Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Чохол-книжка для смартфона Xiaomi Redmi 10C ArmorStandart G-Case Blue (ARM61307)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Вадим Л***

Хороший

Доброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор

Чохлом задоволений.

Переваги:
    Нормальний чохол. На телефон одягнувся достатньо щільно.
    Недоліки:
    Не виявив.

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Алексей И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чехол на троечку.Место под кнопки сильно смещено к основанию , из-за этого громкость трудно нажать.Оставил только потому , чтобы не царапать корпус.Уже заменил на другой , этот в запасе.

• Юрий В***

Підійшов ідеально.

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дарья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Підійшов за розміром, добре закриває екран. Може не надзвичайно гарний, але свої функції виконує

Доброго дня, Дарья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Трохим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доброго дня, Трохим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Литовка В***

Симпатичний

Переваги:
    Приємний колір, чітко по розміру
    Недоліки:
    Невпевнена в довговічності

Доброго дня, Віта! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Света Ш***

Чехол подешел очень красивый

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Цвет немного светлее

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Сергей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороший удобный чехол-книжка для Сяёми Редми 10С,покупкой остался доволен,спасибо!

Переваги:
    Удобный,качество
    Недоліки:

Доброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Скошен чехол, закрывает одну часть выше экрана вторая сторона, даже не перекрывает экран. 2 мм.
    Защита формальная.
    Качество подвальное.
    ОЧЕНЬ не рекомендую покупать.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Скошен чехол, закрывает одну часть выше экрана вторая сторона, даже не перекрывает экран. Защита формальная. Качество подвальное. Скошена крышка закрывающая экран. не надежный от слова совсем. за такой товар бесплатно думал бы брать или нет.
    • Роман

Деньги так и не вернули!
      за бракованый чехол. Сдал его уже давно. За флешку есть средства вернули за брак а за чехол брак ни денег ни другого чехла

• Анна И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Крутий чохол. Зручний. Не скользить.

Переваги:
    Сів ідеально. Зручий у використані.