Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Чехол для смартфона Xiaomi Poco F5 ArmorStandart Matte Slim Fit Black Camera cover (ARM68074)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Северин З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Панелька дійсно хороша. Прцюю деколи в офісі, деколи на складі. Попередня була іншого виробника і жовта, то за пару днів на роботі була доволі брудна. Тут же навіть якщо деколи появляються якісь плями то легко забирабться дідівським методом"слина-палець". Навсякий взяв щеодну таку(типу вдруг колись ця пошкодиться) але поки і на поточній за місяць часу ніяких слідів користування не видно. Ні плям ні подряпин. По решті, вирізи всі гуд попадают. Трішки слизький якщо легко тримати в руці, але на практиці ізза цього ніразу не вилітав.
    Отже висновок - однозначно рекомендую

Переваги:
    Оптимальний практичний бампер, який за місяць часу не зносився зовсім.
    Недоліки:
    Трішки слизький(зовсім не смертельно)

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальний чохол. Мінімалістичний. Все стало добре, всі отвори є.

Недоліки:
    Трохи слизький. Не те щоб дуже, але більше ніж хотілося б.

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Досить непоганий чохол, зносостійкий, за півроку невидно няких слідів.

Доброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Богдан К***

Чудовий за ці гроші.

Доброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Руслан

Підійшов ідеально

Переваги:
    Хороша якость

Доброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не поганий, не слизький, сів добре.

Переваги:
    Підійшов чудово.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чохол тактильно приємний, трошки шершавий, відбитки пальців майже не залишаються. По товщині такий самий як комплектний. Над камерами випирає на 0,5мм. Над екраном 1мм, якщо поклеїти захисне скло, то буде в рівень. Вирізи на чохлі акуратні, всі співпадають. Бампер сподобався, за цю ціну можно сміливо брати.

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Глєб Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий чохол, приємний на дотик. Телефон виглядає чудово у цьому чохлі. За свою ціну - вподобайка!

Доброго дня, Глєб! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний чохол. Сів ідеально.

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим К***

Гарний чохол підійшов ідеально

Переваги:
    Якість

• Шевчук К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Задоволений покупкою, приємний на дотик, підійшов ідеально.

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чохлом задоволена на 95%. Сів на телефон ідеально, приємний на дотик, легенький (22г). Відбитки пальців взагалі не лишаються. Виглядає, на мій погляд, дуже якісно та стильно. Ще + це індивідуальний виріз під кожні камеру окремо, а не один великий прямокутний - так і захисту більше, і виглядає значно краще.
    Із мінусів - якщо приглядатись, отвори оброблені не ідеально. І трохи ковзає в руці - але однозначно менше, ніж той чохол, що йшов в комплекті.

Переваги:
    Легкий, чудово сів на телефон, не лишаються відбитки, стильний.
    Недоліки:
    Не ідеально оброблені отвори. Трохи ковзає в руці

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія Г***

Доповню відгук: витримав два падіння на асфальт. Телефон цілий, на чохлі одна царина. Однозначно зі своїм завданням впорався

• Ігор Д***
    Продавець: Rozetka

Не знаю який там чохол , так і не замовив , але магазин не вміє ставити ціни чи умови покупки(тут можна довго розбиратися) чохол коштує 199 а мінімальне замовлення 200 . Я повинен витрачати час шукати саме їх магазин щоб упевнитися що нічого путнього в них не має і окрім чохла мене нічого не цікавить???