Відгуки покупців про Чохол-книжка для смартфона Xiaomi Redmi 10C ArmorStandart G-Case Blue (ARM61307)
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Чохлом задоволений.
- Переваги:
- Нормальний чохол. На телефон одягнувся достатньо щільно.
- Недоліки:
- Не виявив.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Алексей И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чехол на троечку.Место под кнопки сильно смещено к основанию , из-за этого громкость трудно нажать.Оставил только потому , чтобы не царапать корпус.Уже заменил на другой , этот в запасе.
- Юрий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Підійшов ідеально.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дарья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Підійшов за розміром, добре закриває екран. Може не надзвичайно гарний, але свої функції виконує
Представник постачальникаДоброго дня, Дарья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Трохим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Представник постачальникаДоброго дня, Трохим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Литовка В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Симпатичний
- Переваги:
- Приємний колір, чітко по розміру
- Недоліки:
- Невпевнена в довговічності
Представник постачальникаДоброго дня, Віта! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.
- Света Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Чехол подешел очень красивый
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Цвет немного светлее
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший удобный чехол-книжка для Сяёми Редми 10С,покупкой остался доволен,спасибо!
- Переваги:
- Удобный,качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Скошен чехол, закрывает одну часть выше экрана вторая сторона, даже не перекрывает экран. 2 мм.
Защита формальная.
Качество подвальное.
ОЧЕНЬ не рекомендую покупать.- Переваги:
- Недоліки:
- Скошен чехол, закрывает одну часть выше экрана вторая сторона, даже не перекрывает экран. Защита формальная. Качество подвальное. Скошена крышка закрывающая экран. не надежный от слова совсем. за такой товар бесплатно думал бы брать или нет.
- Роман
Деньги так и не вернули!
за бракованый чехол. Сдал его уже давно. За флешку есть средства вернули за брак а за чехол брак ни денег ни другого чехла
- Анна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Крутий чохол. Зручний. Не скользить.
- Переваги:
- Сів ідеально. Зручий у використані.