- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісно та стильно.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одна з найкращих панелей: приємна на дотик, відносно тонка, стійка до експлуатації, добре розміщується до кишеню штанів. Не слизька в руці, не має відчуття того-що телефон може вислизнути.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Петро.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підійшов на телефон.
- Переваги:
- Без люфтів.
- Недоліки:
- Слизький
Представник постачальникаДоброго дня, Петро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дяків А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже погана якість, прям сміття.
Лягає не плотно, там де бокова кнопка, взагалі відтопирюється. Не рекомендую, даремно витрачені кошти- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Лягає не плотно на телефон, відтопирюється біля боковоі кнопки
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Юськов О***Продавець: Rozetka
Не прилягає щільно в районі кнопки живлення. Повернув товар
- Недоліки:
- Не прилягає щільно в районі кнопки живлення