- AI аналіз відгуків37 відгуків: Приблизно 65% позитивно, 25% нейтрально, 10% негативно.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший багажник
- Переваги:
- Міцненький, не шатається
- Недоліки:
- Нема ні ключика для збірки, ні інструкції як зібрати.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всё ок.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вага не відповідає дійсності
- Недоліки:
- Вага не відповідає дійсності
- Георгий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Очень хорошо встал на мой велосипед, все точки крепления этого багажника на нёи присутствуют и не пришлось чего-либо изобретать дополнительно. Всем рекомендую
- Переваги:
- Крепкий и надёжный
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний бюджетний багажник
- Переваги:
- Все в комплекті. Час покаже
На вигляд міцний
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
металовиробів вистачає тільки для складання, для встановлення треба буде додати в залежності від моделі велосипеда
- Світлана Р***
Це як розуміти?
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нормальний багажник , став на Формула тур але прийшлося виготовити два кріплення на фото видно , крило поки тримається на чому попало , докуплю такі як треба болти і гайки з нержавійки
- Переваги:
- Недорого
- Недоліки:
- Купив за 450 а він зараз 400
- александр р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
вроде качество не плохое.но не хватает гаек для крепежа,отверстия для болтов где крепятся планки нижние на раму разного диаметра.планка на 4 мм в багажнике 3 мм.на фото это после установки боковых стоек.для меня это не проблемма,гаек у меня хватает под разные резьбы.для обычного человека это уже проблемма.
- Переваги:
- вроде всё хорошо
- Недоліки:
- не хватает гаек для крепежа,
- Задерієнко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цей багажник ідеально підійшов до мого велосипеда HARO. У рамі велосипеда є усі необхідні отвори з гвинтами для кріплення цього багажника. Для збирання знадобляться шестигранні ключі 4 мм і 5 мм, головки або рожковий ключ під гайку 8 мм, 10 мм. Великі гвинти ідуть в середину конструкції, під опорну поверхню, а усі маленькі - на виносах до велосипеда.
- Переваги:
- Міцність конструкції
- Недоліки:
- Відсутність інструкції зі збирання
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Оцінити ще не можу, тому що в комплекті не вистачає гайок
- Недоліки:
- Некомплект кріплення.
- Ігор О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
багажник понравился. хорош. спасибо продавцу.
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудово встав на мого коня,шкода,що в комплекті були лише гвинти для збірки самого багажника ,а для кріплення до велосипеда не вистачило кілька болтів.загалом,я цілком задоволена
- Переваги:
- Конструкція,ціна
- Константин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Подошёл отлично!
- Переваги:
- За свою цену просто огонь! Возможность регулировать наклон и вынос
- Недоліки:
- на пару болтов с гайками больше хотелось бы комплект
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На вид не плохой , у меня тормоза дисковые буду мудрить .
- Переваги:
- Более менее просторный багажник.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доставили на 2 дні раніше.
Відповідає опису.
Як багато хто пише - на жаль не вистачає додаткового кріплення (крім того що є в комплекті). Якби додали в комплект кілька потрібних деталей кріплення – було б чудово. Ну а так доведеться десь шукати, докуповувати.
Якість хороша.
Дякую.- Переваги:
- Якість хороша
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зібрав встановив, довелось купляти ще кронштейн та болти, ті що з багажником вистачає шоб зібрати сам багажник.
Встало в мене як на фото, кронштейн на фото не з розетки за 50 грн, жаль що його нема в комплекті.- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- відсутність інструкції
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Болтов и шайб хватает только чтоб собрать багажник, как собирать я так понял нужно смотреть фото в розетке потому что инструкции в комплекте нету, болтов чтоб крепить сам багажник к велосипеду в комплекте нету, нужны свои, если у ково нету отверстий боковых на раме я добавил фото кронштейна через который можно закрепить, кронштейн продается на других сайтах или на рынке, жаль его в комплект не ложат.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Нету инструкции, запасных болтов.
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В цілому міцний, не вистачає гвинтів, погнутий, не призначений для велосипедів з дисковим гальмом - довелось просвердлити раму вище і прикрутити гвинтом, якого не було в комплекті. Спереду з молотком і такою-то матір'ю кріплення прикрутив на місце під V-brake, також гвинтами, яких не було в комплекті.
