов не той розмір

Переваги:
    Недоліки:
    Не контролюють свої відправлення
    • Оля

а який ?

• Виктор М***

Классный наматрасник...
    Реально водонепроницаемый. Проверено...
    Размер чётко совпадает с матрасом.
    Не скажу что шелестит сильно. Не парит...

Переваги:
    Водонепроницаемый. Идеально по размерам сел на матрас.
    Недоліки:
    Пока нет.

Доброго дня, Віктор! Дякуємо за гарний відгук про наш товар.