- Павло Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Silver
Прикольний чехол.
Комфортно тримати в руці.- Переваги:
- Хорошої якості пластик
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анастасія
Грані не жовтіють?
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple + Transparent
Нормально,только mag-safe не ровный
Представник постачальникаДобрий день, Вячеслав! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваш відгук дуже важливий для нас! З повагою команда ArmorStandart.
- Анастасия Т***Продавець: Rozetka. Колір: Purple + Transparent
Чекала декілька днів його ,прийшов весь пошарпаний ,ніби вже користувались ,не забрала . Ви витратили мій час !!!
- Недоліки:
- Пошарпаний . Не замовляйте його !
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Чохол не подряпаний, на ньому присутня транспортувальна плівка, яку потрібно було зняти.
- Микита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black + Transparent
Неплохой чехол, но приехал уже использованный. Видно что до меня кто-то открывал его, есть царапины и даже небольшая трещина!
Не было защитной пленки на чехле- Переваги:
- Хороший чехол
- Недоліки:
- Приехал не в новом состоянии
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Purple + Transparent
Приїхав вже пошарпаний, відмовився
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! На чохлі присутня захисна плівка, яка захищає його під час транспортування. Перед використанням чохла плівку необхідно було зняти. З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро Ч***
На жаль, я так і не зрозумів як плівка знімається, там немає де зачепитися