Відгуки покупців про Акумуляторний блок APC RBC17 для BE700/BK650 (731304206811)
- Павло Ш***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 9
Нажаль, на цей раз прийшла бракована батарея. Буду повертати. Не тримає і 5 секунд, при тесті з 100 до 0 одразу розряджається. Рік випуску - 2023, може це повпливало на емкість батареї
- Недоліки:
- Не працює корректно
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 9
Доповню відгук через 1,5 роки користування. Через рашню вимикали різко світло в ночі (а я іноді забував виключити ДБЖ на нічь). І ось 3 рази батарея разрядилась в 0 і перестала працювати. Довелось знову замовити нову… розумію, що треба завжди виключати ДБЖ, коли я не поруч нього. Але! 2-3 рази повного розряду і батарея вмирає
- Переваги:
- Недоліки:
- Якщо разрядилась 2-3 рази, то перестає працювати
- Горщарук О***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 9
Купив 24 жовтня 2024 року, на початку працював добре, зараз зовсім не тримає, пише в програмі що потрібна заміна акумулятора, комп'ютер сам вимикається через 10 секунд як пропадає світло.
- Переваги:
- На початку комп'ютер тримав без світла 40 хв,
- Недоліки:
- Мало пропрацював, перший акумулятор який йшов з упсом пропрацював більше трьох років
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 9
Після заміни акумулятора ДБЖ став витримувати довготривалі відключення. Роутер не вимикався 4 години навіть без зарядної станції, тільки на ДБЖ.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявив
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Ємність: 9
Все чудово підійшло до мого УБЖ, він отримав друге життя)