Загалом - якщо у вас руки не стоять до "кастомних" рішень по кріпленню, немає інструменту і якихось запасних гвинтів - не варто брати. Інструкція відсутня, збирав по фото.- Переваги:
- Міцний, дешевий
- Недоліки:
- Гнутий, не вистачає кріплень, відсутня інструкція.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар відповідає опису, покупкою задоволена!
- Недоліки:
- Немає інструкції по встановленню.... Не на всі велосипеди сідає як на малюнку....
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прислали не то что заказывал не соответствует заказу да и не подходит вообще как проблему решить
- Недоліки:
- Прислали не то что в описании
- Ефим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Заказывал этот товар, а получил совершенно другой, пришлось вернуть, а кто будет оплачивать моральный ущерб. С стороны Розетка это не серьезно .
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тот товар
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Норм
- Переваги:
- Крепки
- Геннадій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
продавець Розетка. ви знущаєтесь з людей? білше половини болтів та гайок немає. Вирішайте проблему, буду писати скаргу
- Геннадій К***
Розетка швидко відреагувала, молодці.Є рішення, а як інакше? болти і гайки зараз крутять діти та жінки. Розетці дякую.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класний багажник (особливо за його ціну), але не стане на колесо з дисковими тормозами. Я тимчасово вийшов з ситуації проставками з гайок і довгим болтом.
- Переваги:
- Надійний
- Недоліки:
- Непродуманий дизайн
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всё было в комплекте, отличный багажник, крепкий. Будьте готовы, к велосипеду крепить нужно купить отдельно болты. 4+++
- Переваги:
- Всё
- Недоліки:
- Крепление
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Будьте готові, що не всі метизи в комплекті.
- Переваги:
- Міцний, дешевий
- Недоліки:
- Комплектація
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все було в комплекті. Напевно мені пощастило. На фото приблизно 16-17 рама.
- Переваги:
- Стало чудово
- Недоліки:
- Деякі частини зроблені не по фен-шую (криво)
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мені сподобався була вся комплектація всі гвинтики та гайки, метал масивний товстий мене 80+ витримує добре не прогинається встановив на нього сумку на дві сторони підійшла супер мені подобається.
- Переваги:
- Ціна, універсальний, гарні матеріали
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Всё бы ничего, но не хватает детали, должно быть две, по факту одна
- Борис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якість товару буже низька, відправлений з браком, деталі багажника погнуті та й криві. Дякую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Одні недоліки, які висвітлені у відгуку.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Багажник классный, все подошло. Все как в описаний и на фото было. Отправили быстро. Благодарю)
- Переваги:
- Цена приемлемая, прочный багажник. Вид багажник смотрится дорого.
- Недоліки:
- Не предусматривались два нижних болта в комплекте.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добротный багажник.Регулировки на 100%
Все болты с шайбами на месте.
Станет на любую раму
Выдержал ребенка 30 кг.
Берите и не парьтесь- Переваги:
- Качество металла и покраска
- Валерий П***
День добрый! А какой у Вас диаметр колёс?
- Костянтин Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не понимаю, почему производитель не может положить ещё 4 винтика и два гайки, которые должны быть в комплекте. Велосипеды у меня на даче, и недостаточная комплектация как бы озадачивает. Багажник не стал на команч томагавк с вибрейками от слова совсем, так как мешает крепление под отсутствующий дисковый тормоз. Зато прекрасно стал на giant boulder se. Сверху поставил кресло, не проверял еще. Да, и помогла бы инструкция, в которой было бы указано что чем т куда крепить.
- Переваги:
- Достаточно крепкий
- Недоліки:
- Недостаточно винтиков. Нет инструкции.
- александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вот чудики розетка в характеристиках говорится что подходит для дискового и vbrake невероятно но у меня дисковый и не подходит, однозначно не рекомендую покупать это чудо изделие и не всё в комплекте идёт
- Переваги:
- Недоліки:
- Всё
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Публикую дополнительный отзыв, при установке пришлось доработать конструкцию в ранее заднего тормоза вбрейк, хотя скорее всего это особенность моей модели велосипеда
- антон г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Багажник превзошел все ожидания. Отличное качество, с виду выдержит даже более 25 кг! Но сам багажник весит 1.5кг, что подойдёт для города, но для велопутешествий лучше взять алюминиевый, стоит он конечно в 3раза дороже, но и в 2 раза легче. Ах да, как и все писали что он без выгиба под дисковый тормоз, что для меня даже лучше, так как на моем лясе вбрейки)
- Переваги:
- Добротно сделан, хорошая покраска, выглядит мощно!
- Недоліки:
- Вес 1.5кг