Відгуки покупців про Вітамінна домішка AnimAll VetLine Omega PRO для середніх порід собак 1 г х 200 т. (4820150205461)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Хорошая добавка, пёс ест. Шерсть блестит, аппетит хороший, настроение отличное)). Рекомендую!
- Переваги:
- Собака довольна)
- Недоліки:
- Не обнаружили.
- Волкова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Поки про результат написати не можу .Тільки неділя пройшла. Алергічних явищ немає.
- Переваги:
- Собака ість із задоволенням.
- Недоліки:
- Не виявила
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
У мене з трьох собак ніхто їсти не захотів. Що ж: будуть їсти з їжею подрібнені.
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Собаке оч понравились витаминки. На вес 30кг давала 3шт в день.
- Мартыненко М***
1таблетка на 5кг , на вашу вагу потрібно давати 6
- Мартыненко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Опис дозування так ніхто і не змінив. А наприкінці баночки виявилось, що не вистачає двох таблеток.
- Анастасия Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Витаминки норм:)
Продавець, виправте нарешті дозування! Люди пишуть відгуки, а ви як не чуєте!
Песик їсть з задоволенням. Чи має якусь користь дізнатися важко. Сподіваємось, вона є. - Уманец М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Так и не исправили описание 1т на 5кг , а не на 10кг , большинство таблеток не целые из за того что банка набита под завязку .
Посмотрим на результат от приема .- Переваги:
- Собаки хорошо едят сами
- Недоліки:
- Большинство таблеток покрошились
- Элина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Состав хороший.
- Недоліки:
- В описании написано одна таблетка на 10 кг,а на коробке одна таблетка на 5кг.Развод!
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Хороший состав. Принимаем для профилактики. Добавляю в корм, собака лопает нормально. Не выплёвывает.
- Переваги:
- Хороший состав.
- Недоліки:
- Не знаю, можно ли это назвать недостатком, но в описании указано одна таблетка на 10 кг, а на самой коробке 1 таблетка на 5 кг.
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 200
Хороший состав, осенью пропили курс в профилактических целях. Лабрадор 1,5 года с удовольствием есть таблетки, здоров и активен. Цена доступна, по акции купила ещё одну банку - будет на весну. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, количество.
- Недоліки:
- Нет.