- аннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
на свою ціну цей повідець неймовірно чудовий.
наша собака 45см в холці, 10кг, мініатюрна - то нашийник на ній максимально затягнений. отже підійде на більших песиків.- Переваги:
- застібка на нашийнику надійна, м*яка ручка, колір стійкий, чудова довжина (120см), обтиснення металеве під чорним пластиком де напис animAll, фіксатор самого нашийника(але краще голкою-ниткою прошити, бо таки за деякий час послаблюється)
- Недоліки:
- за декілька місяців ми змогли надірвати м*яку ручку(полагодили), і трохи пошкодити чорні заглушки. часом нашийник послаблюється, що може призвести до випадкового зняття нашийника.
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Сірий
Обратите внимание что ошейник для средних пород, купили для маленькой, ошейник великоват, поводок отличный!
- Переваги:
- Материал, цвет
- Недоліки:
- При максимальной затяжке все равно великоват
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Отличный поводок для собаки. По размеру нашей крошки большой.)Но под лапы брать не хотела. Я придумала как уменьшить. Будет зато на вырост.) Цвет не красный, а больше темно бордово -розовый. Но красивый .)
- Переваги:
- Хорошее качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Олег
Подскажите, для Йорка подойдёт?
Представитель бренда AnimAllДобрый день! В данном наборе ошейник будет великоват для Йорка. Ошейник рассчитан на собак средних пород.
- Настя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Зелений
Сегодня была первая прогулка с данным набором, остались очень довольны:) поводок удобный, карабин мощный, ошейник можно отрегулировать для любой собаки
- Переваги:
- Качество
Цена - Недоліки:
- Не обнаружены
- Кашугина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Зелений
Чудовий комплект! Дуже якісно зроблено. Мякенький) На собаку не дуже маленьку. Середні породи і трохи менші. Колір такий самий як на фото - бірюзовий не дуже яскравий, стриманий. Дуже сподобався. Дякую.
- Переваги:
- Якість, колір, ціна
- Недоліки:
- Немає.
- Руслан
Для цверґшнауцера нормальний буде, чи завеликий?
- ЮлияПродавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Зелений
Для маленьких пород не подходит. Нам пришлось немного схитрить и теперь все отлично.
- Переваги:
- Отличное качество.
- Недоліки:
- Их нет.
- Кристина Г***
Добрый день!) покажите как хитрили, а то заказала такой, на йорка, понимаю что будет большой((
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Сірий
Отличный комплект, мощный карабин, полностью соответствует описанию
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- не обнаружила
- СВЕТАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Поводок отличный! Оказался даже лучше чем я ожидала.
- Переваги:
- Цвет, качество, цена.
- Недоліки:
- Нет.
- Антон Ю***Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Пользуюсь таким поводком уже полгода. Никаких претензий к производителю нет. Качественный материал. Не перетирается в районе крепления на карабине. Поролоновая мягкая ручка. Есть различные цвета, но мне нравится этот.
- Переваги:
- Хорошее качество.
- Нина Р***Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Червоний
Довольно таки прочный поводок. Хороший и надёжный карабин. Карабин удобно расположен и не давит на шею собаки. Ручка действительно не скользит в руке. Длины вполне хватает для прогулок.
- Переваги:
- Надёжный
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Фіолетовий
Користуємося 5 місяців. Якби був на 1,5м - взагалі було б супер.
- Переваги:
- Міцний шнур
- Недоліки:
- За короткий час почав відриватися паролон